Budget Beauty | Drogériás újdonságok

Az elmúlt időszakban – mint bármikor máskor – szorgalmasan jártam a drogériákat újdonságok után kutatva, hogy ismét tudjak nektek egy posztot írni a legfrissebb termékekről. Az év eleje mindig egy kicsit lassabb tűnik a megjelenések terén itthon, de most mintha csak úgy özönlöttek volna az izgalmasabbnál izgalmasabb dolgok. Megjelent például a L’Oréal agyondicsért  Infallible Fresh Wear alapozója gyalázatos 4 árnyalatban a drogériákban és 10 árnyalatban a Notino-n, pedig eredetileg talán 30 van belőle. Természetesen elég világosat sehol nem találtam, így nem lesz róla teszt, pedig rettentően vártam :(. Na mindegy, ez most annyira nem is tartozik ide, csak kicsit elegem van már abból, hogy itthon borzalmasan pocsék az alapozók színválasztéka. Nektek nem? Na, de inkább jöjjenek az elmúlt hetekben kipróbált újdonságok!



Catrice Power Plumping Gel Lipstick (1329 Ft - Müller)

Kezdem rögtön egy hatalmas kedvenccel! A Müllerekben már van kint egy kis ízelítő a Catrice új szortimentjéből, többek között egy fantasztikus, ápoló hatású rúzs is. A Power Plumping Gel Lipstick 10 árnyalatban lesz kapható, hialuronsav van benne, géles a formulája és vegán. A textúrája lágy, krémes, fényes, isteni, a fedése egész jó ennek ellenére és még viszonylag tartós is. De igazából én a hidratáló és kisimító hatása miatt szerettem bele, annyira örülök, hogy végre találtam egy olyan rúzst szuper áron, ami pigmentált is, kényelmes is és még jót is tesz az ajkaimnak. Csak ajánlani tudom, érdemes kipróbálni, ha mondjuk már unjátok a matt darabokat (én nagyon unom őket). Alig várom, hogy kint legyen belőle a teljes kínálat :).




Trend It Up Expert Illuminating Fluid & Base (1599 Ft - dm)

Mostanában szenvedek a száraz bőrömmel, amit csak tovább szárít a matt alapozó, de ha nem matt az alapozó, akkor meg szétfolyik és szétesik rajtam minden... Gondoltam egy jó kis ragyogásfokozó, hidratáló primer segítene a dolgon, így amikor megláttam a Trend It Up újdonságát rögtön le is csaptam rá, hiszen amellett, hogy ígéretesnek tűnt még illatanyagmentes is. Az állaga nagyon kellemes, szépen kiegyenlíti a bőrt és ad neki egy egészséges fényt is, de ez az alapozó felvitele után abszolút nem látszódik és érződik, konkrétan semmit nem csinált, ugyanolyan volt minden, mint nélküle. Ami nem is lett volna baj, ha nem pattogtam volna ki tőle olyan szinten az államon, hogy még most is szenvedek miatta. Nem tudom mi van benne, ami ennyire nem klappolt a bőrömmel, de inkább megváltam tőle.





Мой by Stefanie Giesinger Beauty Concentrate (2499 Ft - dm), Golden Hydrogel Eye Pads (1199 Ft - dm), Golden Hydrogel Face Mask (999 Ft - dm)

Nagyon kedves meglepetést volt a dm-től, hogy elküldte nekem ezt a három újdonságot tesztelésre, abszolút nem számítottam rájuk és magamtól nem is vettem volna meg őket, mert tele vannak illatanyaggal sajnos. Persze, ha már a birtokomba kerültek, akkor úgy gondoltam, hogy kipróbálom őket, hátha beválnak a hátrányuk ellenére is. A termékcsaládból nálunk a szépségkoncentrátum és az arany maszkok kaphatóak, de rajtuk kívül van még egy arctisztító és egy hidratáló is. Az árak rendben vannak, szerintem nem vészesen és a prezentáció is megnyerő, szép ez a tiffany kék csomagolás.



Sajnos az arany szemmaszkkal befürödtem, ugyanis egy szép nagy vörös folt lett tőle a szemem alatt, pedig a hatása esküszöm nagyon tetszett. Kellemes hűsítő érzésű volt, finom puha lett a bőröm és levitte a puffadtságot. Amíg fent volt kb 30 percet semmi rosszat nem éreztem, nem égetett, nem viszkettem, órákkal később jelentkezett a folt. Szerintem kevésbé érzékeny bőrre teljesen rendben lesz ez a termék, de én inkább nem kísérletezek vele többet. Az arcmaszkot emiatt nem is mertem feltenni, inkább felajánlom nyereménynek a közeljövőben :).



A kis szépségkoncentrátum ampullák elsőre nagyon megtetszettek, tele vannak ilyen kis ragyogó arany csillámgömböcskékkel, egyszerű is őket használni, csak szerintem kicsikét sok van bennük egy alkalomra és ugye nem lehet őket visszazárni, egy csomó termék így veszendőbe megy még akkor is, ha a dekoltázsomra is kenek belőle. Ahhoz képest, hogy a parfüm az összetevők listáján középen szerepel abszolút nem érzem illatosnak a terméket, ez elég érdekes. Sajnos a hatását egyelőre nem érzékelem, semmi változást nem vettem észre tőle, de kárt sem okozott, ez már mindenképpen pozitívum. Elméletileg azonnal hidratál, bársonyossá teszi a bőrt és ragyogásfokozó. A hidratálás ás bársonyos érzés oké, de az alapból megvan, szóval nem tudom mit csinál... Azt hiszem borzalmasan rossz alany vagyok ezekhez az arcápolási tesztekhez :D. A termékek egyébkén vegánok, parabén és ásványolaj mentesek.


Nivea Clay Fresh Deep Cleansing Shower (699 Ft - dm)

Nagyon megtetszett ennek az új, agyagos Nivea tusinak az illata (fehér zsálya és hibiszkusz), ezért hazahoztam kipróbálásra. Nos, az illata isteni, de azon állítások közül, hogy nem szárít a formula nem tudok egyetérteni, mert nagyon szárított, a bársonyos hatás is elmaradt, arról meg halvány lila gőzöm sincs, hogy a benne található agyag mennyire segíti elő a bőr tisztítását. Egyébként finom a habja, jó sűrű, olyan, mint a Dove tusfürdőké, ez tetszett benne nagyon. Összesen három illatban kapható, ha valakinek nem száraz a bőre és tetszik neki valamelyik, akkor ok, egyébként nem ajánlom.




Isana Duschgel Don't Worry Bee Happy (299 Ft - Rossmann)

Imádok mindent, ami méhecskés és mézes (annyira nagyon, hogy nemrég csináltattam méhecskés tetoválást), így természetes volt, hogy azonnal le kell csapnom az Isana új tusfürdőjére. A csomagolás nagyon cuki, de a belső a lényeg, amibe azonnal beleszerettem. Maga a tusi olyan, mintha méz lenne, aranyló gél állagú és az illata!!! Valami isteni finom mézes illata van, meg kell érte veszni. Finom sűrű habja van, nem vettem észre, hogy szárítaná a bőrömet, szóval abszolút rendben van minden szempontból. Csak azt sajnálom, hogy nem csináltak mellé testápolót és kézkrémet :D.




Lovely Ultra Metallic Eyeshadow (799 Ft - Rossmann)

Nagyon vártam már a Lovely újdonságai közül a metál finisű krémes szemfestékeket, hiszen nagyon jó áron vannak és jól is néznek ki, valamint a színek sem éppen rosszak, bár lehetnének kicsit világosabbak. A csomagolás pedig megamenő a mindent látó szemmel. Én a Rose Gold árnyalatot választottam, ami egy nagyon szép rózsaszínes-rezes-arany, gyönyörű a fénye és a finise, csak alapvetően ott bukott meg, ahol a legjobban kellett volna teljesítenie. Szerintem egy krémes szemfestéknek ugyanis az a lényege, hogy felkenem, eldolgozom egy picit, ha szeretném, megszárad és ott marad egész napra. Na ez, nem maradt ott, elmászkált, összegyűlt, én meg hálát adtam a jó égnek, hogy a szemüvegem mögött nem látszódott annyira. No está bien, nem ajánlom senkinek.




Clear Face Oil Blotting Papers (999 Ft - Rossmann)

Ez a  termék igazából nem újdonság, de muszáj írnom róla nektek :). Ugyanis ez a legpraktikusabb és legzseniálisabb mattító lapocska, amivel valaha találkoztam! Imádom, hogy egy strapabíró műanyag hengerben van, ami kicsi helyen is elfér, nem gyűrődik, nem koszolódik és nem nyílik szét a táskában, könnyű adagolni a benne található papírt, annyit tépsz le, amennyire szükséged van, tökéletes működik, felvesz minden felesleges olajat a bőrről anélkül, hogy bántaná a sminket és úgy látom, hogy hosszú hónapokra elegendő mennyiség van benne. Egy baja van, hogy nem utántölthető, de ezen kívül a legjobb találmány, szerintem abszolút érdemes beszerezni.


6 megjegyzés:

  1. szerintem az nem fehér tea, hanem valami zsályaféle. és egyébként nem tudom, hogy ugyanarra gondolok-e, de az nem Infaillible? mintha az új verziónak más neve lenne. de lehet rosszul emlékszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem csak a white jutott el az agyamig és teát társítottam hozzá :D :D :D amúgy ja, fehér zsálya lenne :) nekem mindenhol infallible ugrik fel a keresőben, lehet itthon más a neve amúgy

      Törlés
  2. Lookfantasticról rendeltem világosabb színt az új L'oreal alapozóból. Azóta persze elfogyott, de szerintem lesz újabb adag belőle, esetleg érdemes megnézni majd ott is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindig sol out, amikor nézem :( de azért próbálkozok :)

      Törlés
  3. Szerintem is borzalmas az alapozók színválasztéka a dorgériában. Azt megértem, hogy mind az 50 színt nem rakják ki, mert üzletileg nem érné meg a legsötétebbeket pl. berendelni és kiállítani nálunk, de könyörgöm, Európában vagyunk, a lakosság jó része sápadt / világos színű...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ezt én sem értem... meg a barack és pink alaptónusúak sem mindig :D botrány, hogy néha mikből kell kiokoskodni a megfelelő színt magamnak...

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.