Csak egy kis csillám | NYX Holographic Halo Cream Eyeliner & Catrice 3D Glow Highlighter

Nem kell már szerintem bemutatnom magam nektek, de azért megteszem. Sziasztok, Vanda vagyok, 33 éves csillámaddikt. Eddig teljesen sikertelenül próbáltam leszokni az újabbnál újabb fényes és csillogó termékek vásárlásáról sajnos, egyszerűen annyi a kísértés, hogy képtelenség 1-2 hétnél tovább kibírni. Pláne, ha olyan kincsekre bukkan az ember lánya, mint a mai posztban bemutatott két termék. A Catrice 3D Glow Highlighter az új szortiment része, őt kinéztem már hetekkel korábban kép alapján, a NYX Holographic Halo Cream Eyeliner viszont abszolút impluzusvásárlás volt, egyszerűen beleszerettem és nem tudtam az üzletben hagyni, ráadásul ez volt az utolsó darab belőle. Lássuk őket közelebbről ;)!



Catrice 3D Glow Highlighter - 020 Icy Glaze (1329 Ft)

Már nagyon régóta vágyok egy igazi jeges, fehér highlighterre, ami tényleg vakító még az én extra világos bőrömön is. Ez a Catrice darab már a képei aapján kíváncsivá tett és amikor megláttam és kipróbáltam a Müllerben rögtön tudtam, hogy igen, ez az, végre megvan. Egyszerűen káprázatosan gyönyörű és fantasztikus! Már a mintája is nagyon tetszik, kicsit art-deco hatású és igen, full Anastasia koppintás szerintem is. A kompakt elég erősnem érződik, már megutaztattam és jól bírta a dolgot. Egyedül a mérete nem nyerte el a tetszésemet, ugyanis mindössze 3 grammnyi terméket kapunk.




A formulája minőségi, kicsit porol, de egyébként krémes, nagyon-nagyon fényes, mesésen mutat a bőrön, a Holdról is lehet látni :D. A swatchon is lehet látni, hogy eléggé pigmentált, ez itt most nem egy hétköznapi, finom és visszafogott, hanem igazi brutál glam ragyogást fog biztosítani, ami egész nap kitart. A Catrice megcsinálta! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonlóképpen meg van veszve az extra fényes highlightok-ért! Összesen három árnyalatban kapható, a 010-es Pinch Of Rose egy világos rózsaszín arany fénnyel, a 020-as Icy Glaze egy fehér arany és kék tónusú fénnyel, a 030-as Warm Embrace pedig egy pezsgős-bronzos csoda. Én biztos be fogom szerezni a maradék kettőt is :D.



NYX Holographic Halo Cream Eyeliner - Cotton Candy (3990 Ft)

Természetesen nem tusnak vettem meg ezt a NYX (nem) holo krémes tust, hanem szemfestéknek. Egyrészt azért, mert nem használok tust, másrészt azért, mert ezt a terméket nem lehet tusnak használni, nem is értem mit gondolt a NYX :D. Viszont extra tartós, tündérfényű szemfestéknek tökéletesen bevált. A termék cuki, jól zárható (ez nagyon fontos) üvegtégelyben érkezik, aminek szerencsére elég nagy a nyílása ahhoz, hogy ujjal belemászkáljunk, mert, hogy így a legegyszerűbb és legjobb használni szerintem.



A formula kellemesen krémes, szépen terül és rétegezhető, de gyorsan kell vele dolgozni, mert hamar megszárad. Viszont, ha egyszer megszáradt, akkor marad is, egész nap tart, nem mozdul, nem mászkál, nem csomósodik össze. Önmagában és más szemfestékek fölé és lehet használni, valamint nagyon szépen mutat a szemzugban és speciális effektként a cut crease felső ívében. Összesen öt árnyalatban kapható, az általam választott Cotton Candy egy halovány enyhén lilás pink kékesen fénylő csillámokkal. Valamiért úgy érzem, hogy a Frost-ért (fehér kék és pink csillámokkal) még vissza fogok menni :D.


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.