Új Avon kedvencek - mark. Brow Tattoo, True Nourishing Lip Oil és még sok más

Először egy kis magánéleti off, mert lelkiismeretes bloggerként úgy érzem, hogy magyarázattal tartozok, amiért MIA vagyok egy ideje. Picit összegyűltek a problémák a munkahelyemen, sok is a munka, meg egyéb gondok és abszolút motiválatlanná tett a dolog, 3 hete nem csinálok mást, csak a Netflix előtt döglök új sorozatokra vadászva (ajánlom a The Sinner-t és a One Day At A Time-ot, mind a kettő nagyon jó volt, a Nighflyers-t viszont el ne kezdjétek, a Rick&Morty pedig örök klasszikussá nőtte ki magt három éved alatt, már kb 14szer néztem végig :D) és olyan borzalmassá vált a helyzet, hogy még Jennifer Lopez új filmjét is megnéztem valamelyik nap. Á, viccelek, imádom J.Lo-t és a filmjeit is, akármennyire is gagyik. De mostanra kicsit kilábaltam a dologból, megvigasztaltam magam pár új beauty cuccal és az új Anastasia Riviera paletta abszolút visszaadta az életkedvemet.



Szóval térjünk is vissza a poszt témájához, a legújabb Avon kedvenceimhez és megmutatok mellettük pár előzetest is a következő katalógusból. Az Avon mostanában a szívem csücske, nagyon szeretek velük együtt dolgozni és azt vettem észre, hogy a kínálat és a minőség szignifikánsan javult illetve érdekesebb lett, amióta szerepel a márka a blogon. Elég csak a Mission Y krémre gondolni, ami az egyik legjobb arcápoló, amit valaha próbáltam, imádja a bőröm, de a mark. szempillaspirálok illetve rúzsok is nagy kedvenceim és a Care vonal testápolóit még nem is említettem. Az elmúlt időszakban is sok újdonságot próbáltam és a legtöbbet azonnal meg is szerettem. Lássuk is őket :).


Avon True Nourishing Lip Oil - 1499 Ft

Pár ilyen ápoló hatású olajos szájfényt vagy ajakolajat már próbáltam korábban és mindig is kedveltem őket, beváltak, jók voltak, de úgy igazán nem voltam elájulva tőlük. Erre jön ez a kis csoda és nem hazudok, ha azt mondom, hogy amióta megkaptam kipróbálásra, azóta minden egyes munkanapon velem van és használom is. Tökéletes úgy, ahogy van és jobb, mint a legtöbb sima ajakápoló. Tökéletesen hidratál, csodaszépek lesznek tőle hosszú távon is az ajkak, isteni az illata és az íze és nem zavar be a színe sem, mert hiába tűnik pinknek, teljesen átlátszó, szóval bátran kenhetjük bármi fölé. Van benne fényvédő (SPF12), jojoba, avokádó és kókuszolaj valamint E vitamin. Az ára sem vészes, 1499 Ft, ennyiért szerintem bőven megéri. És a csomagolás is tetszik, ez a bronz kupak a pink olajjal kellemesen nyárias hangulatú.





mark. Big & Phenomenal Volume Mascara - 1399 Ft

Mostanában nagyon szeretem ezt az élénk lime zöld színt, így nem is volt kérdés, hogy ki kell próbálnom ezt a spirált, hiszen a tubusa ebben az árnyalatban pompázik. Persze ez nem volt garancia semmire, de jól sült el a dolog, ugyanis a Big&Phenomenal abszolút jól teljesített. Nem azt mondom, hogy ez a legjobb szempillaspirál, amit valaha próbáltam, de amit elvár az ember lánya azt tudja: mély fekete szín, jó kialakítású kefe, sűrű pillák, nem túl drámai, de látványos hatás és persze tartósság. Mint mostanában szinte mindegyik darabnál, amit tesztelek, itt is érdemes várni egy kicsit amíg besűrűsödik a formula, mert akkor teljes mértékben elkerülhetőek az összetapadt pillák.






mark. Brow Tattoo - Micro Styler - 1999 Ft

Egyszer már befürödtem egy ilyen szemöldök tetkótollal, katasztrófa volt és még fizettem is érte, így kicsit félve próbáltam ki a mark. Brow Tattoo-t. Azonban szerencsére ez működik, nem is akárhogy :) Szépen lehet vele töltögetni és rajzolgatni is, precíz, pont jó ez a szőkéknek való árnyalat és extra tartós is, nem kell attól félnem, hogy elkenődik vagy lekopik a nap folyamán. Kicsit erőteljesebb a pigmentációja, nem a legtermészetesebb a végeredmény, de nekem tetszik a határozottabb szemöldök, szóval nem probléma, de ha valaki nem szereti az ilyen hatást, annak nem fog bejönni. Három árnyalatban kapható.





Eve Truth - 3799 Ft

Általában nem rosszak az Avon parfümök, de aki sokat próbált már közülük az biztosa észrevette, hogy a legtöbb egy picikét azért egy kaptafára készül. Van egy-két különlegesebb, kirívóbb darab, de a tartósság azoknál sem annyira kimagasló sajnos, legalábbis számomra. Nem rosszak, de a drága, designer és parfümériás darabokat nem igazán érik még utol. Azonban az Eve Truth óriási meglepetés volt, el sem akartam hinni, hogy Avon-os parfümöt szagolok! Simán leváltotta nálam az állandó nyári illatomat az Armani Acqua di Gioia-t, ugyanis egyrészt szerintem eléggé hasonlít rá (vagy ugyanabba az illatcsaládba tartoznak), másrészt nagyon-nagyon tartósra sikerült. Én legalábbis egész nap éreztem magamon, nálam ez alapkövetelmény :). Az illata friss, könnyű, zöld, kis citrusosság és virágok is érződnek benne (csillaggyümölcs, rózsaszín frézia, cédrus), de nagyon rossz vagyok parfüm leírásból, hagyom is inkább. A lényeg, hogy szuper illat, nagyon tartós, szép az üvege, gyönyörűen mutat az asztalomon (ez fontos ám :D) és nagyon remélem, hogy marad a színvonal. 




Premiere Luxe Oud

Sajnos nem találtam meg a webshop ezt a parfümöt, úgy tűnik, hogy most éppen nem lehet kapni, de azért írok egy kicsit róla is. Akárcsak az Eve Truth ez is egy különlegesebb, tartósabb parfüm a márka kínálatában. Nekem azért tetszett meg, mert hasonlít valamennyire a Cholé-ra, ami ugye az örök szerelmem. Ez is erős, nagyon rózsás, nem egy hétköznapi és mindenkihez illő illat, de aki szereti az extra nőies, orientális, azonban kifinomultabb parfümöket, annak szerintem tetszeni fog. Van benne mandarin, bors, ribizli, bolgár rózsa, bazsarózsa, pacsuli, oud-olaj, ámbra és praliné.




Care Enriching Moisture with Yoghurt&Honey

Sajnos ezt a nagyon klassz testápolót sem találtam meg online, de igazából a Care vonal tégelyes balzsamjai mind nagyon jók, eddig egyik verzióban sem csalódtam. Mondjuk ennek sikerült a legjobbra az illata, nagyon kellemes, enyhén mézes, amivel kilóra meg vagyok véve. Az állaga lágyan krémes, sűrű, de könnyű, gyorsan beszívódik és megfelelően ápol plusz hidratál a hidegebb napokon is, amikor még csutin megy a fűtés és sikít a bőröm, annyira száraz. A tégely pedig hatalmas, 400 ml van benne, jó sokáig elég szokott lenni. A kókuszos verziója 749 Ft, nevetséges olcsó a minőségéhez és a  hatásához képest szerintem. Kár, hogy ez a mézes ennyire limitált kiadás volt :(.




2 megjegyzés:

  1. Szupi poszt, az ajakolajat meg a parfümöt rögtön megvenném, ha lehetne kapni DM-ben :D Tanácsadónőzni meg nincs kedvem ... BRRR ki is rázott a hideg :'D . Amúgy köszi az updatet is ,szerintem tök jó ez a picit személyesebb hangvételű poszt :3 - Bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez az egyetlen, ami rossz az avonban, hogy nem lehet boltban kapni...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.