TOP 5 szempillaspirál - Miss Sporty, L'Oréal, Essence, Avon, Maybelline

Rengeteg jobbnál jobb szempillaspirál újdonság jelent meg az elmúlt időszakban a piacon, amikről mindenképpen be kell számolnom nektek. Szempillaspirált csak és kizárólag a drogériás árkategóriából szoktam beszerezni, sok év tesztelés és tapasztalat után bátran ki merem jelenteni, hogy sokszor abszolút semmilyen különbség nincs egy 1000 Ft-os és egy 8000 Ft-os spirál között. Az alábbiakban is elég pénztárcabarát darabokat szeretnék nektek bemutatni, amik mind a kedvenceim lettek. Kommentben pedig várom a ti jelenlegi favoritotokat!



A drámaian természetes - Miss Sporty Pump Up Booster Can't Stop The Volume Mascara (899 Ft)

Nagyon ritkán tesztelek Miss Sporty-t, úgy érzem mindig, hogy én már 'kinőttem' ebből a márkából, de ilyenkor általában az szokott lenni, hogy jön egy termék, ami nyilván megcáfolja a gondolatomat. A Can't Stop The Volume szempillaspirál egy nagyon kellemes csalódás volt, meggyőzött a tudása. A kefe kicsit bumszli, de nem zavaróan és a különleges, elvékonyodó kilakításnak köszönhetően a kisebb pillákat is el lehet érni. A végeredmény látványos, de természetes, szétválaszt, megemel, hosszít és dúsít. Amolyan puha, feathery hatású pillákat lehet vele elérni. A tartóssága rendben van, nem mászkál és nem is potyog. Hétköznapokra szép, egyszerű natúr sminkhez tökéletes!




Az extrém és különleges - L'Oréal Unlimited Mascara (3999 Ft)

Nem sok reményt fűztem először ehhez az új L'Oréal spirálhoz, mert nem rajongok a szilikonkefékért, de woooow, ez valami zseniális! Már az is nagyon tetszik, hogy hajlítható a szára, így sokkal jobban elérem a pillákat, jól be lehet állítani a szöget, abszolút praktikus dolog. A hatása pedig csodás, látványos, rendkívül drámai. Leginkább dúsít/hosszít és mellette mély fekete színt biztosít, ami nagyban hozzájárul a feltűnő eredményhez. Az alsó pillákat különösen jól ki lehet vele emelni. Kicsikét hajlamos összetapasztani a pillaszálakat, ha túl sokat viszünk fel, erre oda kell figyelni, de még elég friss a festék. lehet, hogy ez idővel 'elmúlik'. A tartóssága is szuper, bírja az egész napot maszatolódás nélkül.




A színező hatású - Essence Need A Miracle Volumizing & Strengthening Mascara (1099 Ft)

Az Essence spiráljai rendre jól teljesítenek nálam, most sem vártam mást a Need A Miracle verziótól. Hatásban a drámai és a természetes között van, szépen szétválasztja, dúsítja és hosszítja a pillákat, amik puhák és legyezőszerűek maradnak. A különlegessége pedig abban rejlik, hogy folyamatos használat mellett megszínezi a pillákat. Nem kell egetrengetően fekete pillákat elképzelni, inkább csak sötétebb tónusúak lesznek és kicsit látványosabbak lesznek festék nélkül is. Ha nem használjuk a spirált, akkor pár nap után megkopik. Nekem kifejezetten tetszik ez az ötlet, jó kis plusznak tartom.




A simán drámai - Avon mark. Big & Extreme Mascara (1399 Ft)

Erről a nagyon szuper Avon mark. spirálról már írtam ITT részletesebben, szóval nem akarom magam ismételni, ha nem gond. De muszáj volt felvennem a listára, mert még mindig nagyon szeretem :).




A biztos pont - Maybelline The Colossal Big Shot Daring Black Volum' Express Mascara (1799 Ft)

A Maybelline Big Shot szempillaspirálja már a megjelenése óta a kedvenceim közé tartozik. Minden reggel őt használom alapként a többi spirál mellé, mert tökéletes a kefe kialakítása, pont úgy lett megtervezve, hogy a lehető legközelebb elérhessünk vele a pillatövekhez, hogy jól meg lehessen emelni a szálakat. A Daring Black verzió csak abban különbözik a korábbi verziótól, hogy még feketébb, ami még látványosabbá teszi a hatását. Önmagában emel és dúsít, a színének köszönhetően elég drámai a végeredmény. A tartóssága is nagyon jó szerencsére. Minden sminkhez, minden alkalomra tökéletes, az egyik legjobb szempillaspirál, amivel valaha találkoztam.





Remélem tetszett nektek ez a kis Top5 poszt a kedvenc spiráljaimról :). Ha szeretnétek még hasonló jellegű írásokat, akkor kommentben várom az ötleteket!

12 megjegyzés:

  1. oké, a L'Oreal unlimited-re mindenképp rá kell néznem :D

    VálaszTörlés
  2. A L'Oréalra egyszer majd rászánom magam, de éppen tegnap bontottam ki a The Balm Mad Lash-t (Notinon fogtam ki a nyáron 3400-ért), és ezen felül van még itthon egy bontatlan L'Oréal Paradise extatic (Belgiumból - állítólag kicsit jobb, mint amit itthon forgalmaznak, plusz van hozzá primer is, bár talán azt már itthon is lehet kapni), és egy Tonymoy amit nyáron vettem egy Sephorában, egyébként használtam már ilyet, és nagyon szeretem.

    Nekem egyébként a spirálokkal az a bajom, hogy összemaszatolják a felső szemhéjam. Egyedüli kivétel a Clinique Lash Power, az viszont nem nagyon látszik rajtam... De ezért nem vált be szinte egyik sem,néha kilátástalannak érzem, hogy találok-e ilyet valaha. Ezért szeretem a Tonymoyt, mert az csak nagyon ritkán maszatol, és legalább akkor könnyedén lejön.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a szemhéjpúdert használsz és úgy maszatolja össze? ha esetleg nem, akkor púderezd le a szemhéjadat, hogy lemattuljon és lehet, hogy így nem fog rákenődni a spirál ;)

      Törlés
    2. Sajnos minden esetben összemaszatolnak, pedig direkt először egy csontszínű matt szemhéjpúdert teszek fel a szempilláktól majdnem a szemöldökömig. Az alsó pilláimat ezért nem is szoktam festeni, mert akkor tényleg pandának nézek ki. 😀

      Törlés
  3. A l'oreal nekem nagyon tetszik a leírások alapján, mindenképp beszerzés majd. A Maybelline pedig nekem is nagy kedvencem volt, mikor használtam :) ami viszont a legmelyebb emlékeket hagyta bennem, az a Lovely Vampire Lashes (persze arról is tőled hallottam először :D) azt tuti ujraveszem meg :)

    VálaszTörlés
  4. jajj a Lovely! már nem akarom magam unásig ismételni, ide azért nem került fel :D de az a spirál az egyik legjobb, imádom még mindig! a l'oréal pedig meglepően jól sikerült annak ellenére, hogy szilikonkefés.

    VálaszTörlés
  5. Nekem szinte mindig Maybelline spiralom volt, annyira szeretem őket, hogy nem is érzem szükségét kísérletezésnek más márkákkal :) A kedvencem tőlük a One by One Volume Express, mar másodjára vettem meg. Persze, néhány alkalommal én is elcsábulok: tavasszal kipróbáltam egy gyönyörűséget a Physicians Formulától, illetve a Miss Sporty nagyon dicsért sárga spiraljat. De sem a magasabb kategóriás PF, sem az olcsó nagy sikerű Miss Sporty nem győzött meg, a Maybelline az igazi számomra :) Lehet, hogy a Big Shot lesz a következő toluk, felkeltetted az érdeklődésem 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, a maybelline folyamatosan jól teljesít nálam is! a kedvencem a szárnyas Falsies Flared, de sajnos azt sehol nem lehet kapni :(

      Törlés
  6. Tegnap vettem meg a L'Oréalt és tényleg nagyon jó kis spirál. A Balm Mad Lash most az abszolút kedvencem brutál hosszú szempillákat csinál. A Lancome Monsiur Big is nagy kedvencem, de azt egy picit nehéz lemosni és emiatt ritkábban nyúlok utána.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye milyen klassz??? de jó, hogy nem csak én vagyok odáig érte :D

      Törlés
    2. A Mad Lash-t még csak egyszer használtam, de eddig tényleg a leglátványosabb hatást adta. És csak akkor maszatolódott, amikor könnyesre nevettem magam egy viccen. 😀

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.