Újdonság | MAC Tendertalk, Transformed & Blue Nectar Collection

A MAC háza táján a június egyértelműen az ajkakról szól, hiszen mind a három hamarosan a boltokba kerülő kollekció tele van szájfényekkel, rúzsokkal és ajakápolókkal. A Tendertalk Lip Balm egy teljesen új termék, amely nem csak hidratálja az ajkakat, hanem a bőr ph értékétől függően meg is színezi azokat. Hat vidám, nyárias színben lesz kapható, kissé borsos, közel 6000 Ft-os áron (20 dollár, vagyis kb 5600 Ft, de nálunk szerintem kicsit azért több lesz). A Transformed kollekció főszereplői a Retro Matte folyékony rúzsok és a Huggable krémes rúzsok. Az előbbi összesen 8 árnyalatban lesz kapható, ebből 5 teljesen új, míg az utóbbi 10 színben kerül ki a display-ekre. Rajtuk kívül szemhéjpúderek is találhatóak a kollekcióban, de ezek mind állandóak, semmi izgalmas... A Blue Nectar ellenben annál inkább! Csupa klassz rúzs és Plushglass szájfény, finom pasztellek, élénk tónusok és mély árnyalatok, különböző formulákban. Nektek melyik a kedvencetek???


Tendertalk Lip Balm - Candy Wrapped, Pretty Me Up, Teddy Pink, Play With Me, Side Dish


Retro Matte Liquid Lipstick - Mango Mango, Lady-Be-Good, Back In Vogue, Fuchsia Flicker, Bengal Tiger, Red Jade, Slipper Orchid, Fashion Legacy, Oh, Lady

Huggable Lipcolour - Touche, Bonsai Bloom, Glamorized, Seul-Ful, Good Luck Mochi

Huggable Lipcolour - Flaming Lips, Cantonese Carnaion, Origami Orange, Rich Marron, Commotion


Lipstick - Courting Seduction (Amplified), Give In (Matte), Riot House (Matte), Lured In (Amplified), Ablaze (Matte), Barbecue (Matte)

Lipstick - Breathing Fire (Matte),Invite Intrigue (Matte), Sweet Venom (Matte), Intoxica (Matte), Lush Exract (Matte)

Plushglass - Fullfilled, Ample Pink, In Abundance, Robust, Fashion Fanatic, Full for You

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.