HOLIDAY 2018 | Karácsony az Yves Rocher-val

Most már végérvényesen és teljes mértékben karácsonyi lázban égek, alig tudom visszafogni magam, tervezem percre pontosan az ütemtervet, a menüt, mit nézünk szenteste, lejátszási lista, kit látogatunk meg stb. Az ajándékok most annyira nem foglalkoztatnak, idén ezen van a legkisebb hangsúly, ami így van jól, mert nem erről szólnak ugye az ünnepek. Nekem mindig a készülődés a legjobb, a ráhangolódási fázis, aminek alapkellékei az illatos dolgok. Ilyenkor előkerülnek a finom Yankee Candle viaszok és gyertyák, a forralt bor és apple cider, valamint természetesen a különböző finom, karácsonyi aromájú testápolási termékek. Idén az abszolút kedvencem ebből a szekcióból az Yves Rocher ünnepi kollekciója lett (köszönöm a márkának a termékeket), amiben három különböző isteni finom illatú termékcsalád található. Lássuk is őket :)



Pomme Rouge - Red Apple




A kedvencem :). Finom, friss erőteljes alma egy kis fűszerezéssel, nagyon-nagyon finom és különleges, mert nem tömény és édes, mint az ilyenkor megszokott gyümölcsös-fűszeres illatok. Mindegyik termék egyforma intenzitású, de a tartósságuk eltér. A tusfürdő nem nagyon marad meg a bőrön, de zuhanyzás közben nagyon érezni, finom, sűrű, puha habja van. A testradír hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, csak ebben vannak kis radírozó szemcsék, amik inkább mindennapos használatra jók, mint heti egyszeri 'nagyradírozáshoz'. A testvaj nagyon-nagyon sűrű, elég szilárd, de a kéz melegétől könnyen kenhetővé válik. Jól hidratál, gyorsan beszívódik és finom illatot hagy a bőrön egy pár órára. Érdekes módon az összes termék közül a kézkrém lett az abszolút favoritom, mert pont megfelelő sűrűségű az állaga, gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros réteget a bőrön és megfelelően ápol.





Hab- és tusfürdő - Piros Alma, 400 ml - 1490 Ft
Radírozó hatású tusfürdő - Piros Alma, 200 ml - 1190 Ft
Tápláló krémes testápoló - Piros Alma, 150 ml - 3290 Ft
Kézápoló krém - Piros Alma, 75 ml - 990 Ft


Thé Doré - Golden Tea




A három kollekció közül egyértelműen az Arany Tea a legkülönlegesebb, semmihez nem hasonlító ünnepi illatot kaptak ezek a termékek. Fanyar, friss mégis van benne melegség, nagyon egyedi, mindenképpen érdemes megszaglászni. Elsőre akár furának is hathat, de minél többet használja az ember, annál jobban rá lehet kattanni. A tusfürdőről sok újat nem tudok mondani, a folyékony szappan teszi a dolgát, nem szárít, krémes a habja és megmarad az illata. A testápoló elég folyékony, én inkább a balzsamot preferálom, nekem ez egy kicsit kevésnek bizonyult, de egyébként nem rossz. Ha valakinek télen sincs erősebb hidratálásra szüksége inkább ezt válassza, mint a tégelyes verziót. Az ajakbalzsam viszont ezzel az illattal nekem sok, túl parfümös :(.



Hab- és tusfürdő - Arany Tea, 400 ml - 1490 Ft
Kézmosó gél - Arany Tea, 190 ml - 990 ml
Ajakápoló - Arany Tea, 4,8 g - 690 Ft
Testápoló - Arany Tea, 200 ml - 1290 Ft


Nuit Vanille

Ebből a kollekcióból csak a tusfürdő olaj jutott el hozzám, amit nagyon bánok (nem baj, orvosolni fogjuk a problémát), mert nagyon nyami-nyami créme brulée illata van. Egyértelműen érezni rajta a vaníliát, amit egy kis karamellel bolondítottak meg, legalábbis szerintem, de lehet, hogy a szaglásom nem tökéletes. A tusi egyébként kicsit más, mint a többi, sűrűbb az állaga, finomabb a habja és hidratálja a bőrt, hiszen mandulaolaj is van benne. A kollekcióban egyébként még egy illatgyertya és egy parfüm is található (kell).



Tusfürdő olaj - Vanília Éjszaka, 200 ml - 1190 Ft


Szerintem az Yves Rocher nagyon odatette magát idén karácsonykor, szuper illatokat kreáltak ismételten, amik között van hagyományos karácsonyi - Piros Alma, különleges és izgalmas - Arany Tea és az elmaradhatatlan tömény édesség - Vanília Éjszaka. A termékek különféle ajándékcsomagokban is kaphatóak, mindig van törzsvásárlói kupon is, az árak barátiak, a flakonokat újra lehet hasznosítani és újrahasznosított anyagból is vannak, az összetevők több, mint 90%-a természetes eredetű, nincsen bennük parabén, ásványi olaj és szilikon. Sokkal jobb választás, mint más, drágább, hasonló márkák ;). Katt IDE, ha szeretnétek végignézni a kínálatot.

4 megjegyzés:

  1. Leheccsíges lenne egy pöti apróka teszt az essence ho-ho-hos palettáról és ecsetről meg esetleg másról amit még onnan vettél? NETÁN EGY SMINK :D LÉcci lécci. Köszcsih- Bodri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden lesz, teszt és külön smink is ;) sajnos majd csak vasárnap tudom őket befotózni, de estére már kint lesz legalább az egyik poszt :)

      Törlés
    2. Aynu hát hazudtál!! XD Hol a posztom? - bodri :D

      Törlés
    3. Vasárnapot írtam (vasárnap estére gondoltam, bocsánat ha félreérthető lett) ;) sajnos nem vagyok most otthon, nem tudom hamarabb kirakni :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.