HOLIDAY 2018 | Ajándékötletek beauty fanatikusoknak

Vajon más is van úgy az ajándékvásárlással, mint én, hogy mindenkinek legszívesebben valami beauty (vagy egyéb) témájú meglepetést venne a legszívesebben, mert ebben a legjártasabb, ehhez ért a legjobban, csak éppen a baráti körből és családból sem túl sok mindenkit érdekel igazán a dolog??? Persze azért van pár ember, akivel könnyű a dolgom, mert ők is szeretik a sminkeket, de a legtöbb esetben nagyon, de nagyon nehezen tudok ajándékot találni, mert nulla érzékem van bármi máshoz :D. Szóval ebben a posztban is nyilvánvalóan csak beauty témában lesznek ajándékötletek különböző kategóriákban, minden büdzséhez.

Tényleg jó tipp: ha nagyon bizonytalanok vagyunk, akkor az ajándékutalvány/kártya is remek választás! Tudom, hogy első gondolatra személytelennek tűnik, de egyrészt felnőttek vagyunk, intelligens kifejlett emberi lények, ne akadjunk már fenn ilyesmin, másrészt én például kiugranék a bőrömből, ha valaki egy Douglas vagy akár dm ajándékkártyát adna nekem ajándékba, mert egyrészt nem vesz meg olyasmit, ami vagy nem tetszenek, vagy már van itthon, megvan a lehetőség arra, hogy én válasszak, másrészt figyelmes dolog is, hiszen aki ismer, szeret, azt tudja, hogy minden beauty kategóriájú meglepinek örülök. Szóval nyugodtan lehet vásárlási utalványt is ajándékozni, a legtöbb ember örülni fog neki!

Smink fanatikusoknak

Csodás és széles a választék idén még az olcsóbb kategóriákban is :). A drogériákban ugyanolyan szép és igényes ajándékokat fogtok találni, mint a drágább üzletekben, szinte minden kategóriában. Persze nem árt sietni és résen lenni, mert a legtöbb szépség limitált és hamar eltűnik a polcokról, display-ekről. Egyre vigyázzatok, ne dőljetek be a pár ezer forintos szokásos ünnepi palettáknak, amikben minden van egyszerre, mert pár kivételtől eltekintve ezek ultragagyi csájníz szemetek (vettem/kaptam én is ilyet jó régen és fúj, nem, soha). Pénztárcabarát kategóriában engem most teljesen levett a lábamról az Essence Ho! Ho! Ho! kollekció (Rossmann, dm, Müller), a paletta, az ecset, a fürdőbomba kártya mind-mind szuper termékek nagyon jó áron. Hasonlóan ötletes a Catrice mini rúzsszett is, ezt kétféle verzióban a Müllerekben találjátok meg. Ilyenkor egyébként a legérdemesebb ecsetet ajándékozni, a Real Techiques szuper is, jó az ára is, de a Catrice és Essence új ecsetei is nagyszerűek. A L'oréal újdonságaiból is lehet mazsolázgatni, a csokis folyékony rúzsok imádni valóak, az új spirál zseniális, de a highlighter paletta is jó választás lehet. És akkor még a Physicians Formula szépségeit, a 183 Days nyuszis permeteit, a Lovely mesés highlightereit és a Maybelline rúzsait nem is említettem. Ha nem ismerjük annyira az ajándékozott ízlését, de tudjuk, hogy szeret sminkelni, akkor a szempillaspirál a legideálisabb választás, mert azt úgyis mindenki használja (L'Oréal Paradise Extatic, Maybelline Colossal Big Shot, Lovely Vampire Lash stb.). Természetesen a körömlakkok is ilyen biztonsági játékosok, ezekkel sem lehet mellélőni és óriási a választék belőlük (én a Sally Hansen és a Catrice lakkokat szeretem a legjobban).



Ha kevésbé számít az ár, nagyobb a büdzsé, akkor irány a MAC! Csodaszép szettek vannak minden karácsonykor, minden kategóriában, rengeteg színben. Én személy szerint biztosan egy palettának örülnék a legjobban a fa alatt kutakodva, ezekből is van elég nagy választék. Ha valami igazi különlegességgel szeretnétek valakit meglepni, akkor irány a Marionnaud Westend vagy Mammut (vagy webshop) és nézzetek körül a Jeffree Star cuccok között! Van két szemhéjpúder és két highlighter paletta is a kínálatban (sajnos a Blood Sugar már nincsen), de persze ott vannak a szebbnél szebb folyékony rúzsok és szóló highlighterek is. Az Inglot-nál és a NYX-nél is érdemes körbekukkantani, bár ez utóbbival vigyázzatok, mert a paletták minősége nem túl egyenletes. Természetesen ott vannak még a nagy luxus, high-end márkák is, van aki ezekért van teljesen odáig, innen is lehet válogatni. A legtöbb felső kategóriás üzletben pedig ingyenes díszcsomagolást is kérhetünk a vásárlás mellé. 




Kence mániásoknak

Pénztárcabarát arcápolási termékekért a legjobb a dm-be és a Müllerbe menni. A karácsonyi szettek elég jók idén, a micellás vizet is tartalmazó Garnier csomag szerintem nagyon jó ötlet és csinos is. A Neutrogena új Hydro Boost kollekciója is rendben van, de egy egyedileg összeállított maszk csomag a legtutibb ötlet ;). Esetleg egy spa verzió, amiben van maszk, radír, lemosó és hidratáló is. Ezekből rengeteg a választék és egy szép dobozkában elrejtve tökéletes ajándék lesz belőlük.



A drágább csomagok közül nekem személy szerint a GlamGlow kínálata a kedvencem, szeretem a márkát, mert csilli-villi és illatos, vagyis tökéletes karácsonyi ajándéknak. A Clinique arcápolási szettjei is mindig jó vételek, elég nagy minták járnak a teljes méretű termék mellé és csak annak az árát kell kicsengetni értük. Én mindig így veszem az arckrémemet ;). Az ázsiai szépségápolás kedvelőinek pedig ott vannak a Szépségcenter Narüko és Neogence valamint az Erborian kis csomagjai is, ez utóbbiakat a Marionnaud-ban lehet beszerezni. És persze muszáj megemlítenem az Avon Mission Y termékcsaládot is, amiből ugyan nagy bánatomra nincsen karácsonyi csomag, de a termékek nagyszerűek és jól mutatnának a fa alatt.




Testápolás függőknek

Szerintem ez az egyik legkönnyebb kategória, mert óriási a választék a drogériákban és a parfümériákban is a testápolási termékekből. A Balea nagyon jó csomagokkal rukkolt elő erre az időszakra, az én kedvencem a kókuszos kézradír és kézápoló duó, ezzel akár magatokat is meglephetitek, de a cuki állatkás kézkrémek is nagyon jók ajándéknak. Ráadásul a csomagban három darab van, szét lehet szedni és cuki apróságként belecsempészni egy-egy darabot a karácsonyi csomagokba. De rajtuk kívül még rengeteg Balea és Alverde dobozkát fogtok találni a dm-ben. Én a Dove szettjeit is nagyon szeretem ilyenkor, hiszen jó áron vannak, a Dove jó minőségű (és már cruelty free is) és mindig van valami szép kozmetikai táska a termékek mellé csomagolva. De ez szinte minden márkára igaz, szóval tényleg nagy a választék. Persze magunk is összeállíthatunk szuper kis csomagokat például a Love Planet And Beauty termékekből.



A drágább kategóriában az én személyes kedvencem a Sol de Janeiro, ami sajnos durván le van fogyva a Douglas parfümériákban, de még pár terméket el lehet csípni. A Kiehl's Creme de Corps is nagyon jó választás, a tégelyes testvaj egyszerűen isteni! Jó ötlet lehet ilyenkor megvenni a kiszemelt ajándékozott kedvenc parfümjéhez tartozó testápolót vagy tusfürdőt, ezekből is van bőven választék. A Pupa háza táján is érdemes körbenézni, én szinte minden évben beszerzek tőlük valamilyen testápolási szettet, isteni illatok közül lehet válogatni. Nem maradhat ki persze a felsorolásból a Lush és a L'Occitane sem, ezekben az üzletekben is elég sok ajándékötlettel futhattok össze.



Remélem hasznosnak találtátok a posztot és remélem nem hagytam ki semmit a felsorolásból :). A parfümöket direkt nem vettem ide, mert nem tartom őket jó ajándéknak, csak akkor, ha pontosan azt vesszük, amit a másik igazán szeret/szeretne, de akkor nincs akkora meglepi. A hajápolási termékeket is kihagytam, mert azok szerintem elég személyesek (legalábbis számomra) és nehéz lehet eltalálni, hogy ki mit szeret éppen használni a hajára. Jó ajándékvásárlást mindenkinek, de ne feledjétek, ne az ajándék legyen a legfontosabb az ünnepek alkalmával, mert nem ez számít, hanem a család és, hogy minőségi időt töltsetek el együtt!

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.