Teszt | Avon True Color Eyeshadow Quad - Underwater Paradise

Ebben a posztban már írtam pár hete az Avon legújabb sminktermékeiről és megint volt szerencsém kipróbálni őket. Igazi meglepi dobozkát kaptam kézhez, nem tudtam, hogy mik fognak lapulni benne, izgalommal telve bontogattam a csomagot, amiben többek között ez a mesés sellő paletta is ott pihent. A promóképek alapján majdhogynem hidegen hagyott ez a kis gyöngyszem, de élőben teljesen elvarázsolt, rögtön beleszerettem a csodás színeibe és a pikkely hatású mintájába. Lássuk hát az Underwater Paradise-t közelebbről!



Sajnos rögtön azzal kell kezdenem, hogy a paletta limitált, már csak a mostani kampányban találtam meg, a következőben sajnos nem szerepelt, ami nagy kár, de más színkombinációkban elérhető, igaz szép mintás dobozka és pikkely nyomat nélkül. A kompakt sötétkék/fekete (egyszerűen nem tudom eldönteni), erős műanyagból van, kicsit nagyobb, mint azt vártam, de van benne tükör plusz két applikátor. Szép és elegáns, abszolút nem olcsó hatású.




Az Underwater Paradise négy színt rejt, ebből kettő matt, kettő pedig fényes-fémes finisű és szigorúan bázissal használandóak. A két matt árnyalat - világos menta és királykék - meglepően jól teljesített, pedig ezek trükkösek szoktak lenni, de kellemes a textúrájuk és könnyű őket satírozni is. A két fényeske - khaki arany és sötét tengerzöld - hibátlan, szép a finisük és különlegesek az árnyalatok. A tartósságával is abszolút elégedett vagyok, a menta egy picit kopott a nap folyamán a tesztelés alatt, de a többi jól bírta, különösen az arany árnyalat, azt hiszem ő is lett időközben a kedvencem.




Összességében meg vagyok elégedve ezzel a kis palettával, kellemesen meglepett a jó minősége és a különleges, nem mindennapi színkombináció is. Ár/érték arányban nagyon rendben vannak az Avon paletták, szerintem érdemes egy próbát tenni velük. De szigorúan primerrel. Pluszként pedig csináltam vele egy gyors sminket is, ahol a királykék kivételével mindegyik színt láthatjátok élesben :). Sorry, ha kicsit életlen, konkrétan még így is ez volt a legjobban sikerült kép...



Avon True Color Eyeshadow Quad - Underwater Paradise
Elérhetőség: Avon webshop (katt IDE)
Ár: 1849 Ft

10 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.