TAG | Népszerűtlen smink vélemények

10:03 du.
Tati (katt IDE) hétfőn egy nagyon klassz tag videót posztolt, amiben megosztotta a 'népszerűtlen véleményeit' beauty témában. Mert ugye nem mindenki szereti ugyanazokat a dolgokat, nem mindenki sminkel ugyanúgy, nem mindenkinek válik be ugyanaz és nincsen ezzel semmi probléma. Én személy szerint odáig vagyok az ilyen videókért/posztokért, meg az anti-haul-okért és néha becsúszik pár dráma videó is, mert 2018-ban ez a szappanopera :D. Kommentben várom a ti véleményeiteket is!




1. Népszerű sminktermék/márka, amit nem szeretsz

Hehe... Makeup Revolution leginkább. Mindenki odáig van ezért a márkáért, én meg csak vakarom a fejem. De már sokszor kifejtettem erről a véleményemet, nem akarom magam ismételni. Inkább mondok pár újat: Huda Beauty, Tarte-ot és a Bourjois.

2. Népszerű sminktermék/márka, amit mindenki utál, de te szeretsz

Ez egy kicsit fogósabb kérdés... Nem tudom írhatom a Jeffree Star Cosmetics-et, amit egyébként sokan szeretnek, de aki utálja, az meg nagyon-nagyon utálja és nem rejti véka alá a véleményét. Megosztó személy és megosztó márka, az biztos. Más nem jut eszembe. Ja, de: folyékony rúzsok.

3. Smink kollab, amit nem tetszett vagy nem érdekel

A legtöbb abszolút hidegen szokott hagyni, nagyon nem tudom hova tenni az influencer-es kollaborációkat a legtöbbször. Főleg a ColourPop szokott halálra idegesíteni a heti rendszerességű kollekcióival, amik mind ugyanolyan unalmasak, ha másodszorra megnézed őket.

4. Népszerű smink lépés, amit mindig kihagysz

Többet is :D. Szájceruza - rühellem és el is felejtem, ain't nobody got time for that anyway, tus és szemceruza, mert nem áll jól és leszoktam a szempillagöndörítésről is.

5. Népszerű beauty vlogger, akit nem követsz és nem nézed a videóit

Jaclyn Hill - idegesítő, Manny MUA - OMG a frászt kapom tőle, Bretman Rock vagy, hogy hívják - ránézni is fáj, Kathleen Lights-ot most követtem ki, mert rettentően unalmas. Desi Perkins - unalmas, Patrick Starrr - elszállt és még sorolhatnám :D. Egyszerűbb lenne leírni azt a párat, akit követek és több figyelmet érdemelnek: Raw Beauty Christie, Tati, Bailey Sarian, Jen Luvs Reviews és Nikkia Joy, őket csekkoljátok le, jófejek, értelmesek és nem játsszák meg magukat.

6. Népszerű sminkmárka, amit nem támogatsz többet

Kat Von D, meg Kat Von D, ó és majd elfelejtettem: Kat Von D. Crazy bitch....

7. Népszerű sminktrend, amit soha nem próbálnál ki

Túlrajzolt száj. Így is akkora, mintha fel lenne töltve... Egyszer Sipos Zita így sminkelt ki, olyan lettem, mint egy olcsó pornós/transzvesztita. Sírtam a röhögéstől.

8. Sminktermék, ami elméletben jónak tűnt, gyakorlatban viszont nem működött

Azok a pizzavágós, görgős tusok. Azok az ombre rúzsok, amik egyszerre több színűek. Silisponge. Olcsó BeautyBlender utánzatok. Pirosító és highlighter lapocskák.

9. Sminktermék, ami máson jól nézett ki, de neked nem működött

NYX Steam paletta. Micsoda pénzkidobás! Pedig direkt néztem róla videókat is és mindenkinek tetszett... Na meg a Maybelline Superstay Ink folyékony rúzsok. Mindenkinek működik, csak nekem nem...

6 megjegyzés:

  1. ez nagyon jó!!
    nekem a pizzavágós- görgős tus működik és szeretem!!! (kiko)
    MURevolution- ugyanez, mindig elmegyek előtte, nézegetem és nem, nem mindig rájövök h hiába fekete a csomagolás- az nem mac és még csak nem is minőségi- sajnos :(

    én olyanokat követek idézem, aki így áll a nézőihez: "Hogy anélkül vagytok, hogy bármikor is kértem volna egy megosztást, olcsó szponzoros játék likeot, és eladtam volna a lelkem cégeknek bármilyen reklámért, ami Titeket sosem szolgált volna.".

    . _ .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik, szerintem is jó ötlet, nem kell mindig eltitkolni a népszerűtlen véleményeket :) na, igen, azok a vloggerek, akikről azonnal látszik, hogy a lelküket eladják egy pr csomagért.... és mennyi ilyen van! néha még az én kedvenceimnél is látom, hogy bele tudnak esni néhány hibába sajnos :(

      Törlés
  2. Ha esetleg érdekel, tudok ajánlani pár youtubert, akik hátha nem idegesítenek: NikkieTutorials, Wayne Goss, Lisa Eldridge. Plusz a személyes kedvencem, ssin, ő koreai, de minden videóján van angol felirat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nikkie-t követem, a kezdetei óta :) Wayne-t is néztem régen, de valahogy abbamaradt, akárcsak Lisa :( de ssin-t nem ismerem, rá fogok keresni :)

      Törlés
    2. talán tudok még egyet... habár ő pont olyan, akinek én sem nézem az összes videóját, csak a sminkeseket: Edward Avila. éppen hogy csak néha egy kicsit ripacs, azt is csak a vicc kedvéért. nem tudom amúgy bírnád-e, mert javarészt koreai cuccokat használ (mivel ott él... de asszem fülöp-szigeteki, és angolul beszél.)

      Törlés
    3. őt sem ismerem, de megnézem mit tud :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.