ÚJDONSÁG | Catrice őszi/téli szortimentfrissítés

Bevallom őszintén, hogy nem csodálkoztam volna azon, ha idén elmarad a szokásos Catrice és Essence szortimentfrissítés. Érdekes időket élünk, 2020 augusztusában már nem lepődünk meg semmin... Ugyan a világ még mindig nem állt vissza a normális kerékváhásba, de a beauty szektorban nincs megállás, kapjuk rendesen az újdonságokat. Az elmúlt évhez hasonlóan ismét azt vettem észre, hogy a Catrice 85%-ban nagyon jól átgondolt termékekkel bővíti a kínálatát, szerencsére alig vannak felesleges vagy használhatatlannak tűnő dolgok. Az őszi frissítés sztárjai egyértelműen az True Skin alapozó és korrektor páros, amik nagyon ígéretesnek tűnnek. A True Skin Hydrating Foundation formulája tartós, hialuronsavval és dinnyemagy olajjal dúsított, vegán, közepes/magas fedésű és természetes matt finisű. A True Skin High Cover Concealer teljes fedésű formulája extra tartós, szintén van benne hialuronsav, vízálló, természetes finisű és vegán. A színválaszték első ránézésre nem rossz, de sajnos a legtöbb árnyalat csak online lesz kapható, az üzletekbe 5-6 érkezik belőlük. Kigészítésnek lesz hozzájuk egy bőrtökéletesítő púder is.













Érdekes módon a Catrice is felszállt a szérum/olaj vonatra, ugyanis érkezik egy ragyogásfokozó olajkeverék (mandula, jojoba, argán, rózsa), egy pórus minimalizáló 10%-os niacinamide és egy 5%-os glikolsav. Kíváncsi leszek a konkrét összetevőlistára, a márka ugyanis imád mindenbe illatanyagot tenni sajnos. Érkezik még egy új primer (hidratáló, vegán, természetes összetevők, környezetkímélő csomagolás, mikroműanyag nélkül), egy új arcpermet (fényes pigmenttel), egy szemkörnyékápoló (vegán, hialuronsav, koffein), egy ajakdúsító hatású ajakápoló (vegán, csilikivonattal), kenderolajos ajakápoló és egy ajakdúsító tint. Ezek nekem kicsit töltekéktermékek, egyiket sem próbálnám ki.





Amit viszont biztosan ki fogok próbálni az a csodálatos Full Satin Nude rúzsok (5 árnyalat), ebből a legsötétebb kivételével az összeset elfogadnám, egyszerűen gyönyörűek, imádom őket látatlanban is (plusz tele vannak ápoló összetevőkkel, mintha nekem találták volna ki őket). Szintén tetszetősek a Clean ID Ultra High Shine rúzsok (6 árnyalat), ez is ápoló hatású és nem tartalmaz mikroműanyagot, de biztosan venni fogok a Powerfull 5 Liquid Lip Balm-ból is egy párat (8 árnyalat, extra ápoló hatás). Rajtuk kívül bemutatkozik még egy új ajakceruza, a Plumping Lip Liner (10 árnyalat), ami tartósabbá teszi a rúzsokat, szatén-matt a finise és ápolja az ajkakat, a Better Thank Fake Lips Plumping Lip Primer (applikátoros kivitelezés, matt finis, dúsító és ápoló hatás), valamint új árnyalatokkal bővül a Volumizing Lip Booster szájfény is. 




A szemhéjpúderek közül is van pár, ami felkeltette az érdeklődésemet, nem tudom miért, de nagyon megtetszettek a 5 In A Box mini paletták, erősen emlékeztetnek ugyanis a Natasha Denona minikre. 4 féle változat lesz elérhető és egyikre sem tudom azt mondani, hogy nem kéne... Ügyesen össze lettek válogatva a színek és a méretük miatt bárhova lehet őket vinni. A Collection paletták is bővülnek egy korall és kakaó verzióval, ezeket soha nem szerettem, a Catrice-nál ezeknek a szemhéjpúdereknek van a leggyengébb minősége szerintem. Bár lehet, hogy az új Waterproof Eyeshadow Primer-rel még ezek is működnének... Természetesen nem maradhatunk új szempillaspirálok és szemöldökformázók nélkül sem, jön egy kendermagolajos Eyeconista, egy Lashes To Kill 24H No Panda Eyes Smudgeproof Mascara is és egy tartós szemöldöktoll 4 árnyalatban (érdekesnek tűnik). A végére pedig meghagytam egy kis különlegességet, a Super Easy Magnetics Eyeliner&Lashes mágneses műpilla plusz tus duót, amit tuti ki fogok próbálni a poén kedvéért.








Amint megérkeznek az üzletbe az újdonságok én már rohanok is megvenni őket, hogy írhassam a teszteket :D. Az alapozót és a korrektort biztosan kipróbálom, ha lesz belőlük elég világos árnyalat, de a rúzsok, az ajakceruza, a mini szemhéjpúder paletta, a műpillák és a púder is kívánságlistás. Elméletileg szeptembertől már kaphatóak lesznek a Müllerekben, a Rossmann átfutási ideje kb. 4 hónap, de majd meglátjuk :D. Kommentben várom, hogy ti miket szeretnétek majd beszerezni!

3 megjegyzés:

  1. ilyen szemöldökterméke már volt a catrice-nek, ugyanezzel a névvel és csomagolással, csak megszűnt (nagy bánatomra, mert évek óta ezt használom) úgyhogy remélem azt hozták vissza! sokáig elég, nagyon valósághű kis szálakat lehet vele húzni, és tartós :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És nekem volt is olyanom :D lehet hogy valahol még van belőle... Mindenesetre így hogy be ugrott, szerettem én is, jó hogy visszahozták

      Törlés
  2. A 5 in a box palettákat mindenképp megnézem majd élőben - nem mintha kellene több paletta, de ezek nagyon szépek. Az új szemhéjalapra is kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.