Teszt | Pupa I'm Matt Lip Fluid

10:23 de.
Nagyon úgy tűnik, hogy végre valahára kis hazánkban is megkezdik hódító körútjukat a matt folyékony rúzsok! Az első képviselők között pedig a Pupa is ott van az I'm Matt Lip Fluid-dal, amiből hat árnyalatot le is tesztelhettem a márka jóvoltából. Az összesen 20 árnyalatban (a finom nudetól egészen a drámai bordóig minden megtalálható a kínálatban) kapható I'm Matt Lip Fluid-ok a szokásos piros dobozban érkeznek, a tubusuk ezüst, kis ajak formájú kukucskáló nyílással, amin keresztül jól láthatjuk, hogy milyen árnyalatot vettünk éppen a kezünkbe (de ezt az alján lévő matrica segítségével is leellenőrizhetjük).



Az applikátor kialakítása kényelmes és precíz felvitelt biztosít, ami elengedhetetlen az élénkebb színekhez és ehhez a formulához, de azért rá lehet segíteni egy ecsettel, ha nem vagyunk teljes mértékben elégedettek. A Lip Fluid-ok textúrája nagyon sűrű és krémes, de mégis könnyed, szépen terül, könnyű vele dolgozni, de nem árt egy picit lehúzni a tubus nyílásnál az applikátorról a felesleget, mert úgy vettem észre, hogy vékonyan feltéve a legjobb, hiszen a színhatás így is tökéletesen elérhető, de gyorsabban szárad és szebben mutat.



A hozzám került mind a hat szín pigmentációja kifogástalan, egy húzásra tökéletes. Íme az árnyalatok:


  • 012 Rose Nude - mély, rózsás-barnás nude

  • 033 Orange Juice - nagyon-nagyon élénk pirosas narancs

  • 050 Fire Red - igazi csodás hideg tónusú piros

  • 052 Red Passion - mély, hideg tónusú bordó, igazi őszi szín ;)

  • 071 Pink Martini - élénk fukszia rózsaszín, melegebb tónussal

  • 072 Fancy Fuchsia - hideg tónusú fukszia rózsaszín


A formula finise, mint ahogy a nevében is benne van teljesen matt, amolyan bársonyosan matt, igazán szép és semmi máshoz nem hasonlítható, nem olyan, mint egy sima matt rúzs. A tartóssága nagyon szuper, nekem a legtöbb árnyalat az evést is bírta, DE! Nem tapadnak rá az ajkakra, nem csókállóak és full evésállóak (nem is ígér ilyesmit, nem is vártam el, csak a félreértések elkerülése miatt szólok, mert ezek nem olyanok, mint mondjuk az ABH Liquid Lipstick-ek), kopnak és maszatolódnak, ha hozzájuk ér az ember, így érdemes lecsekkolni a tükörben a nap folyamán, hogy merre-hogyan áll éppen. Plusz egy kis negatívum, amit felfedeztem: ha nem használjuk őket elég gyakran, akkor hajlamos a formula kettéválni, ilyenkor az applikátorral meg kell 'kevergetni' és megint tuti lesz, szóval erre majd figyeljetek oda és ne lepődjetek meg, ha ilyet produkál.



Összességében ajánlom őket, szuper darabok, kényelmes a használatuk, gyönyörű a finisük és tartósak, plusz árban sem rosszak és sok színből lehet válogatni.

Pupa I'm Matt Lip Fluid
Elérhetőség: Pupa üzletek
Ár: 2590 Ft


2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.