Már megint Yankee Candle...

11:32 de.
Ha egyszer elkap a gépszíj, akkor nincsen megállás... Ismét új dolgok a Yankee-nél, én meg ismét nem tudtam ellenállni nekik, már csak azért sem, mert megint csupa édes illattal jelentkezett mindenki kedvenc gyertyás márkája. Lássuk is őket :). (Tudjátok, illatgyertya.hu és Dohány utca.)




Cranberry Twist

Ő kicsit kakukktojás, mert nem olyan édes, mint a többi, de nem baj, mert így is isteni az illata. Finom gyümölcsös (olyan, mint egy tea), kicsit savanykás, tényleg érezni rajta az áfonyát/bogyós gyümiket, napközben, blogoláshoz, jajj de jó lesz :).




Gingerbread Maple

Na ez az illat a tökéletes karácsonyi időszakra való rákészülés, hangolódás, anélkül, hogy túl karácsonyi és gejl lenne, meg persze anélkül, hogy hülyének nézne mindenki, hogy mért is gyújtok alá egy karácsonyi viasznak szeptember végén... Fűszeres, erőteljesen gyömbéres, de mégis édeskés és mézeskalácsos. Isteni!





Vanilla Bourbon

Ezen az illaton nagyon meglepődtem, színtiszta vaníliára számítottam, helyette kaptam egy eszméletlenül jó rumos vaníliát. Nagyon érdekes, nagyon-nagyon jó és különleges, érdemes vele egy próbát tenni szerintem, akár még annak is, aki nem rajong a vaníliás dolgokért.




Pain Au Raisin

Nem bírtam ki és megrendeltem őt is, ha már a múltkor valahogy nem  került hozzám. Azt hiszem új kedvencet avatok, nálam kiütötte a nyeregből a Home Sweet Home-ot. Konkrétan olyan illata van, mintha a világ legfinomabb sütijeit sütő pékségbe lépne be az ember. Édes, nagyon édes, de mennyei és napokig érezni a szobában. Kötelező :D.


9 megjegyzés:

  1. Nem ér, muszáj lesz meglátogatnom a Dohány utcát mostmár! Pedig eddig kibírtam...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hogy bírtad ki eddig????? Bár pont jókor mész majd, mert most jönnek a karácsonyi illatok :D

      Törlés
  2. Egyedül a vaníliás nem fogott meg annyira, de a többibe én is beruháztam, várom már, hogy elkezdhessem égetni őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. pedig a vaníliás is nagyon fini, szerintem igazán különleges, bár a mazsis csiga a legjobb :D

      Törlés
  3. Pont a héten látogattam el hozzájuk életemben először. :) Velem a Cappucino Truffle, a Sweet Strawberry, és a Fireside treats jöttek haza, de karácsony előtt félő, hogy vissza kell még térnem... :)) Az epres illat még csomagoláson keresztül is annyira erős, hogy érezni az illatát a szobában, zseniális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. húúúú az a capuccino-s az jól hangzik, legközelebb megnézem vagyis megszagolom :D

      Törlés
  4. Alapjáraton nem vagyok oda az édes illatokért, de most legszívesebben mind a 4 illatot megrendelném, úgy megtetszettek! mondjuk nekem az áfonyás lenne az abszolút kedvenc, de a vanilla bourbon is érdekesen hangzik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most éppen a vanilla b égett nálam, nagyon különleges, szerintem próbáld ki ;)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.