Addiktív, frissítő & gourmet illat - 4711 Acqua Colonia Lime&Nutmeg

Mindig nagyon nehezen találok magamnak parfümöt, hihetetlen, hogy mennyire válogatós tudok lenni, ha új illatot választok magamnak. A kiszemeltnek ugyanis különlegesnek, egyedinek, nem tucatillatnak, tartósnak, csinos üvegűnek és az évszakhoz függően vagy frissnek, vagy egzotikusan fűszeresnek kell lennie. A látatlanul kiválasztott és tesztelésre érkezett 4711 Acqua Colonia Lime&Nutmeg pedig hihetetlen, de minden kritériumnak megfelel, olyannyira, hogy friss is és egzotikusan fűszeres is egyszerre. Ráadásul nagyon, de nagyon addiktív... Észre sem vettem és már nem is használok mást, csak ezt a különleges kis gourmet illatot.



Már a külseje is nagyon magával ragadott, szeretem ezt az egyszerű, de kifinomult és vintage hangulatú üveget, öröm ránézni és hűen tükrözi a benne rejlő illatot. Sajnos a teljes 'összetevő' listáját sehol nem találtam meg, de a két főkomponens a lime és a szerecsendió, amik teljes mértékben egymás ellentétei, mégis tökéletesen illenek egymáshoz: a lime friss, üde, nyárias, a szerecsendió pedig meleg, egzotikus és fűszeres. Nagyon különleges és finom, ráadásul hihetetlen módon, hosszabb használat után is érzem magamon egész nap, ami nagyon ritka.



A 4711 Acqua Colonia illatcsaládnak egyébként összesen öt tagja van: Lime&Nutmeg, Pink Pepper&Grapefruit, Mandarin&Cardamom, Lemon&Ginger és Blood Orange&Basil. Mindegyikük inkább frissítő hatású, könnyedebb tavaszias-nyárias illat. Az áruk ráadásul nagyon baráti, az 50 ml-es kiszerelés 5900 Ft körül mozog. Keressétek őket a Müller drogériákban :).


5 megjegyzés:

  1. Nálam az egyik Moschino illat ilyen :D Láttam ezeket a parfümöket a Müllerben, és hallottam pár helyről, hogy nagyon finomak, úgyhogy legközelebb meg is szaglászom őket :) Nem mintha amúgy szükségem lenne több parfümre :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. dettó :D nekem is túl sok van, de amúgy soha nem elég :D

      Törlés
  2. Nagyon jónak tűnnek, kár hogy mikor a Müllerben voltam nem is vettem észre őket.:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. eléggé el vannak sajnos dugva, vadászni kell rájuk :(

      Törlés
  3. Szerintem kicsit túlárazott márka. Illatban kettőt próbáltam csuklón és fül mögött fél óra után alig éreztem valamit.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.