Welcome in Hungary Kiehl's

Kedden egy sajtó event után volt még egy kis elütni való időm, nyilván, hova igyekeztem, naná, hogy a Westend MAC-ba beváltani az újabb hat üres termékemet egy rúzsra (Shy Girl ;). Mikor kijöttem az üzletből észrevettem, hogy a szomszédba új lakó költözik, aztán, amikor észrevettem, hogy kicsoda majd összepipiltem magam az izgalomtól! Ugyanis érkezik hozzánk a Kiehl's!!!! Még Amerikában ismerkedtem meg ezzel a fantasztikus márkával, amit azóta is hiányoltam, hiszen rengeteg illatanyagmentes jóság van a kínálatukban. És akkor jöjjön egy kis Kiehl's történelem, plusz a termékajánló! Alig várom, hogy elkölthessem náluk a pénzem :D.



Hihetetlen, de a New York-ban alapított márka már 160 éves és mint sok másik, ez is 'gyógyszertárként' kezdte és a termékek csomagolása a mai napig őrzi ezt az emléket. A Kiehl's termékeiben rengeteg természetes, növényi eredetű hatóanyag található, ezt ötvözik a modern bőrgyógyászati vívmányokkal, hogy tökéletes bőrápoló készítményeket biztosítsanak a vásárlóiknak, akiknek nagy része férfi (Andy Warhol is náluk vásárolt, hiszen rengeteg úriembereknek való termékük van). A legnépszerűbb termékeik közé tartozik a Midnight Recovery Concentrate (bőrmegújító olaj koncentrátum, uniszex termék), a Creme de Corps (a márka ikonikus testápolója), a Calendula Herbal Extract Toner (körömvirágos alkoholmentes tonik) és az Ultra Facial Cleanser (illatanyagmentes, gyengéd arctisztító).



Külön említést érdemel, hogy az Ultra Facial termékcsalád teljes mértékben illatanyagmentes, fantasztikus és ráadásul ezeknek van a legkedvezőbb ára. Én is őket használtam és nagy volt a szerelem, különösen az Oil-Free Lotion-t szerettem, ami egy könnyed nappali hidratáló és fantasztikus sminkalap. Rajtuk kívül még az egyik anti-aging krém, a Rosa Arctica és a Creme de Corps is illatanyagmentes. A teljes terméklistáért nézzetek fel a honlapjukra (angol): http://www.kiehls.com/



Sajnos a pontos nyitási dátumot még nem tudom, de valamikor novemberben lesz, szóval még karácsony előtt be tudunk tárazni a csodás termékekből. Én a lenti kis listából fogok szemezgetni, őket nagyon érdekesnek találtam :). 






Ti mit szóltok a jó hírhez? Ismertétek már korábban a Kiehl's-t? Esetleg próbáltátok már a termékeiket?

16 megjegyzés:

  1. Egy kíméletes, de hatékony arclemosóért lassan ölni tudnék, továbbá egy olyan nappali krém sem ártana, ami illatmentes, de fényvédős. Szóval nem , még nem ismerem a márkát, de lehet hamarosan fogom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is :) az ultra facial nappali krém fényvédős verziója nagyon szuper ;)

      Törlés
  2. úú, várom már. bánom is, hogy tavaly nem vettem tőlük semmit Milánóban .. demajdmost :D

    Barbi

    VálaszTörlés
  3. annyiszor nézegettem, hogy honnan kéne rendelni, de így legalább az üzletben könnyebb lesz válogatni (vagy pont nem) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha hozzáértőek lesznek az eladók, akkor könnyebb lesz :D

      Törlés
    2. Ha hozzáértőek lesznek szerintem az a félelmetesebb (a pénztárcámnak tuti).. :D

      Törlés
  4. Nekem a fényvédő lesz az első, meg lehet a samponjukat megpróbálom :) Annyira odavagyok, hogy itthon is kaphatóak lesznek, tuti betárazok pár termékből :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem mondod :D örülök, mint majom a farkának már 3 napja :D

      Törlés
  5. Hello.. can you please specify the address or location of keihl's in Hungary? I only speak English so I'd appreciate your help.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hi :) it's in the westend shopping centre at the nyugati train station (budapest) :)

      Törlés
  6. I just realised u answered.. thank you very much :-)

    VálaszTörlés
  7. Kaptam próbamintát az arcomra, valami olajos. Azt mondták, csak 1-2 csepp kell belőle. Èn reggel a nyúzott kèpemre kenem fel főleg a szemkörnyèkre. Már az első használat után szinte azonnal kisimúl az arcom. Nagyon jó!!! Szombaton megyek ès veszek belőle.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.