Szívesen kipróbálnám | Új spirálok (Gosh, MAC, Clinique, L'Oréal, Shiseido)

Kreatívnak kell lenni, ha shopping stop van, így folyamatosan gondolkozok az új poszt-ötleteken, sorozatokon és ma megszállt az ihlet miközben az újdonságokat bambultam a neten. Bevallom őszintén, nagyon szeretem az újdonságokról szóló posztokat, nekem személy szerint szinte minden külföldi blogon azok a kedvenceim, mert megszállottan keresem az új termékeket, de én egyszerűen rühellek egyetlen egy darab spirálról vagy krémről, vagy korrektorról egy egész posztot írni. Mert most őszintén vagy leírom a marketing blablát (blöá) vagy próbálok valamit kitalálni legalább 5-10 mondatban, ami azért egyetlen árva termékről, amit amúgy nem is ismerek elég nehéz :D. Szóval inkább kitaláltam egy szívesen kipróbálnám sorozatot, amiben időről időre bemutatok legalább 4-5 újdonságot röviden, ami azért már elég anyag egy posztra :). Elsőként pár vadiúj meg nem annyira új szempillaspirált szedtem össze, mert ha valamivel engem lázba lehet hozni, akkor az egy jó kis spirál!


MAC UPWARD LASH MASCARA

Imádom a MAC spiráljait, eddig egyikben sem kellett csalódnom, nagyon értenek a formulák és a kefék kialakításához. Az abszolút no1 nálam az Extended Play a pici, vékony feje miatt (extrém módom meg lehet vele emelni a pillákat), de ahogy elnézem az Upward Lash le fogja taszítani a trónról. Ennek ugyanis még kisebb a keféje - bár szilikonos, az meg nem mindig válik be nálam - , konkrétan feleakkora, mint az átlag, hogy tényleg minden egyes szálat el lehessen vele érni. Volumennövelést, hosszítást és göndörítést ígér, az ára kb 6500 Ft lesz és remélhetőleg augusztusban már ki is lehet próbálni.




CLINIQUE CHUBBY MASCARA

A Clinique új spirálja, pont az ellentéte a MAC-ének, hiszen extranagy szilikonszálacskás keféje van, de ha hozza, amit kell, akkor az ilyet is szeretem :). Olyan vagyok a spirálokkal, mint Gombóc Artúr a csokival, jöhet a kicsi, a nagy, a hajlított, a sima, a szilikonos, a duci, a vékony, a homokóra, a banán... A Chubby Mascara egyébként extra volument ad, ennyit ígér és különböző vagány színekben is elérhető lesz a fekete mellett (bordó, kék, zöld).




L'ORÉAL VOLUME MILLION FELINE LASHES

Erről az újdonságról nem tudok még túl sokat, csak annyit, amennyit a neve is elárul, hogy cicás hatású pillákat lehet majd vele elérni, a speciális kefekialakításnak köszönhetően. A L'Oréal hajlamos kicsit túlzásokba esni, ha az ígéretekről és a promóképekről van szó és hol kifejezetten jó, míg máskor kifejezetten rossz spirállal rukkolnak elő, de én mindig szívesen tesztelem azért a spiráljaikat :D.




GOSH XTREME MASCARA 

Ő nem egy kifejezetten új darab, de a Gosh nemrég érkezett el végre kis hazánkba is, ezért mindenképpen kis szeretnék majd tőlük próbálni valamit, és mi árul el a legtöbbet egy sminkmárkáról? Igen, a spiráljaik ;). Az Xtreme Mascara keféje rögtön szimpatikus lett nekem, szeretem ezt a normál, semmi fakszni megoldást. A leírása alapján egyébként volument növel és hosszabbít, plusz különválasztja a pillákat.




SHISEIDO FULL LASH VOLUME MASCARA

Nagyon régen nem próbáltam már ki semmit a Shiseido-tól, még mindig kissé fáj a különválásunk, meg ha igazán őszinte akarok lenni, akkor egyrészt nem túl izgalmasak a termékeik, másrészt, nagyon rossz az itthoni marketingjük. De ez a spirál rögtön levett a lábamról, amikor megláttam, mert imádom az ilyen kialakítású darabokat, plusz mennyire szép már a csomagolása??? A Full Lash Volume Mascara megemel, dúsít és természetes hatást biztosít. Plusz durván tartós. Komolyan. Nincsen ráírva, hogy vízálló, de alig lehet megszabadulni a Shiseido spiráloktól, szóval, akinek pandamaci problémái vannak, azoknak ajánlom figyelmükbe a márkát.


7 megjegyzés:

  1. A L'oreal spirálok reklámjaival egyet kell, hogy értsek!:D Kíváncsi leszek ez a darab mit tud majd. A Gosh márkát már olyan régóta nézegetem és nagyon örültem mikor behozták ide. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is kíváncsi vagyok rá, bár még semmit nem próbáltam tőlük... :(

      Törlés
  2. hol lehet Gosh termékeket venni? és van valami tőlük, amit kifejezetten érdemes megvenni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a westend-ben, az első emeleten, a bejárathoz közel :)

      Törlés
  3. Szia! Younique 3D Moodstruck Fiber Lash Mascara-t próbáltad már? még nem mertem megrendelni, de itt ódákat zengenek róla. :D Vagy bármilyen Younique terméket?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos még nem hallottam a márkáról, de utánanézek a dolognak, mert jól hangzik már a neve alapján is ez a spirál :)

      Törlés
    2. Én videókat láttam róla hogy milyen különbség van és nagyon durvaaaa :D ésss férjem meglepett, rendelt e-bayről ilyet, pár nap és kipróbálhatom! :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.