TESZT | Jeffree Star Cosmetics haul

A legutóbbi Marionnaud látogatásom után, amikor volt szerencsém először élőben látni a Jeffree Star termékeket elhatároztam, hogy karácsonyra meglepem magam pár dologgal. Mindenképpen szerettem volna egy highlighter, ezek közül egy új, Supreme Frost-ot választottam (ez majd egy későbbi posztban lesz, mert karácsonyig nem kapom meg), egy folyékony rúzst, egy ajakradírt és végül egy ceruzát is elhoztam. A Skin Frost highlighter hugi szerzeménye, de kölcsönadta, hogy lefotózzam és kipróbáljam. Nagyon izgatottan vetettem bele magam a tesztelésbe, lássuk, hogy milyen eredményekkel.





Velour Liquid Lipstick - Birthday Suit (6450 Ft)

Egyértelműen a folyékony rúzsokra voltam a legkíváncsibb, hiszen nem igazán kedvelem ezt a formulát, de mindig reménykedek benne, hogy na majd a következő megváltoztatja a véleményemet. A Velour Liquid Lipstick-ek csodás pink dobozkában érkeznek, arany felirattal (a szezonális kollekcióknak egyedi csomagolásuk szokott lenni), a tubusuk átlátszó, a kupak szintén pink. Minden minőségi, nehéz, szép, az utolsó betűig átgondolt és profi. Az applikátor nagyszerű, a formatervezés el van találva, szép precízen lehet vele felvinni az anyagot és nem vesz fel egyszerre túl sokat, sem túl keveset. A formula kicsit inkább sűrűbbnek tűnik, de valahogy mégis vékony és picit vizes, szépen terül, gyerekjáték vele dolgozni és természetesen gyönyörűen és egyenletesen pigmentált. Viszonylag gyorsan szárad teljesen mattra és nem marad ragacsos.




Szóval minden adott volt, hogy imádjam ezt a folyékony rúzst, de nem tudtam mégsem igazán megszeretni. Igazából csak annyi probléma van vele alapvetően- ha objektíven szemlélem a dolgokat - , hogy nem annyira tartós, mint azt vártam, evés után fel kellett azért frissítenem, de ez nekem nem okoz problémát, egyébként is mindig a sminkemet igazgatom. Viszont személy szerint még mindig nem tudom megszokni, hogy száraz és nagyon matt és szárít és zavar és nem tudom egy egész napig elviselni. Egy-egy alkalomra oké, amikor csak pár órát van rajtam, de ez a maximum. Pedig nagyon akartam szeretni és a Birthday Suit szépséges nude színe is nagyon tetszik (meleg tónusú barackos árnyalat), de sajnos nem lesz a kedvencem és nem hiszem, hogy fogok venni egy második Velour Liquid Lipstick-et. Itthon egyébként 22 árnyalat érhető el, a legtöbbje nude, de van pár pink és élénkebb szín is, sőt az idei ünnepi kollekció is kapható már.





Velour Lip Liner - Mannequin (5850 Ft)

Fogalmam sincs mi ütött belém, hogy magamtól vettem egy szájceruzát, mert egyébként nem igazán szeretem és használom őket. De a kíváncsiság nagy úr, így a kosaramban landolt egy Velour Lip Liner is. Ugyanaz a pink csomagolás, mint a rúzsnál, maga a ceruza is ebben az élénk színben pompázik, nagyon ötletes és egyedi kupakkal, amit sakkfigurák ihlettek. Tuti nem fog elkeveredni a többi ceruzám között. A formula zseniális, krémes és puha, de nem annyira, hogy villámgyorsan kopjon és letörjön a hegye. Szépen és egyenletesen pigmentált, lehet satírozni, nekem egyébként így tetszik a legjobban. Meglepő, de jobban tetszik, mint azt gondoltam volna és szívesen fogom akár napi szinten is használni önmagában egy kis szájfénnyel. A Mannequin árnyalat egy kicsit melegebb tónusú bézses-téglás nude, jolly joker szín, nagyszerű választás a legtöbb nude rúzs alá. Ceruzából fogok még venni :D. Nálunk 8 árnyalat található a Marionnaud-nál.






Velour Lip Srcub - Cherry Soda (4890 Ft)

Ez az ajakradír a tavaszi kollekció része volt, így kicsit más a csomagolása, mint a 'normál' radíroknak, ugyanis a hot pink kupak helyett metál rózsaszínt kapott. A tégely meglepően nagy, a képek alapján mindig kisebbnek képzeltem, de 30 gramm terméket tartalmaz, ami nem kevés. A formula kellemes, könnyen kezelhető, de igazából semmi extra, sima cukor alapú radír, ami tökéletesen ellátja a feladatát. Kíméletesen, de megfelelően radíroz, szép puha lesz utána a szám. A különlegessége az illatokban/ízekben rejlik és abban, hogy ehető. A Cherry Soda-nak tényleg cseresznyés kóla íze van, az illata eszméletlen jó, persze én imádom eleve, ezért is választottam ezt. Jó termék, nagyon tetszik, ajánlom mindenkinek, összesen 7 ízből lehet választani.







Skin Frost Highlighting Powder - Peach Goddess (10490 Ft)

Nos, ha valamit mindenképpen érdemes kipróbálni a Jeffree Star termékek közül, akkor az a Skin Frost highlighter. Döbbenetesen fantasztikus a formulája, van elég sok highlighterem itthon, de egyik sem fogható ehhez. A természetes sminkek kedvelőinek nem ajánlom, mert mega-giga-brutál fénye van, vizes hatású, extra ragyogó, de nem csillámos. A formula isteni, finom, lágy, pigmentált, de egyáltalán nem porzik és miközben ezeket a sorokat írom, már lehet, hogy bánom, hogy nem ezt választottam a Supreme Frost helyett, na de mindegy, az is csodaszép, csak más. A csomagolás itt is hot pink, a kompakt hatalmas, 15 grammot tartalmaz, van benne jó nagy tükör is, a highlighteren pedig ott van az ismerős csillag logó.




A színválaszték elég széles, itthon 7 árnyalat kapható, plusz két paletta, a legtöbbje világos tónusú, az extrémebb színeket nem hozták be. Hugi a Peach Goddess árnyalatot választotta, ami egy igazi aranyfényű barack, soha nem láttam még ilyen highlightert, gyönyörű és különleges. A bőrön nagyon szép, egybeolvad a sminkkel, könnyedén el lehet dolgozni és fel lehet építeni az intenzitását is. Nagyon-nagyon jó termék, tényleg csak ajánlani tudom, persze tudom, hogy piszok drága, de megéri.





Összességében elégedett vagyok a JSC termékekkel, a folyékony rúzson kívül eddig minden nagyon tetszett, amit próbáltam. A kedvencem persze a highlighter, ha ez nem lett volna egyértelmű, de a ceruzát is melegen ajánlom mindenkinek, aki szokott ilyesmit használni. Alig várom a következő évet, hiszen Jeffree rengeteg újdonsággal fog jelentkezni, többek között fixáló púderrel, korrektorral és szájfénnyel is. A Jeffree Star Cosmetics termékeket itthon a Marionnaud Westendben és Mammutban, valamint a webshopban lehet megvenni (katt IDE).

4 megjegyzés:

  1. Egy Scorpio folyékony rúzsom van. Sajnos ritkán használom, mert azért nem az a szín, amit munkába felken az ember. :D A highlighterekkel én is szemezgettem, de a legnagyobb vágyom most az Alien paletta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én egyik nap imádom az alien-t, a másik nap meg azonnal megrendelném... nem tudok dönteni :D

      Törlés
  2. nekem már régóta nagyon tetszenek Jeffree sminktermékei, de még nem szántam magam rá a vásárlásra. Viszont ez a highlighter valami eszméletlen szép! Lehet, hogy ha legközelebb Pesten járok, akkor viszek egy kis (sok) extra költőpénzt és betérek a Marionnaud-ba :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.