NOTD | Avon Glow - Plush Berry

11:12 de.
Nehezen jövök izgalomba, ha körömlakkokról van szó, általában a sima, egyszerű, csillám, duokróm, extraság nélküli darabok nem is érdekelnek, így a Plush Berry-t is elsőre szépen félretettem, hogy jólvan, majd kipróbálom, most így annyira nem jön át a dolog. Persze nem kellett volna ilyen gyorsan leírnom őt, ugyanis a felkenés után egyből a kedvenc körömlakkos kosárkámba került, ami igencsak nagy megtiszteltetés, mert kb csak 15 darab (én annyira nem vagyok megszállott, ha lakkokról van szó :D) lapul benne. 



És hogy miért érdemelte ki a Plush Berry ezt a különleges helyet? A csodás málnazselé színe és finise miatt :). Soha nem volt még jelly lakkom, nem tudtam, hogy miért olyan klasszak, de most már látom. Annyira jópofa ez a hatás, tényleg olyan, mintha zselé lenne a körmömön és a színe is csodálatos, örülök, hogy nem egy évszakos darab, hanem bármikor elő fogom tudni kapni, akár télen, akár nyáron, akár ősszel. Talán egyedül tavasszal nem tetszene. 



Nekem két rétegben egyébként tökéletesnek tűnt a fedése, nem kellett rá külön fedőlakk, anélkül is nagyon fényes, gyorsan száradt és meglepően tartósnak is bizonyult (nagyon babrálós munkát végzek néha, ami nem tesz jót a kezemnek és a körmeimnek sajnos, de a Plush Berry 3 napot is kibírt). Emellett az ára is igencsak pénztárcabarát, a mostani katalógusban csak 699 Ft, ennyit simán megér szerintem. Ha tudtok még jó jelly finisű lakkokat, akkor ragadjatok billentyűt és osszátok meg velem kommentben :).



Avon Glow Nailwear Pro+ - Plush Berry
Elérhetőség: Avon webshop (KATT)
Ár: 699 Ft

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van. :) Őszre szeretnék majd pár bogyószínű lakkot, fel is írtam a listámra ezt is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira tipikusan szép őszi szín egyébként :) nem is értem miért nyárra hozták ki, bár most is megállja a helyét azért :D

      Törlés
  2. Jól mutat rajtad! Nincs Avon lakkom, ami volt, elfogyott, meg hát a rendelés macerája, hogy nem tudom, mikor jön, megjön-e a termék és az átvétel is macerás nekem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez az egy baj van csak az avon-nal, hogy nincsen üzletben :(

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.