Teszt | MAC Pro Longwear Eye Shadow - Uninterrupted

Először nem akartam írni erről a szemhéjpúderről, mert ugyan hiába találtam különlegesnek, nem gondoltam, hogy szükség lenne egy xy-odik MAC szemfesték tesztre. Aztán persze csak úgy hozta a sors, sikerült annyira megszeretnem, hogy a mindennapi rutinon részévé vált és egy ilyen termék megérdemel egy teljes bejegyzést. A csomagolásra nem pazarolnám a karaktereket, megszokott MAC, a Pro Longwear típus abban tér el a sima monótól, hogy kb másfélszer akkora.



A belső azonban már teljesen eltérő a megszokott MAC szemhéjpúderektől. A leírása alapján ez egy szatén finisű darab, azonban ettől kicsit bonyolultabb a helyzet, ugyanis igazából matt, de nem teljesen. Konkrétan bőrfényű, ha értitek mire gondolok. Felviszem és olyan, mintha átfénylene alóla a bőröm. Leírhatatlan és elképesztően fantasztikus ez a formula. A pigmentációja természetesen csillagos ötös, a tartóssága és a kezelhetősége szintén.



És akkor térjünk át a lényegre, a színre. Az árnyalat neve Uninterrupted, egy sárgás középbarna kis csoda. Tökéletes árnyékolásra/mélyítésre/felmelegítésre a szemhéjon, mesésen lehet satírozni, de ami a legjobb, hogy rézvörös hajhoz ez a legtutibb szemöldökszín a világon. Legalábbis nálam :). Annyira szépen és természetesen mutat a szemöldökön használva, sokkal jobban bevált, mint a Redhead ceruza, ami egy kicsit sötétnek bizonyult néha. Az Uninterrupted azonban egy élénk rézvörös hajhoz egyszerűen fantasztikusan néz ki. Mellékelem egy kissé életlen képet is a szemöldökömről, hogy láthassátok élesben. Teljesen máshogy mutat, mint a swatchon, ezen még én is elcsodálkoztam. Kár, hogy a My Top5 sorozat szemes része után fedeztem fel, különben tutira ez is szerepelt volna a listámon...





U.I.: természetesen pont most vonta ki a forgalomból a MAC. Nyilván... Azért lehet, hogy az üzletekben még kapható.

MAC Pro Longwear Eye Shadow - Uninterrupted
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: kb 6000 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.