Újdonság | Essence őszi szortiment frissítés (part1)

A Catrice után végre az Essence új állandó termékei is napvilágra kerültek :). Lesz sok szép újdonság, pár nagyon izgalmas (Shading Powder), pár kevésbé érdekes, de szerintem mindenki meg fogja találni a neki tetsző darabokat a felhozatalból. Kezdjük is a sort az arcra való termékekkel, mert úgy látszik, hogy az új sablonom megmakacsolta magát és nem enged túl sok képet kitenni egy poszthoz, különben eltünteti az összes többit a főoldalról... No comment...



De így legalább írhatok nektek egy kicsit részletesebben az újdonságokról :). Mint például a Pure Nude alapozóról, ami egy nagyon természetes fedésű és finisű darab, könnyű textúrával és enyhén matt finissel. Sajnos csak három árnyalat lesz belőle kapható a 2 és 3 méteres állványokon. Őket egészíti ki a Pure Nude korrektor, ami ceruzaformájának köszönhetően precíz applikációt biztosít a szem környékén, ugyanis ő bizony a sötét karikákat hivatott eltakarni. Belőle is összesen három árnyalat érkezik a 2 és 3 méteres állványokra.

A kontúr-highlight őrület nem fog csillapodni még egy jó darabig és milyen jól teszi az Essence, hogy ő is meglovagolja ezt a hullámot, ugyanis az újdonságok közül az egyik legizgalmasabb termék nem más, mint a Shading Powder, amely két verzióban érkezik (egy világosabb és egy sötétebb) a 3 méteres állványokra. Mind a kettőben egy matt bronzos szín és egy fényes highlight található. A pirosítók is szerencsére kibővülnek, itt volt már az ideje, mert ha valamiben nem túl erős az Essence állandó szortimentje, akkor az a pirosítók. Most két új matt darabot köszönthetünk szeptemberben, szerencsére minden állványon :).


Pure Nude Make-Up - Pure Beige, Pure Sand, Pure Honey (2+3 méteres állványon)

All About Matt Oil Free Make-Up - Matt Vanilla (minden állványon)

Pure Nude Concealer - 10, 20, 30 (2+3 méteres állványon)

Camouflage Cream Concealer - 10 (2+3 méteres állványon)

Shading Powder - 01 (3 méteres állvány)

Shading Powder - 01(3 méteres állvány)

Shading Powder - 02 (3 méteres állvány)

Shading Powder - 02 (3 méteres állvány)

Matt Touch Blush - Peach Me Up! (minden állványon)

Matt Touch Blush - Berry Me Up! (minden állványon)

4 megjegyzés:

  1. A Shading Powder egyértelműen Make Up For Ever Pro Sculpting Duo koppintásnak tűnik, és láttam már ilyen ceruza formájú korrektort is, sajnos nem jut eszembe, melyik márkánál, de annak durván jó fedése van. Kíváncsi leszek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hasonlít, de ezért nyilván minőségben nem lesznek egyenlőek... de majd meglátjuk :)

      Törlés
  2. Bogyos pirosito eeeees ennyi - lehet velem van a baj, de meg semmi nem vett ra arra, hogy az essence arcra valo termekeit kiprobaljam (pirosito kivetelevel) - egyszeruen annyira gagyin neznek ki, hogy nem megy... pedig nem vagyok high-end sznob sem. Valaki erez meg igy?

    VálaszTörlés
  3. A korrektorokat sztem meg fogom tekinteni a boltban, a többi olyan meh.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.