Pupa Week | Soft&Wild I'm Pure Colour Lipstick

8:46 de.
A mai Pupa napon ismét a Soft&Wild kollekcióból mutatok meg nektek pár terméket, méghozzá ezúttal az I'm Pure Colour Lipstick Absolute Shine rúzsokat. Nagyon izgatottan vágtam bele a tesztelésbe, egyrészt azért, mert még soha nem próbáltam Pupa rúzsokat (hogy? és miért nem???), másrészt azért, mert első látásra sikerült beleszeretnem a színekbe és csak reménykedni tudtam benne, hogy nem fognak csalódást okozni...



A limitált kollekció papírdobozkáját már ajnároztam tegnap, most erre nem térnék ki megint (de még mindig nagyon imádnivaló). A rúzsok tokja eredetileg ezüst színű, itt most arany, nagyon duci (nem fér bele a rúzstartómba...), meglepően nehéz, ergo szerintem fémből van, legalábbis nagyon úgy tűnik, rendkívül minőségi hatást kelt, jól záródik és egyszerűen szép. Egyébként sem tartom gagyinak a Pupa csomagolását, mindegyik termék ízléses és szép külsővel rendelkezik, de ezek a rúzsok extrán minőséginek tűnnek már kívülről is. Le vagyok nyűgözve :D.



Persze mit ér a szép külső, ha a belső nem passzol hozzá... Szerencsére itt passzol, nyugiii! A név alapján fel voltam arra készülve, hogy kicsit kevésbé pigmentált és nagyon fényes darabok lesznek (mert ugye Absolute Shine vagy mi), ehhez képest nagyon jó a pigmentáció, nem túl durva, de nagyszerűen fednek egy rétegben is, és a fény is visszafogott hála az égnek, így a tartóssággal sincsen gond. A formula szuper, könnyen siklik az ajkakon, kényelmes viselet, olyan, mintha színezett balzsam lenne rajtam, bár azért annyira erősen nem hidratál. 



A Soft&Wild kollekcióban négy árnyalat található, ezek közül én hármat próbáltam ki: 002 Soft Brown Nude - meleg tónusú barnás nude (azt hiszem sokat lesz használva), 003 Wild Red - hideg tónusú bogyópiros (szépséges őszi szín) és 004 Wild Fuchsia - melegebb tónusú korall pink (abszolút kedvenc, szerelmes vagyok ebbe a színbe). És erős kísértést érzek, hogy megvegyem a negyediket is, ami egy rózsás nude árnyalat. Ár/érték arányban engem nagyon meggyőztek a márka rúzsai, ez egyszerre jó és rossz, mert nem igazán szeretném megszegni a shopping stop-ot, de ha újra elkezdhetek vásárolni, akkor beszerzek még pár darabot a Pupa rúzsok közül :).



Pupa I'm Pure Colour Lipstick Absolute Shine
Elérhetőség: Pupa üzletek
Ár: 2590 Ft

2 megjegyzés:

  1. Nekem a Brown Nude van meg, de sajnos rajtam borzasztóan néz ki. :( Megoldottam a problémát azzal, hogy keverek hozzá egy bogyószínű rúzst is. Minősége amúgy kifogástalan szerintem is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is ezt szoktam csinálni :D annyira jól mutat egy erős bogyós szín közepén egy kis nude, teltebbé is teszi az ajkakat és dimenziót is ad nekik :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.