Pupa week | Soft&Wild Limited Edition Vamp! Wet&Dry Eyeshadow és Vamp! Duo Liner&Kajal

Ahogy már a facebook-on is ígértem, ez a hét a Pupa-ról fog szólni, ugyanis rengeteg csodás tesztelnivaló érkezett hozzám az olasz márkától. A Soft&Wild limitált kollekciót már bemutattam nektek ITT (az amúgy baj, hogy én már a karácsonyi kiadásra gondolok???? Lesznek még itt gondok decemberig...), kezdjük is a cuki leopárdos termékekkel a sort! Enjoy!



Azt hiszem ez a csomagolás az egyik legigényesebb, legötletesebb és legcukibb a limitált termékek történelmében, ugyanis nem elég, hogy minden arany és rózsaszín, na meg ugye leopárdos, de még a dobozon lévő minta is plüssborítást kapott! Általában nem szoktam megtartani a papírcsomagolást, de ebből biztosan félreteszek egyet :). Meg vagyok véve kilóra. A szemhéjpúderek arany kompaktban, a duó szemkihúzó és tus pedig fekete tubusban találhatóak, mindannyian rendesen és erősen záródnak, kellőképpen strapabíróak és lazán kibírják a táskába dobást.






Vamp! Dry&Wet Eyeshadow

A kollekcióban összesen öt szemhéjpúder található, ezek közül a 001 Golden Mauve-ot (mély, enyhén lilás hideg tónusú barnás-szürke enyhe aranyfénnyel) a 003 Chic Gold-ot (rózsafényű halvány arany) és a 005 Glam Pink (babarózsaszín enyhe aranyfénnyel) próbáltam ki. A formula baked, az egyik kedvencem, szárazon és nedvesen is lehet használni és gyönyörű metálfényű a finisük. Mindegyik egyformán kellemes, nem porzós, jól eldolgozható és építhető textúrájú magas pigmentációval. Nagyszerű darabok, szerintem megérik az árukat. Az állandó kínálatban egyébként rengeteg szín található (kb 100 minimum), érdemes átnézni őket, mert van köztük jó pár különleges darab. Extra tipp: a világos színeket arcra is használhatjuk highlightként.







Vamp! Dry&Wet Eyeshadow
Elérhetőség: Pupa üzletek
Ár: 2590 Ft


Vamp! Duo Liner&Kajal

A szemhéjpúderek mellett egy igazán praktikus kis 'szemceruza' + tus duót is találunk a Soft&Wild kollekcióban, ami elsőre ugyan kihagyhatónak és nem túl izgalmasnak tűnhet, de valójában egy igazán szuper és jól kihasználható termék. A tus vége nagyon jól van kialakítva, vékony és vastag vonalat is egyszerűen lehet vele kanyarintani a szemhájunkra, szép mélyfekete színe van és jól bírja a strapát is. A szemceruza (kajal) vége pedig visszatekerhető, nagyon jól lehet vele alsó kontúrt húzni, tökéletesen satírozható és a vízvonalon is megállja a helyét. Azt hiszem nagyon jól fog jönni az eheti kis nyaralásom alatt, hiszen két termék helyett, csak egyet kell bedobni a táskámba :).






Vamp! Duo Liner&Kajal
Elérhetőség: Pupa üzletek
Ár: 2950 Ft

7 megjegyzés:

  1. Szia Lolly! Gyönyörűségesek, nagyon szép színeket választottál. Mennyire bizonyultak nálad tartósnak a szemhéjfestékek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én mindig alappal együtt használom őket, úgy abszolút tartósak, bírják egész nap :)

      Törlés
  2. Szuper mind :) Mondjuk engem is már a csomagolásukkal is megvettek kilóra :D

    VálaszTörlés
  3. Tus es ceruza duo - de jo otlet :) Mondjunk filces tustol en mindig parazok, hogy hamar kiszarad a filc hegye, es akkor mar nem lehet szepen hasznalni. Igy mindig tegelyeset valasztok.

    A 'Golden Mauve' szemhejpuder meg <3 nagyon szep!

    Apropo: hova mesz nyaralni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajna igen, ez az átka a filces tusoknak, hogy azok száradnak ki a leghamarabb :( mondjuk amennyit én használom őket :D
      most csak túrázni megyünk a szomszédba (szlovákia) semmi extra :)

      Törlés
    2. Az tok jo :) Oszi erdo, friss levego - nagyon szeretem :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.