Csusszanj bele - új illat az Avontól

10:37 de.
Mármint egy gyönyörű magassarkúba. Ugyanis a női cipellők inspirálták az Avon készítőit, amikor megalkották a Slip Into elnevezésű illatukat, amely üvegének formája is egy kecses lábbeli sarkát idézi, szerintük. A kampány és az illat arca a régenvoltszupermodell Christy Turlington, aki elmondta, hogy számára nagyon különleges jelentőséggel bír egy magassarkú, mert csak ritkán hordja, ugyanis ő nem olyan anyuka, aki ilyesmiben viszi a gyermekeit iskolába. De azt már nem szereti, ha túl magas egy sarok. Értitek.... Mindegy, inkább valamit az illatról: a Slip Into a készítők elmondása szerint, azt a pillanatot próbálja megőrizni, amikor egy nő átváltozik azáltal, hogy magassarkúba bújik. egy gyümölcsös-virágos illatról van egyébként szó, amelynek fő alkotóelemei a szeder, a frézia, az orchidea , a kasmír és az íriszgyökér. Az illat elméletileg Európa szerte nemsokára kapható lesz. Vélemények?



9 megjegyzés:

  1. Kíváncsi leszek az illatra...egy kicsit elfogult vagyok, mert nekem Christy Turlington mindig nagy kedvencem volt, gyönyörű nő... :)) szerintem :))
    Anna

    VálaszTörlés
  2. Hát nem csúnya az biztos! Én is kíváncsi vagyok rá, bár sajnos az Avon parfümök még ha jók is nem valami tartósak...

    VálaszTörlés
  3. Finom az illata, olyan könnyed szerintem mint a pur blanca. De inkább veszek dupla ennyiért egy márkásabb parfümöt, mert az avonosok tényleg nem tartanak túl sokáig, főleg ha nem egy erős illatról van szó.

    VálaszTörlés
  4. Sajnos ez tény, hogy az Avonos parfümök, akármilyen kellemesek, nem a legtartósabbak, de Christy kedvéért bevállalok egyet :))
    Anna :)

    VálaszTörlés
  5. akkor lehet én a szerencsés bőrüek közé tartozom,de nekem volt olyan avonos parfümöm ami egész nap tartotta az illatát,vagy csak az orromban maradt volna benne?!

    VálaszTörlés
  6. Fannalin te hol próbáltad?? Én még nem láttam sehol...

    VálaszTörlés
  7. A 2011/3-as katalógusban már benne van. Szerintem nem rossz amúgy, én határozottan gondolkodom rajta úgy is, hogy nem sűrűn használok parfümöt. (:

    VálaszTörlés
  8. igen a katalógusban és még valami csecsebecse is jár hozzá.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.