NOTD | Yves Rocher Gris Armoise

Ki gondolta volna, hogy a szürke körömlakk ilyen jól tud kinézni??? Pedig hihetetlenül jól néz ki :). Én személy szerint nagyon idegenkedek a sötétebb lakkoktól, abszolút pasztell,világos, cuki és élénk párti vagyok ilyen szempontból, persze ezek közül is a különlegesebb darabokat keresem inkább. Erre jön ez a kis szürke és meghódítja a szívemet... És nem csak a színével!



Az Yves Rocher lakkja ugyanis kiválóra vizsgázott minden szempontból. Egy rétegben is tökéletesen fed, gyönyörűen terül a körmökön, gyorsan szárad és szép fényes marad. Plusz klassz kis széles ecsete van, ami nálam mindig nagyban megkönnyíti a festegetést. (A tartósságáról nem nyilatkozok, mert olyan munkát végzek, ahol még a géllakk sem bírja sokáig...). Egyszóval pillanatok alatt sikerült beleszeretnem a Gris Armoise-ba, ami pluszban egy nagyon klassz és menő őszi árnyalat. Remélem a márka többi lakkjai is hasonlóan jó - kommentben várom a Ti tapasztaltaitokat is!



Yves Rocher Couleur Vegetale Körömlakk - Gris Armoise
Elérhetőség: Yves Rocher üzletek és webshop (KATT)
Ár: 1390 Ft

4 megjegyzés:

  1. Nem rossz :) Örülök, hogy egyre elfogadottabbak lesznek a fura színek is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is, meg annak is, hogy tetszenek és igazából teljese mértékben hordhatóak a hétköznapokon is :)

      Törlés
  2. Szia! Én kezdetben féltem az Yves Rocher lakkoktól, de gondoltam próba szerencse kipróbálom, és ejj de jól tettem! Nekem már 5 árnyalat van meg. Nagyon szeretem őket. Valóban nagyon könnyű használni, csodaszépen fednek. A színek szerintem különlegesek. Fedőlakkal használom őket, azzal másfél hetet kibírnak. Szóval csak ajánlani tudom őket :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor jó tudni, hogy a többi szín is ilyen jó :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.