BUDGET BEAUTY | RdeL Young Tropical Heat Blusher & Bronzer

A RdeL Young az előző Palm Beach nevű kollekciója után (teszt ITT), ismét egy elég trópusi, nyárias kiadással jelentkezett nemrégiben. A Tropical Heat termékein cuki dzsungeltéma köszön vissza pálmákkal, virágokkal, kolibrikkel és flamingókkal, ehhez még hozzájön a cuki dobozos csomagolás és bumm, meg vagyunk véve kilóra. De vajon jól is teljesít a kis bronzosító és pirosító??? Olvassatok tovább és kiderül ;). U.I.: az árban nem vagyok 100%-ig biztos.



Tropical Heat Blusher - 799 Ft

Sajnos nem volt kint teszter egyik termékhez sem az üzletekben (ejj, ejj Rossmann....), így igazából fogalmam sem volt, hogy milyen szín lapul a kis dobozkákban. Szerencsére kellemesen csalódtam, hiszen a Blusher egy meseszép aranyfényű korall-barack árnyalat, ami ugyan nem túl egyedi (az előző kollekcióban lévő pirosítónak eléggé hasonlít a színe), de annyira jól kihasználható, hogy szerintem nem számít a dolog. A formula is teljesen rendben van, picit inkább púderes, porzik, de nem vészesen, a pigmentáció is jól el lett találva, lehet építeni, nem túl sok, szépen terül a bőrön. Az orcáknak ad egy kis aranyfényt, nem túl sokat, de ez is pont elég. Igazából csak egy dologba tudok belekötni és az a csomagolás. A fura kis ecset tök felesleges hozzá, én már ki is dobtam az enyémet és sajnos a tető nem szorul eléggé a dobozra, így volt már olyan, hogy felemeltem és egyszerűen az alsó rész a pirosítóval kicsúszott belőle. Vagyis utazáshoz nem nagyon ajánlom, mondjuk egyébként sem, mert nagyon nem kompakt a dolog. Cserébe viszont jól néz ki :).






Tropical Heat Bronzer - 799 Ft

A bronzosítóban még kellemesen csalódtam, mint a pirosítóban. Nagyon-nagyon válogatós vagyok, ha erről a típusú termékről van szó, nekem nagyon nem mindegy, hogy milyen a tónusa és milyen mély a színe. A Tropical Heat Bronzer-nek pedig egyszerűen tökéletes mindene :). Abszolút natúr az alaptónusa, se nem hideg, se nem túl meleg (csak nagyon-nagyon picikét), nem sötét, a formula nagyon finom, szépen és egyenletesen terül a bőrön, lehet építeni is, ha szeretnénk, de soknak nem fog tűnni még úgy sem. Nagyon-nagyon jó kis drogériás bronzosító! Persze a csomagolással ugyanúgy bajok vannak, mint a pirosító esetén, de itt kevésbé zavar, persze az elszomorít, hogy nem tudom utaztatni. Ja, és azt említettem, hogy mind a kettő illatos??? Nem olyan erősen, csak egy kicsit, egész kellemes (kókusz? naptej?), bár a bőrön nem érezni.






Összességében, a RdeL Young ismét jót alkotott, mind a pirosító, mind a bronzosító jó minőségű és jól kihasználható, valamint rettentően cukik és jól mutatnak a polcon. Sajnos pont ez az aranyos csomagolás lesz a hátrányuk is, de szerintem ezen simán túl lehet lépni. Nemsokára pedig jön az új kollekció, ami ismét sokak kedvence lesz szerintem ;).

9 megjegyzés:

  1. Szia! A pirositó csak 799 Ft volt, én is megvettem, szuper. :) Ivett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. téényleg????? na basszus :D de király! köszi, hogy megírtad!

      Törlés
  2. Uhhh most még jobban sajnálom, hogy a bronzosítóról lemaradtam.
    A pirosító nekem is bejött. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon kevés volt belőle a display-en :( nálunk is elfogyott pár nap alatt

      Törlés
  3. Soha nem használok sem bronzosítót, sem pirosítót, de most... Valahogy megjött a kedvem :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. elhiszem :) ilyen áron, ilyen kis szuper darabok! ;)

      Törlés
  4. Hol találtál infót a következő kollekcióról? Jaj nagyon érdekel :) De instán sem találom őket

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.