Tényleg megéri? | Invisibobble

Eddig bírtam Invisibobble hajgumi nélkül. Sokáig nem engedtem a csábításnak azzal a kifogással, hogy nekem bizony nem kell 1700 Ft-ért három telefonzsinór karika, legyen akármilyen jó is. De persze be kellett mennem valamelyik nap a Müllerbe és ki kellett szúrnom, hogy van karácsonyi limitált dobozka is. Szörnyű vagyok tudom... De igazából felfoghatjuk akár úgyis, hogy feláldoztam magam a blogolás oltárán, hiszen indítani akartam egy sorozatot, amiben sorra veszem a nagyon divatossá vált szépségápolási eszközöket, termékeket és jól letesztelem őket, hogy kiderüljön megérik-e az árukat. 



De mi az az Invisibobble?

Az Invisibobble nem más, mint egy igencsak túlárazott, de rendkívül aranyos és speciális kis hajgumi, aminek az a lényege, hogy telefonzsinórhoz hasonlít, így elméletileg nem húzza a hajat, nem okoz fejfájást, nem töri meg a hajat, nagyon erősen tart, nem károsít, szóval baba kis termék. A márka egyébként német és 2013-ban indult világhódító körútra és az eltelt két évben kult-termékké nőtte ki magát a fura kis hajgumi. Az állandó kínálatban 8 szín található, de mindig vannak limitált kollekciók is, az általam bemutatott darab is az volt tavaly.



Tényleg működik?

Nagyon úgy néz ki, mert amióta megvettem őket, semmi más nem volt a hajamban. Egyrészt felüdülés, hogy abszolút nem húzza sem a fejbőrömet, sem a hajamat, nem tépett ki egy szálat sem, tart, jól is néz ki és a csuklómat sem szorította el. Kicsit aggódtam azon, hogy kinyúlik, de simán visszaugrik majdnem az eredeti picike méretére. Viszont az nem igaz, hogy nem hagy abszolút nyomot a hajban, mert egy kicsit hagy, bár annyira egyáltalán nem töri meg, mint egy normál hajgumi. 

És tényleg megéri?

Szerintem igen. Nem tudom, hogy az utánzat társak is hasonlóan jók-e (van különbség köztük, mert csak az Invisibobble ilyen picike, a kopik legalább kétszer ekkorák), nem próbáltam őket, ezek után felesleges is lenne. Nyilván nem mindenki szeretne kiadni ennyi pénzt hajgumira, pláne ha azt vesszük, hogy azért az ilyen használati tárgyak gyakran tűnnek el a fekete lyukban, ugyanakkor jóval tartósabb, mint egy normál hajbigyó. Nem mondom, hogy kihagyhatatlan, de annak megérné szerintem, aki sokat köti fel a haját és elege van a fejfájásból :).



Invisibobble
Elérhetőség: Müller
Ár: 1690 Ft


Ti próbáltátok már az Invisibobble-t vagy valamelyik olcsóbb verzióját???

22 megjegyzés:

  1. Nekem olcsóbb verzióból van a klasszik hatalmas kínais - azt speciel nem szeretem, mert húz és egyszerűen túl nagy is. Kicsiből van a claire's változata, arra viszont igaz, hogy nem húz, a csuklómon is kényelmesen elfér, a hajamat se tépi ki, viszont nem túl tartós, mert egy már elszakadt belőle, pedig se vadember, se krónikus hajfelfogó sem vagyok :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én igyekszem ezt most nem nagyon nyújtogatni, remélem nem szakítom el :D viszont a sima hajgumik nálam max 1hónapot bírnak, hacsak el nem hagyom őket előbb :D

      Törlés
  2. Szóval kicsit kell venni :) Otthonra szoktam csak felkötni a hajamat, én igen, mivel van súlya, néha húzza is a fejemet, nem szeretem felkötni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképpen kisebbet érdemes venni az utánzatokból is szerintem :) nekem jól jön, én szinte soha nem hordom kiengedve, idegesít hogy lóg mindefelé, csak arra nem amerre kéne :D

      Törlés
  3. Nagyon jókor jött nekem ez a bejegyzés. Már régen gondolkodom rajta, hogy kipróbáljam, mivel én tényleg rengeteget kötöm fel a félhosszú hajam, és a sima gumik hamar kinyúlnak, meg egy ponton megtörik az ember haját. Azt hiszem a közeljövőben én is beadom a derekam, remélve hogy nekem is beválik.
    Petra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem, hogy tetszeni fog :) nekem is félhosszú, szinte mindig össze van fogva és tényleg felüdülés volt a sima hajgumik után, amik nyúltak meg szakadtak szét folyamatosan

      Törlés
  4. Nekem is van már kb. fél éve, de én nem szerettem meg. Nekem nagyon hosszú hajam van, azt nem tartja meg rendesen és amikor kihúzom nagyon tépi a hajamat. Úgyhogy a mindennapokban nem használom, de úszáshoz viszont szuper mert a kontyot jól megfogja. Legalább olyankor nagy hasznát veszem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan így vagyok vele! Sajnos, nem tudom úgy kiszedni, hogy ne tépné a hajam. Nekem derékig érő, és nem tartja meg, lelazul, pedig nem a klasszikus lófarkat hordom, csak lent, tarkónál fogom össze..

      Törlés
    2. ezek szerint nagyon hosszú hajra valamiért nem jó :( de érdekes... nekem csak éppen váll alá ér, de abszolút nem húzza szerencsére és kilazulni sem szokott, pedig elég sok hajam van. Kíváncsi leszek mi lesz, ha még jobban megnő :)

      Törlés
  5. Én kb 4 éve használok "utánzatot" (nem tudom komolyan annak írni, mert jóval az Invisibobble előtt volt már), karkötőnek árulták és annak is vettem a kínaiban párat, darabját 200 forintért... Hamar rájöttem, hogy milyen jók hajguminak is. Nagy, göndör, hosszú, nehéz hajam van, semmi problémám nincs, amióta ezeket a hajgumikat használom, én nem adnék ki érte 1700 forintot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor érdemes az olcsóbb verziókat is kipróbálni ezek szerint :) lehet, hogy ezt fogom tenni :D

      Törlés
  6. kínaiban 50 Ft darabja, ebayes változata még olcsóbb, tökéletesen bevált. felesleges ennyi pénzt kiadni érte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nyilván, ez egyébként így van, csak bekattanásom, hogy mindenből eredetit veszek, mert azokban eddig soha nem csalódtam :) nehezen veszem rá magam az utánzatok megvételére, pláne a beauty blender óta, mert nagyon eltérő lehet a minőségük :(

      Törlés
  7. Nekem sajnos nagyon kinyúlt, pedig épp annyira nyújtottam csak, amennyire muszáj volt, de pl. sportoláshoz nem tartja elég jól, meg néha szenvedek a kivételével... használgatom, meg otthonra jó, de ha rendes tartást akarok, ez nem elég sajnos :(

    VálaszTörlés
  8. Én először a DM-ben vettem egyet, 300 Ft-ért, hasonlít az eredetire, de azért nem ugyanaz. Azt nagyon szeretem, jól tart, nem húz, stb. Nemrég vettem a Müllerben csomagban, talán a 10 db volt vmi 500 Ft (ajándékba vettem, kettőt megtartottam), azok kisebbek, és kevésbé jók. Nem tart igazán, kicsúszik, és el is deformálódik. Valami olyasmi lehet az ebayes is. Szerintem érdemes minimum a DM-est, Rossmannost kipróbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lehet én is kipróbálok pár olcsóbbat kiváncsi vagyok mi a különbség köztük, de ez az eredeti azóta is a kedvencem, imádom, nem is használok mást :)

      Törlés
  9. Nekem a SIX-ből van utánzat,azt hiszem öt-hatszáz forint körül van egy három/négydarabos szett, és már a harmadik csapatot veszem belőle, azóta nem is használtam semmi mást. Nagyon vékonyszálú a hajam, minden töri mint a huzat, ez egyáltalán nem, és egyelőre még egyik sem nyúlt ki. (Egyébként úgy szedem ki, hogy beleakasztom egy ujjamat egy hurokba, és szép finoman kirángatom, ami brutálisan hangzik, de így egy szál nem jön ki vele, még ha megfogom és kihúzom egyben akkor azért meg tud tépni). Ez az utánzat verzió is mindenképp megérős szerintem ha valaki találkozik vele!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na, be is nézek majd a six-be, remélem még van belőle :)

      Törlés
  10. Bevallom, még soha nem olvastam utána, hogy ez mitől lenne jó vagy egyáltalán az-e, de most, hogy elolvastam nálad ezt a posztot, abszolút meghoztad hozzá a kedvem! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én most éppen azon gondolkozok, hogy melyik szín legyen a következő :D nagyon megszerettem, már abszolút nem érzem azt, hogy túl sokat adtam három kis hajgumiért

      Törlés
  11. Szia! Amúgy a Müller-ben az eredeti InvisiBobble-t lehet megvenni?

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.