Megéri az árát? - Avon Mission Y Cream

Szeptemberben bemutatásra került pár nagyon különleges és érdekes termék az Avon jóvoltából. Az egyik egy Dél-Afrikából érkező multifunkcionális olaj volt (róla is érkezik majd poszt), a másik pedig két japán arcápolási termékcsalád, a Mission Y és a Mission Eclat. Ez utóbbi az érettebb, 45 év feletti bőrre javasolt, míg a Mission Y a 30 év feletti fiatal nőket célozza meg. Én nagyon szeretem a japán kultúrát, dolgoztam már japán szépségápolási márkánál és azóta csodálom a bőrápolási rituáléjukat, a tradíciókat, ami nagyon jól megfér a legmodernebb összetevőkkel és technológiával. Így természetesen egyből nagyon kíváncsi lettem ezekre a termékekre is, pláne, amikor megláttam, hogy nagyon nem Avon árkategóriában mozognak, ugyanis a hidratáló krém 11000 Ft-ba kerül és ráadásul csak 30 ml. 



Nagyon szerencsés vagyok, mert én kaptam egyet tesztelésre nagyjából 2 hónapja, így volt lehetőségem és időm is kipróbálni. De előbb egy kis termékleírás és ismertető a Mission Y vonalról:

  • mélyen hidratáló formulák vitaminokkal, aminosavakkal valamint ásványokban és antioxidánsokban gazdag élesztőkivonattal 
  • az élesztőkivonat stimulálja a bőr sejtjeinek metabolikus folyamatait, megerősíti annak védőrétegét
  • a rutin 4 lépésből áll: gyengéden habzó arclemosó, intenzíven hidratáló lotion, koncentrált hatóanyagú arcápoló tej, tápláló nappali és éjszakai krém
  • a termékek illatanyagmentesek


Bevallom, hogy először egy picit félve próbáltam ki a Mission Y krémet. Egyrészt tartottam tőle, hogy van benne illatanyag, hiszen az Avon arcápolási termékeinek nagy részében van, másrészt túl sűrűnek és gazdagnak találtam a formulát, úgy éreztem, hogy nekem ez sok lesz. Szerencsére kiderült, hogy semmi illat nincs a krémben, amit éreztem rajta az csak az élesztőkivonat és az állaga is megfelelőnek bizonyult, nem érezi nehéznek a bőröm.



Rögtön az elején el kell árulnom: imádom ezt a krémet! Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy a tizennemtudom hány éve imádott Clinique hidratálóm vetélytársra fog valaha is lelni, de ez most mégis megtörtént. Minden szempontból egy fantasztikus termék a Mission Y krém és számomra abszolút megéri az árát, hiszen nagyon, de nagyon nehéz a mai napig is megfelelő arcápolási termékeket találnom az érzékeny bőrömre (ami totál random dolgokra tud allergiás lenni). Minden egyes nap használom amióta megvan, teljesen beépült a bőrápolási rutinomba a többi kedvencem mellé.



Leginkább nappalra szeretem használni smink alá, mert könnyen beszívódik, nem hagy réteget a bőrön, de olyan mélyen táplál és hidratál, hogy a matt alapozó + púder kombó is egészségesen ragyogó hatású lesz, soha nem maszkszerű, de nem is fényes, szóval nagyon wow. Néha éjszakára is előveszem, főleg radírozás után, hogy érezze a bőröm a törődést. Érzi is, mert annyira puha, selymes és telt, semmi száraz folt, ugyanakkor nem is zsírosodik és nagyon minimálisan látható ránckezdemények is még minimálisabban láthatóak. A gazdag formulának köszönhetően kevés kell belőle, úgy veszem észre, hogy a 2 havi intenzív használat után is még elég sok van a 30 ml-es tégelyben, vagyis kb. 4-5 hónapra elegendő ez a mennyiség.



Igazából ezek mellett a külső már eltörpül, de még az is tetszik, mert minimalista, modern és szép, a fehér jól mutat az ezüst kupakkal és a nagy piros Y ad neki egy kis pluszt. A krémet pedig természetesen egy kis műanyag lapocska védi. Jól mutatna az egész termékcsalád a polcomon, de azért elég borsosak az árak: a lemosó 8000 Ft, a lotion 10000 Ft, a hidratáló tej és a krém pedig 11000 Ft. A lemosóért soha nem lennék képes ennyit kiadni, a tejre nincs szükségem, viszont a lotion-t egy nagyon jó dolognak tartom, nem egy kötelező és létfontosságú lépés a rutinban, de egy szuper kis extra dolog, ami segíti felkészíteni a bőrt a táplálásra és hidratálásra. 



Szerintem a krémmel együtt ők ketten megérik az árukat, főleg azoknak, akiknek ugyanúgy szenvedést okoz megfelelő arcápolási termékeket találni az érzékeny bőrükre, mint nekem. Senkit nem tántorítson el az, hogy Avon és miért kerül ilyen sokba, mert ez valami egészen más, mint a márka eddigi kínálata. A Mission Y egy csodás és innovatív kezdeményezés a cégtől, én személy szerint nagyon boldog vagyok, hogy végre a Clinique-n kívül mást is tudok használni. A Mission Y termékeket IDE kattintva tudjátok megnézni és megrendelni.

8 megjegyzés:

  1. Én AVON tanácsadónő vagyok és nagyon gondolkodom rajta, hogy megrendeljem-e,igaz én már 45+ termékcsaládot használnám.Nekem kicsit borsos az ára ezért hezitálok.Ezzel a véleménnyel kicsit közelebb "löktél" a rendeléshez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tudom, hogy sokaknak ez azért már a nem belefér kategória, de szerintem az arcpolásra érdemes többet áldozni, ha belefér :) nem mondom, hogy a jobb áron lévő termékek között nincsen jó, de én sajnos nem válogathatok, ezért örülök, hogy van ez a lehetőség is, ami tényleg jó :) Remélem neked is be fog válni, ha rászánod magad a vásárlásra :)

      Törlés
  2. Nekem sajnos a termék kipróbálását követően nagyon rossz tapasztalatom volt. Egyszerűen ragadt tőle a bőröm. A magam részére biztosan nem fogom megvásárolni, sőt így ajánlani sem tudom, mivel rossz a tapasztalatom. Biztosan jó a termék, de egy kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, mivel nem igazán lehet egy európai ember és egy ázsiai ember bőrtípusára ugyan olyan krémet készíteni. Illetve a leginkább vásárlói negatívum, hogy ezek bizony állatkísérlettel tesztelt termékek. Ami a legnagyobbat nyom a latban, hogy sokan visszalépnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én sajnos nem válogathatok, ha arcápolásról van szó :( tudom, hogy sokaknak fontos, hogy egy márka cruelty free legyen, de nekem általában 100 arcápolóból 1 válik be, mindenre egyből vagy kiütéses vagy allergiás vagyok, így ha beválok valami, akkor felőlem a holdról is jöhet imádni fogom :D ugyanakkor megértem mindenki álláspontját :)

      Törlés
  3. Előre bocsájtom, hogy tanácsadónő vagyok, így eljutottam tréningre ahol kipróbáltam a rituálét és utána vásároltam meg az egész szettet. Gyulladásra hajlamos zsíros de érzékeny bőröm van és egyszerűen imádja ezt a szettet. Mindenből borsónyi vagy kevesebb kell, mert amúgy tényleg ragacsos érzetű lesz. Viszont emiatt iszonyat sokáig elég. 1 hónapja használom de alig látszik, hogy fogyott volna viszont a bőröm mesés az eddigiekhez képest. És kell az összes lépés, úgy látványos.

    És ez nem csak rizsa, az Anew termékeket pl utálom, nem is szoktam ajánlani külön őket, mert tele lettem pattanással tőlük, pedig eddig az volt a prémium kategória az Avonnál. A mentes vonal a Nutra ugyanez. Szóval nem én vagyok a legjobban kereső tanácsadónő de próbálok csak olyat ajánlani tiszta szívből ami tényleg jó. Ez a Mission olyan. ( Anyukám az Eclat családot használja, már nyárra jelezte, hogy szülinapjára utánpótlást kér :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet hogy akkor az egész családdal meglepem magam hamarosan 😊 nagyon remélem hogy az avon továbbra is ezen az úton halad majd 😊

      Törlés
    2. Remélem, hogy hasonlóan beválik neked is. És szintén remélem, hogy továbbra is haladnak ezen az úton, tetszik ez az "új hullám" :)

      Törlés
  4. Sziasztok. Avon tanácsadónő vagyok már 18.-ik éve.Inditottam egy kalapkasszát ismerőseim között. 17-en vagyunk benne havi 1000 forinttal. Így ezáltal lett egy állandó vevői köröm elég jó haszonnal tudok így dolgozni. Ezért sikerült megrendelnem a teljesen szettet ingyen ugyan is a haszonból ki tudtam fizetni a krémek árát. Így a családi kasszából egy forintot a sem kellett el vennem, hogy mind a 4 darab krémem meg legyen. Imádom nagyon kevés kell belőlük így nekem nem ragad tőle az arcom. Észre vettem a krémek használata előtt, hogy a homlokomon és a két szemöldököm között elég mély ráncaim vannak úgy néztem ki mint aki mindig haragszik. 😊 El kezdtem a krémeket használni de én csak este használom őket és még így is kB 3 hét után azok a mély ráncok kezdtek elhalványodni. Nem azt mondom, hogy teljesen el tűntek de nincs olyan mély és látványos mint a krémek használata előtt volt. Úgy, hogy nem bántottam meg, hogy megrendeltem őket.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.