Mit használnak a profik? | Ben Nye Pop Art Lip Colour

Elég sok előnye van annak, ha az ember lánya egy professzionális sminkes üzletben dolgozik, de talán a legnagyobb az, hogy megismerkedhet a profik által használt legjobb termékekkel, amik legtöbbje nem csak a profiknak való. Ezen márkák közül a legnagyobb kedvencem egyértelműen a Ben Nye (idősebb Ben Nye nagyon híres hollywood-i sminkmester volt, többek között az Elfújta a szél és az eredeti Majmok bolygója sminkjeit és maszkjait is neki köszönhetjük, majdnem 50 éve alapította meg a saját, professzionális - és persze lakossági - felhasználásra való márkáját), náluk vannak a legszebb rúzsok, a legszebb matt és fényes szemhéjpúderek és legintenzívebb pirosítók, meg persze a méltán híres Banana Powder, amit mindenki rosszul használ, na de róla majd később ;). 



Nemrég érkeztek meg a Kryolan City-be a Ben Nye Pop Art Lip Colour tégelyes rúzsok, összesen 11 csodaszép és élénk árnyalatban:



Mindegyikük eszméletlenül pigmentált, szatén/félmatt finisűek, édeskés illatúak, tartósak és kellemes viselni őket az ajkakon. A maximális hatást egy ajakecsettel érhetjük el, de ujjal is felvihetjük őket, így még a drámaibb színek is hordhatóak akár hétköznap is. A tégelyes kiszerelés elsőre furcsa lehet, bevallom nekem is az volt, de meg lehet szokni, sőt mivel én az ujjal beütögetős módszert favorizálom, ezért jobb is. Ráadásul a szokásos 2-3 grammos stickek helyett, ez 7 grammos és még olcsóbb is, mint mondjuk a márka normál rúzsai. 




Az én első választottam a Vivid Vamp lett, igazi ősz-kompatibilis, mél, bordós bogyószín, de tökéletes erre az évszakra (és a következőre) a Mulberry, a Plum Tarte és a Royal Grape is. Nyárra pedig jöhet a Pink Melon és a Sassy Pink :). Kipróbálásra ajánlom őket!




Ben Nye Pop Art Lip Colour - Vivid Vamp
Elérhetőség: Kryolan City
Ár: 3600 Ft

12 megjegyzés:

  1. Ú, a Mandarin, a Papaya Pink és a Pop Melon csodás lehet tavaszra/nyárra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azok *-* jönnek is majd szépen haza jövőre :D

      Törlés
  2. Szia!

    Juuj ne izgass, nekem megvan a Ben Nye banana powder és hétvégén esküvőre megyek, szóval jó lenne tudni, mire gondolsz jó/rossz használat alatt! :)

    Köszi:

    Eszti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképpen írok a banana-ről :D szerintem mindjárt :D

      Törlés
  3. Úristen, pontosan ilyen színt keresek már elég régóta ilyen baráti árban :) Gyönyörű *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na, akkor meg is találtad :D gyere be bátran hozzánk, ki is próbálhatod ;)

      Törlés
  4. Pink Melon oh yess!!! De ez a szépség is eléggé meggyőző. :) A Banana púderről pedig úgy várom a tesztet mint a messiást. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem feltétlenül teszt lesz, inkább csak vélemény, de jön hamarosan

      Törlés
  5. A Banana púderrel most jól felcsigáztál :D A rúzsnak nagyon szép a színe, remélem élesben is látható lesz ;)

    VálaszTörlés
  6. Hm, nem is drága, jók ezek a színek, főleg a Mulberry.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a mulberry gyönyörű, nálam kívánságlistás :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.