A legújabb őrület - mikroszálas arctisztítókendők

Nincsen már szerintem olyan menő youtuber, aki ne csinált volna videót a most már nagyon népszerű Makeup Eraser-ről, ami, mint kiderült nem más, mint egy szép dobozkában kapható, aranyos pink mikroszálas kendő. Az a mikroszálas kendő, amit a takarításban jártasabbak már egy ideje használnak. Portörlésre. Fene se tudta, hogy az arcot is lehet vele tisztítani. De még hogy... Először szkeptikus voltam én is, azután megnéztem a videókat, elolvastam a véleményeket és rögtön ki akartam próbálni. Mert ki ne szeretne egy olyan kendőt, amivel gyorsan le lehet törölni a sminket és nem kell hozzá semmilyen arctisztító, csak simán bevizezzük és kész. Komolyan már ott tartottam, hogy megrendelek egyet 17 fontért (7500 Ft), amikor is kipattant az ötlet, hogy inkább keresek olcsó alternatívát. 



Hiszen a mikorszálas kendő, az mikorszálas kendő, nem lehet túl nagy a különbség közöttük, max árban és színben. Így szépen elbattyogtam a dm-be és vettem a sajátmárkás verzióból egy csomagot, amiben rögtön kettő szép levendula lila darab is van. Alig vártam, hogy hazaérjek és kipróbáljam, rögtön rohantam a csaphoz (tudom-tudom, ki kellett volna rendesen mosni az első használat előtt, de nem bírtam magammal na...), bevizeztem és elkezdtem törölgetni vele az arcomat. Csodák csodájára szinte mindent, de komolyan MINDENT lehozott, egy icipici szempillaspirál kivételével, mert nem akartam agyon dörzsölni a szemem környékét. A micellás vízzel átitatott vattakorongon semmi nem volt utána. Mindezt egy 600 Ft-os kendő+víz csinálta. Plusz a bőröm sima és puha volt utána, kipirosodást nem tapasztaltam egyszer sem. Nem kell ide többet sem illatosított, bőrt karcoló lemosókendő, sem ilyen meg olyan habzó arctisztító, ami csípi a szemet, sem speciális szivacs vagy kefe, sem kétfázisú olajos-borzalmas szemfestéklemosók. Csak egy portörlő kendő :D.



dm Profissimo mikorszálas törlőkendő (különböző klassz színekben)
Elérhetőség: dm 
Ár: 599 Ft/2 db

19 megjegyzés:

  1. Na megnézem én ezt magamnak! :D Köszi a tesztet és a tippet. :)

    VálaszTörlés
  2. Portörlő kendő??? Nem szabad ám öblítőzni, ugye tudod?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem szoktam egyáltalán öblítőt használni, de köszi a tippet :) (egyébként miért nem szabad?)

      Törlés
    2. Szerintem azért, amiért a törölközőket és sportruhákat sem: az öblítő benne marad a szövetben, lágyítja azt így hosszútávon csökkenti a nedvszívó képességét.

      Törlés
    3. hát ezt nem is tudtam...

      Törlés
  3. Ez most lett meno? XD Evek ota igy tisztitok arcot, mert 1. az arcomra mindig kulon torolkozot hasznalok, 2. nagyon puha, 3. ha a port osszeszedi, akkor az arcomat is szepen tisztitja. Common sense. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát mondjuk nekem azért annyira nem tűnt egyértelműnek, hogy a portörlő arcra is használható... bevallom, ha nem lett volna a makeup eraser nem jut eszembe, de nyilván sok mindenki másnak sem...

      Törlés
  4. Én egy Rossmannos 600.-Ftos duopackot próbáltam ki, tényleg jól lehozza a sminket.. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem akkor az nagyjából ugyanilyen lehet, még az áruk is egyezik :D

      Törlés
  5. Azt hiszem én maradok a micellás víznél, de jó tudni...:D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bevallom én is kicsit tartottam tőle, de tényleg szuper :) persze utána azért jöhet a kis micellás áttörlés, az nálam sem maradhat el soha :) bár én tonik helyett használom igazából.. .:D

      Törlés
    2. A micellás vizet MINDIG LE KELL MOSNI! De gondolom, ezt az elmúlt 6 évben már megtanultad :)

      Törlés
  6. Pont nemrég olvastam erről a kendőről és az olcsóbb hasonmásairól, de ez a legszuperebb alternatíva eddig, be is szerzem majd :)

    VálaszTörlés
  7. Most hogy már második helyen olvasok róla (július 10-én Katie Beauty is arra jutott, hogy a sima portörlős mikroszálas kendő is jó) azt hiszem én is beruházok egyre (illetve erre a kettős csomagra). Köszi a tippet, mert eddig a sminkelésben mindig a lemosást utáltam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is ez a legutáltabb része a sminkelésnek, amikor le kell mosni... De most olyan könnyű :D

      Törlés
  8. Most vettem vagy 5-öt az új lakásba takarításhoz, de hogy az arcomra használjam!!! Eszembe se jutott!
    Kíváncsi leszek mikor kerül fel tételként a Krémmániára! :D

    VálaszTörlés
  9. Kérlek nézzétek meg, én 10 éve használom, csúcsminőségű termék alacsony áron!!
    www.facebook.com/microstars.arctisztito

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.