Holiday 2015 | Avon november

Az Avon-hoz is megérkezett a karácsony, a novemberi katalógusban ugyanis már rengeteg ünnepi újdonság várj a márka kedvelőit. Ezek közül csemegézgettem ki nektek a legjobbakat ;). Természetesen az újdonságok mellett a régi kedvenceket is megtaláljátok, a legtöbbet klassz kis karácsonyi csomagban nagyon jó áron. Irány az Avon webshop: KATT IDE!

Sminkek

Kezdem rögtön a kedvencemmel, a Luxe Shine Brilliance rúzzsal (mostanában ejtettem a mattokat és rá vagyok kattanva a fényesebb darabokra...), ami ötvözi a rúzsok pigmentáltságát és a szájfények ragyogásával, plusz még hidratál is (öt színben kapható, a novemberi katalógusban csak 1299 Ft). A Luxe vonal másik újdonsága a Glamorous Lash, aminek egyik vége egy dúsító szempillaspirál, a másik vége pedig egy szempillaápoló szérumot rejt magában (a novemberi katalógusban 1999 Ft). Érdemes még lecsekkolni a kis szemhéjpúder palettákat is, amik nyolc-nyolc színt tartalmaznak és két verzióban kaphatóak (a novemberi katalógusban 2399 Ft), illetve egy nagyobb paletta is helyet kapott a kínálatban (5499 Ft). Természetesen új körömlakkok is vannak, ezúttal kozmikusan csillogó színekben, méghozzá háromban (a novemberi katalógusban 849 Ft).









Testápolás

Csoki és fűszeres karácsonyi illatok minden mennyiségben, végre!!! Természetesen a hóemberes habfürdők kötelezőek, fini fűszeres alma és fűszeres áfonya+narancs illatúak és csak 449 Ft-ba kerülnek, ha bármi mást vesztek a katalógusból (az eredeti áruk 990 Ft). A Senses család is kibővült az ünnepek tiszteletére egy Winter Dreamland termékcsaláddal (folyékony szappan: 449 Ft, tusfürdő: 379 Ft), bár a termékek inkább gyümölcsösebb aromájúak (alma és málna). A Footworks újdonságai - relaxáló lábfürdető (449 Ft), exfóliáló lábradír (399 Ft) és hidratáló lábkrém (399 Ft) - pedig csokis gránátalmás illatban pompáznak. A Planet Spa rajongói pedig két csokis terméknek örülhetnek novemberben: egy csokis fürdőelixírnek (a novemberi katalógusban 1599 Ft) és egy csokis arcmaszknak (a novemberi katalógusban 849 Ft).






Illatok

A következő kampányban mutatkozik be Christian Lacroix legújabb kreációja, a csodálatosan szépséges üvegben megbúvó Bijou (női és férfi változatban is). Az illat orientális-gourmand, a főbb jegyek az olasz mandarin, a vanília, a csillagánizs, ami nekem egyből felgyújtotta a kis karácsony lámpácskát az agyamban, totálisan kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet, alig várom, hogy kipróbálhassam :). A Bijou a novemberi katalógusban csak 4999 Ft.


5 megjegyzés:

  1. Úú, a körömlakkok nagyon tetszenek! És a málnás vonal. Tuti kipróbálom. :) Ilyen hóemberkés habfürdő tavaly is volt, szerintem ugyanezek az illatok, finom nagyon mindkettő,tudom ajánlani őket! :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Lolly!
    Ne haragudj ,mert nem az Avonos témához kapcsolódik,de kétségbeesve keresem a muffin receptedet ,meg az amerikai perec leírását!
    Hol találom a blogodban újra?
    Köszönöm és nagyon szeretem ahogyan írsz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsi, hogy én válaszolok előbb, de pont láttam amit kérdeztél. :)
      http://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/2013/01/hipergyors-brownie-muffin.html
      http://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/2015/02/konyhatunder-puha-sos-perec-faheja.html
      A jobb felső sarokban találsz egy kis nagyítót, arra kattintva tudsz keresni. :)

      Törlés
  3. http://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/2015/02/konyhatunder-puha-sos-perec-faheja.html

    http://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/2013/01/hipergyors-brownie-muffin.html

    őket még nem szedtem külön kategóriába :(

    De köszönöm, örülök, hogy tetszenek a kis szösszeneteim :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.