TESZT | Pupa Unexpected Beauty tavaszi kollekció

A Pupa nemrégiben egy igencsak szemrevaló kollekcióval rukkolt elő, ami az Unexpected Beauty nevet kapta és ami pillanatokat alatt hírhedtté vált a highlightere miatt. Ugyanis a legtöbben meg vannak róla győződve, hogy egy szalámihoz vagy valami himlővel pettyezett akármihez hasonlít… Jó, jó lehet, hogy a képek alapján kissé fura első ránézésre a párizsira hasonlító szín sötétebb pinkkel megszórva, de higgyétek el, hogy élőben inkább egy szépséges rózsás bolygónak tűnik :D. Viccet félretéve az Unexpected Beauty termékeinek lényege a fénnyel való játék, a duókróm színek és az izgalmas, új formulák. A kollekcióban három szemhéjpúder, egy highlighter, három szájfény, egy ajakradír és három körömlakk kapott helyet. Azonban a posztban nem mutatom be mindegyiket, mert a Facebook-on pár darabot megnyerhettek ti is, szóval hajrá!




A csomagolás, mint mindig, ha a Pupa-ról van szó nagyszerűen néz ki, izgalmas és egyedi. A termékek ezúttal holografikus dobozokat és fantasztikus pink, színjátszó mintázatú kompaktokat kaptak, amik attól függően hogyan tartjuk őket a fényben, mindig másképp néznek ki. Nekem nagyon tetszenek, legszívesebben kitenném őket valami nagyon jól látható helyre a szobámba. Lehet, hogy ki is teszem :D. 





Unexpected Beauty Highlighter – 001 Rose Gold (5390 Ft)

Majdnem deja vu érzésem volt, amikor ránéztem erre a highlighterre, mert hirtelen azt hittem, hogy ugyanolyan, mint a Rose Rock kollekcióban lévő társa. De nem, nem hasonlítanak annyira, pláne élesben. Sok újdonságot nem tudok mondani, a szokásos Pupa minőség, finom, nem porolós formula, amivel könnyű dolgozni, nem ül meg a bőrön, szépen egybeolvad vele és jó a pigmentáció. A fénye nem a legextrémebb, de nem is igazán visszafogott, valahol az arany középúton van, bár lehet építeni a hatás fokozása érdekében. A színe nagyon-nagyon szép, finom rózsaszínes árnyalat, ami a ragyogás mellett ad egy kis üde hatást is az arcnak. Vicces, de nekem az orrom hegyén és a szemöldökcsontomon mutat a legjobban. A kis pink pöttyök nem tesznek hozzá túl sokat a hatáshoz, pedig elméletileg kéne egy kis extrát adniuk, szóval igazából olyan, mintha dísznek lennének ott. Egyértelműen nem csak a highlighter felülete van megszínezve, hiszen elég sokat használtam már és még mindig ugyanolyan intenzív pink színűek. Szép és jól kihasználható darab, mint majdnem mindegyik Pupa highlighter :).






Unexpected Beauty Eyeshadow – 3520 Ft

Már kismilliószor említettem a blogon a legkedvencebb szemhéjpúder fajtám a Pupa 3D vagy holo, mikor milyen néven futnak. Nagy volt az örömöm, amikor először megláttam ezeket a darabokat, mert az hittem, hogy ezek is olyanok lesznek. Aztán kiderült, hogy az Unexpected Beauty Eyeshadow-k teljesen új formulát és más funkciót kaptak. A textúra nagyon hasonló, szinte krémes, nem porol, csak gyönyörűen csillog-villog a benne található aprócska csillámpigmenteknek köszönhetően és pluszban még duókróm fényűek is! 




Viszont a pigmentáció láttán kissé megdöbbentem, ugyanis alig van. Aztán elolvastam a termék leírását és akkor jöttem rá, hogy ezek bizony eyeshadow topperek. Vagyis más, kevésbé izgalmas szemhéjpúdert lehet velük feldobni. Persze önmagukban is használhatóak, így is érvényesül a szín, a fény és a duókróm hatás szerencsére. A kollekcióban három árnyalat található, a 001-es Chameleon Gold, ami egy arany-sárgás-bordós és néhol zöldes csoda, ő a leglátványosabb és a legerőteljesebb (természetesen a kedvencem), a 002-es Chameleon Violet, ami egy halvány lila-kék szépség, talán picit gyengébb, mint a többiek és végül a 003-as Chameleon Green, ami egy arany-menta-kék szín, igazi kis különlegesség. 



Szerintem mind más szemhéjpúdereken, mind önmagukban is szépen mutatnak, jól lehet velük variálni egy-egy sminket, főleg a sötét, matt füstös színeket dobják fel és teszik izgalmasabbá, de egy cut crease-be is beépíthetőek, pláne tapadós bázissal. Én ezt a formulát inkább már gyakorlottabb sminkkedvelőknek, sminkeseknek ajánlanám, ők biztosan tudják már hasznosítani.




Unexpected Beauty Lip Gloss – 3220 Ft

Mostanában nagyon rákaptam a szájfényekre, egyre többet találok otthon és a táskámban, nem is értem, hogy kerülnek oda :D. Alapvetően csak és kizárólag a világos, bézses, esetleg barackos és nude darabokat preferálom, így sajnos sejtettem ezek közül a duókróm csodák közül csak egyet fogok szívesen használni, méghozzá a Chameleon Rose Copper-t. Egyébként mindegyik szép a maga módján, csak nekem túl rózsaszínek, már kerülöm az ilyen árnyalatokat egy ideje az ajkaimon. A formula teljesen megegyezik a Pupa sima szájfényének a formulájával, nagyon kellemes, nem ragacsos, extra fényes és még ápoló hatású is. Én bevallom őszintén, hogy egy kicsit több pigmentációra számítottam, de ezek is inkább topperként működnek, akárcsak a szemhéjpúderek. Felkenve ragyognak, csillognak, nagyon feldobnak bármilyen rúzst. Jó darabok, csak kár, hogy a színek többsége nem nekem való.






Unexpected Beauty Lip Scrub – 3350 Ft

Most nagyon őszinte leszek és megpróbálok a lehető legfinomabban fogalmazni… Ez egy nem jó termék. Ragacsos, fura, nem radíroz, inkább olyan, mint egy fura szájfény és ennyi pénzért iszonyatosan kevés ez a mennyiség. Ha ajakradír, akkor kicsivel többért JSC, ami hosszú hónapokra elég. Sorry Pupa :(.




Összeségében a Pupa mint mindig hozza a szintet :). Az ajakradír szörnyű, ez teljesen felesleges volt szerintem, de a többi termék tetszett, előszeretettel használom is őket, leginkább a highlightert, a Chameleon Gold szemhéjpúdert és a Chameleon Rose Copper szájfényt és ezeket ajánlom a márka és a különleges sminkcuccok rajongóinak is. A körömlakkokat nem próbáltam, mert géllakozok (ezeket inkább felajánlom nektek, részletek a Facebook-on), de csodaszépnek tűnnek és a Pupa lakkok egyébként is a legjobbak. Kicsit szokatlan, de izgalmas és nagyon klassz ez a tavaszi kollekció. (Ráadásul más újdonságok is érkeztek még, azokat is csekkoljátok le!).


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.