TESZT | Revolution Soph X Ultra Eyeshadows, avagy még a végén megszeretem a márkát

Elég sokszor megfogadtam, hogy nekem semmi nem kell a Revolution-től és társaitól, nem tartom sokra a márkát, nem is fogott meg tőlük soha semmi. Aztán jött a Conceal&Define korrektor, ami elég ígéretesnek tűnt, így végül megszegtem a magamnak tett ígértemet és vettem egyet. Nem bántam meg, a mai napig használom, tetszik, abszolút jó termék, nem irritálta a bőrömet, minden szempontból bevált, nem tudok rá rosszat mondani. De ettől ugyanúgy voltak/vannak fenntartásaim a márkával kapcsolatban, ez az egy korrektor nem tudott még meggyőzni arról, hogy további dolgokat vásároljak. Nem is kellet, mert a Pink Panda ajándékba elküldött nekem egy szép nagy szemhéjpúder palettát a legutóbbi rendelésem mellé.




A paletta hátteréről szinte semmit nem tudok, azt látom, hogy egy kollaboráció valakivel, talán tavaly ősszel jelent meg vagy korábban és ennyi :D. Azt hiszem nagyon régen egyszer próbáltam szemhéjpúdert a Revolution-től, attól nem voltam elájulva, de nem is volt rémesen rossz, nagyjából ugyanerre a tapasztalatra számítottam most is. A csomagolás tetszetős, szép a design, imádom ezt a világos színt az arannyal, bár nagyon vigyáznom kell rá, mert könnyen koszolódik. Nem érzem gyengének és olcsó hatásúnak, jól záródik, van szép nagy tükör és nincsen felesleges gagyi applikátor. Sajnos az árnyalatok nevei csak egy külön fólián vannak feltüntetve, ezt a megoldást nem szeretem annyira, de ez van. Az egyetlen igazi negatívum a szag/illat. Nem elviselhetetlen, de zavar. Az összetevők között nincsen megemlítve semmilyen illatanyag, de akkor honnan jön? Mert nekem ez olyan, mint egy fura parfüm, nem hiszem, hogy a műanyag vagy a ragasztás lenne ilyen, tuti, hogy a szemhéjpúderekből jön. Zavaró, de szerencsére nem okozott semmi problémát, irritációt, szóval próbálom ignorálni.




A palettában összesen 24 árnyalat található, ennek többsége ’biztonságos’, könnyen használható, meleg tónusú natúr pár izgalmasabb színnel megfűszerezve, vegyesen matt (14) és fényes (10) finisekben. A mattok mindegyike kicsit porolósabb típus, a swatchokat fel kell építeni, de szemhéjon, ecsettel dolgozva semmi gondom nem volt velük. Könnyű őket eldolgozni, lehet őket rétegezni és a nagyon világos színek kivételével a pigmentáció is teljesen rendben van. Különösen tetszenek a barackosabb-narancsosabb árnyalatok (Peaches, Cloudberry, Pumpkin, Strawberry Sweets), de a bézses-barnás tónusok is nagyon jól kihasználhatóak (Cuppa Tea, Tiramisu, Pug). A fehér Penguin borzalmas, a Pancake meh, a többi meg korrekt.



A fényes színek közül teljesen készen vagyok a zöldes Pine Tree-től, nagyon különleges és szépséges, akárcsak a Mixed Berries és a Pink Champagne. A Petrol egy duókróm, ezt már sokszor eljátszották, a többi pedig szép, de semmi extra. Talán a világos Fairy Lights teljesített a leggyengébben, sem a pigmentáció nem túl jó, sem a fény nem elég erőteljes és még porol is egy kicsit. Teljes egészében jól működnek együtt az árnyalatok, azt hiszem kb. ez a tökéletes hétköznapi, jól kihasználható, meleg tónusú szemhéjpúder paletta. Alapvetően természetes sminkek elkészítésére alkalmas, de a pár izgalmas színnek köszönhetően lehet vele szépen variálni. A minőség oké, én még ettől rosszabbra is számítottam, kicsit porolnak a mattok, nem mindegyik hú, de intenzív, de könnyű velük dolgozni és tartósak is. 






Eredetileg áron 4690 Ft-ba kerül, én személy szerint, ha nem kapok meg ajándékba, akkor rá se nézek ennyiért, így viszont örülök, hogy van egy ilyen palettám is. Azt hiszem, hogy nagyjából megéri az árát, hiszen 24 szín van benne, a minősége rendben van, a csomagolás csinos, praktikus és strapabírónak tűnik. Nem akarok elhamarkodott kijelentéseket tenni, de ha ezek után meglátok valami szépet a Revolution-nél, akkor lehet, hogy meg fogom rendelni (mondjuk azokat a cuki fánk formájú kis palettákat :D). A termék egyébként vegán és cruelty free, valamint made in PRC.

webshop: www.pinkpanda.hu

2 megjegyzés:

  1. Igazából még soha nem néztem megy egy tesztet sem erről a palettáról, mivel ránézésre a legkevésbé sem érdekel, de bármit teszel ki, nálad rákattintok. Megérte, ment kívánságlistára. Persze a spórolós időszakot nem tetted szebbé. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha nem kaptam volna meg akkor én sem vetettem volna rá egy pillantást sem :D de már örülök, hogy az enyém, szeretem használni még akkor is, ha nem egy Anastasia vagy JSC szint, de abszolút jól végzi a dolgát

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.