1 paletta 3 smink – Jeffree Star Cosmetics Cremated

Ahhoz képest, hogy sminkes blogot írok, meglepően kevés a smink a blogon… Nem is tudom, hogy mikor tettem ki ilyen posztot utoljára, szégyellem is magam egy kicsit, de nézzétek el nekem, mert nem egyszerű feladat egyedül magamon (jól) befotózni egy sminket. Általában reggelente nagy a rohanás, nincs erre időm (a fények sem az igaziak hajnali 5kor), hétvégén meg lusta vagyok vagy nem is sminkelem ki magam. De szeretnék ezen mindenképpen javítani és ez a poszt jó kezdet lesz. Ahogyan az a címből kiderült már, a nemrég letesztelt JSC Cremated palettához találtam ki három teljesen különböző makeup-ot, hogy ti is láthassátok mennyire változatosan lehet használni ezeket a színeket. A szememre semmi mást nem használtam, még a szemöldökömön is az egyik szemhéjpúdert látjátok. Enjoy!


The Rock Chick


Nem tudom meséltem-e már nektek, de a tizenévesen és a 20as éveim nagyo elején elég ‘kemény’ rocker csaj voltam :D. Imádtam ezt a korszakot, mert nagyon menő volt rengeteg kedvenc rockbandám és a legtöbbjük koncertjére el is jutottam (Korn, Limp Bizkit, Guns n’ Roses, Good Charlotte, Metallica, 30 Senconds To Mars és banyek még sorolhatnám, te jó ég…). Természetesen csak feketét hordtam, volt fekete a hajam is és a legfontosabb, a fekete elkenődött szemceruza is megvolt. Mivel sminkelés terén ekkoriban kezdtem el bontogatni a szárnyaimat, ezért sajnos még nem igazán voltak tökéletesek a füstös szemeim és kb. a fél karomat odaadtam volna egy ilyen palettáért, mint a Cremated. Ez az időszak inspirálta az első sminkemet, amihez elsősorban a fekete színeket használtam. Igazából nagyon egyszerű volt elkészíteni, az alapot az Angel Of Death adta, ez került fel az egész szemhéjamra egy kis Pallbearer-el egyetemben. Mélyítéshez illetve az alsó kontúrhoz a Hearse-t használtam, a szemöldökcsöntra és a szemzugba pedig a Diamond Ashes és az After Life kerültek. Mindent nagyon alaposan elsatíroztam, hogy véletlenül se maradjanak élesebb vonalak, valamint a cicás/elnyújtott forma helyett inkább lekerekítettre formáztam meg az egészet. Ráadásképpen feltettem egy műszempillát  is (Kiss – Pompadour).




The Grieving Widow


A Cremated témájánál maradva úgy gondoltam, hogy érdekes (vicces) lenne készíteni egy gyászoló özvegy sminket. Na, persze ez az özvegy nem akárki, most temeti a negyedik milliomos férjét, aki gyanús körülmények között távozott az élők sorából. A szépséges özvegy természetesen imád a külsejével foglalkozni, mindene a smink, soha nem lépne ki nélküle az utcára. A fekete fátyla alá egy szürke-fekete cut crease stílust választott amit gyémátporral hintett meg. Az alap a Life Insurance, ez került elsőként a mélyítővonalba, erre jött a Wednesday, az R.I.P. és végül egy leheletnyi Hearse. A cut crease alapja a L’Oréal Infallible More Than Concealer korrektora, ezt a Casket Ready-vel fixáltam le és ujjal végül erre dolgoztam rá a Diamond Ashes-t. Az also vonalra a Wednesday-t  és az R.I.P.-ts atíroztam. A szemöldökcsontra az After Life került. Természetesen nem maradhatott el a műszempilla sem, ezúttal a Kiss Pixie-t választottam. 




The Dead Bride


A két erőteljesebb és látványosabb smink után mindenképpen szerettem volna egy természetes és visszafogott makeup-ot is készíteni, ami ugyan nem az én világom, szinte soha nem csinálok még csak hasonlót sem, de mindenképpen szerettem volna megmutatni, hogy a Cremated-el ezt is lehet. Alapnak ezúttal a Burial Gown-t választottam, amit az Obituary-val és a Last Respects-el mélyítettem a szokásosnál halványabban. A mozgó részre ecsettel vittem fel a Mausoleum-ot, majd az Euolgy-t vékonyan elsatíroztam a felső és az also kontúron is. A szemöldökcsontra, a szemzugba és pluszként a mozgó szemhéjra az After Life került. A műpillát ezúttal elhagytam, csak rengeteg L’Oréal Lash Paradise-t vittem fel a pilláimra.




Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.