TESZT | Trend It Up Insta Ready teljes kollekció

Puszi és imádat a dm Magyarországnak, hogy voltak olyan cukik és elküldték nekem a teljes kollekciót, hogy ki tudjak mindent próbálni és írhassak nektek a termékekről! Ami már csak azért is nagyon szuper dolog, mert elsőre a csillámos szájfényen kívül nem fogott meg semmi az Insta Ready display-ről, pedig.. Na, de nem lövöm le előre a poént, jöjjön a teszt, ami még engem is extrán meglepett.



Insta Ready Oil Free Make-up (010) – 9/10

Kicsit aggódtam, amikor megláttam ennek az alapozónak a színét, mert noha a 010-es a legvilágosabb, mégis kb jó 3-4 árnyalattal tűnik sötétebbnek a bőrömnél. Persze ez nem szokott megakadályozni a 4 fal közötti tesztelésben, így lelkesen kaptam a kezembe a BeautyBlendert és lepődtem meg elég durván, amikor azt vettem észre, hogy a jó fedés mellet még a szín is beleolvad valahogy a bőrömbe és a kész sminknél már senki nem tudná megállapítani, hogy nem vagyunk tökéletes páros. Nagyon kellemesen csalódtam ebben az alapozóban, mert tényleg jól teljesített és bevallom őszintén, hogy nem ezt vártam. A fedése természetes közepes, kiegyenlíti a bőrtónust, takar is, szép matt a finise és a kollekcióban lévő púderrel lefixálva egész nap bársonyos tapintású volt és tartott is. 



Külön jó pont, hogy nincs benne illatanyag és olajmentes, vagyis nem pattogtam ki tőle, juhé. Az viszont szégyenletes, hogy limitált, pedig állandónak kéne lennie. A formuláját tekintve szerintem a legtöbb bőrtípus bátran használhatja, zsíros/kevert bőrűeknek kell mellé a púder, de száraz bőrűek viselhetik anélkül is. Nagyszerű hétköznapi alapozó, szerintem érdemes vele egy próbát tenni. 




Color Correcting Set (1999 Ft) – 7/10

Nem igazán rajongok a krémes korrektorokért, pláne nem a color correcting típusokért, így kicsit kétkedve kezdtem el használni ezt a palettát. Én lepődtem meg a legjobban, hogy tetszett… Jó az állaga, pont elég pigmentáció van a korrektorokban ahhoz, hogy érjenek is valamit, de ugyanakkor bárki bátran tudja őket használni. Szépen és egyenletesen fel lehet vinni, jól terül a bőrön és alapozás plusz fixálás után tart is egész nap. A narancsos tónusú jött be a leginkább, szépen elfedte a sötét karikáimat, de a zöld is bevált a pirosas területekre. Egyedül a lilával nem tudtam mit kezdeni, úgy vettem észre, hogy semmilyen látványos változást nem tudtam vele elérni. A formula miatt azonban nem merem naponta elővenni, sajnos engem a viasz alapú termékek kiütnek egy idő után ☹. Azoknak, akik picit több bőrproblémával küzdenek – karikák a szem alatt, kipirosodás, fakó bőr – jól jöhet egy ilyen kis szett, nekik bátran ajánlom kipróbálásra.




Insta Ready Pore Eraser – 8/10

A stiftes primerek a Milk Blur Stick óta hódítanak és most már nem csodálkozok azon, hogy miért. Egyszerűen és nagyon gyorsan lehet őket használni, praktikusak, gazdaságosak, hiszen jó nagy a kiszerelés és úgy tűnik, hogy működnek is. Legalábbis nekem az Insta Ready Pore Eraser elég jól bevált. Szépen finomítja a pórusokat és még mattít is, jól kiegészíti a kollekcióban található alapozót. Alapvetően nem vagyok primer párti, de az utóbbi időben egyre többször használom őket és mindegyikben kellemesen csalódtam szerencsére. Zsíros, kevert és tág pórusú bőrre nagyszerű választás lehet annak, aki szereti a primereket.




Insta Ready Radiant Photogloss (1199 Ft) – 10/10 & Lip Volume (1199 Ft) – 9/10

Ezek a szájfények úgy, ahogy vannak tökéletesek! A Radiant Photogloss-ra csak rá kell nézni, egyszerűen csodálatos a színe és azok rózsaszín csillámok benne… Nagyon-nagyon gyönyörűen mutat az ajkakon, tényleg instagramra való termék ☺. A formulája is kellemes, nem tapad, nem ragacsos, nem túl sok, jó az illata és hidratálja az ajkakat. Pluszpont az ecsetért, ezt jobban szeretem a szájfényeknél, mint a normál applikátort. Ha csak egy terméket választhatnék a kollekcióból, akkor az ez a szájfény lenne (amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy megvettem külön magamnak :D).




A Lip Volume szájfény hasonló formulával rendelkezik, picit mentolosabb az illata és más a színe, igazi babarózsaszín. Szépen ’feltölti’, kisimítja az ajkakat, ezeken felül annyira nem látványos a hatása, de mégis egy nagyon szerethető termék. Porcelánbabás, finom sminkekhez tökéletes párosítás.


Illuminating Powder Pearls – 9/10

Még egy termék a kollekcióból, ami meglepetést okozott ☺. Ugyan az én ízlésemnek kicsit visszafogott a fénye, de ettől függetlenül nagyon szép és látványos hatást lehet vele elérni. A halovány rózsaszín árnyalata miatt igazi babás, finom ragyogásba vont orcát varázsol és még építgetni is lehet. A formula is rendben van, nem porzik, nem túl száraz (úgy vettem észre, hogy az ilyen gyöngyöcskéknél ez probléma szokott lenni, szépen egybeolvad a bőrrel. A természetes fénye miatt én személy szerint szeretek vele túlzásba esni és a lehető legtöbb helyre felvinni: homlok, áll, orr, az ajkak fölé, szemöldökcsont, egész szemhéj, kulcscsont, vállak, vagyis fürdök benne :D. A kiszerelés nem a kedvencem, bár mutatósak a gyöngyök és külön értékelem a kis szivacsot a tégelyben, ami megakadályozza a termék sérülését.






Expert Blotting Powder (1399 Ft) – 10/10

Ezt a púdert már ismerem korábbról, akárcsak a korrektor paletta ez is állandó termék. Valamiért akkor elsőre azt gondoltam, hogy ok, de nem voltam elájulva (problémásabb volt a bőröm), most viszont nagyon tetszik és egyre gyakrabban szoktam használni. Szép matt finist eredményez, ami tart is egész nap most, hogy normalizálódott a bőröm zsírosodása. Minimálisan hajlamos világosítani a bőrön, ha megszalad a kezünk és az ecsetünk, de egy arcpermettel simán orvosolható a probléma. Van pár mattító púderem itthon a drogériából és ez simán benne van a top 3-ban ☺.




Összességében óriási nagy meglepetést okozott a Trend It Up Insta Ready kollekciója. A termékek sokkal jobbak és sokkal jobban kihasználhatóak, mint azt gondolná az ember, nagyon kellemesen csalódtam mindenben, amitől nem vártam túl sokat. Nekem személy szerint a csillámos szájfény és highlight gyöngyöcskék tetszenek a legjobban, de biztosan sokat fogom használni a púdert és az alapozót is. Ó, és majd elfelejtettem, a kollekcióhoz tartozik egy aranyos és praktikus kis telefongyűrű is, ami elég hasznos kis találmánynak bizonyult pl. beauty videók nézése közben :D. Irány a legközelebbi dm és csekkoljátok le az Insta Ready display-t, megéri! (A dm Magyarországnak még egyszer köszönöm a lehetőséget!)


Primer, alapozó, korrektor, púder, highlighter és a csillámos szájfény bevetésen ;)

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.