Újdonság | L'Oréal Paris & Maybelline hazai megjelenések

Szuper dolog, hogy a L'Oréal Paris egyre több limitált/új terméket behoz kis hazánkba és nem kell a külföldi blogokat olvasva nyálcsorgatva méláznunk azon, hogy nálunk miééééért neeeeeem lehet kapni? Idén nyáron két kollekció is felbukkan majd a drogériákban, az egyik a Color Riche rúzsok 30ik születésnapja alkalmából (egyidős vagyok a Color Riche rúzsokkal, wow) megjelenő új színek, bár az egyelőre nem tisztázott, hogy vajon mind a harminc lesz-e itthon. Láttam már swatchokat róluk, nagyon szuperek, pigmentáltak és izgalmasak a színek is. Melléjük érkezik még két limitált fedőlakk is, tele aranyos kis virágokkal, ezek ára 1399 Ft.






A Maybelline állványaira pedig a Baby Lips ajakbalzsamok közül kerül ki egyre több árnyalat, így már összesen hat közül válogathatunk: Hydrate (színtelen, SPF20, bazsalikom+citrom íz), Cherry Me (piros, cseresznye íz), Peach Kiss (nude, barack íz), Pink Punch (halvány pink, maracuja íz), Strike A Rose (barack) és Pink Shock (görögdinnye). Az áruk 899 Ft. Tesztért és swatchért katt: Pink Punch, Peach Kiss.




6 megjegyzés:

  1. A lakkok és az ajakbalzsamok nagyok jól néznek ki!

    VálaszTörlés
  2. Az a kis virágos fedőlakk élőben nagyon semmilyen... :(
    Még csak nem is tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Melyik üzletekben lehet kapni majd őket? :) Mert pl. a Baby Lips-t én 3 Müllerben néztem anno de sehol sem volt a környékünkön. :D

    VálaszTörlés
  4. @Yndre: hát ez szomorú :(((

    @Moon Angel: szerintem legelőször a dm-ben, én mindig ott látom az újdonságokat először kitéve :)

    VálaszTörlés
  5. Baby lipsek a rossmannban vannak nagyjabol 2 hete es kb ures az allvany 1-1 db van csak

    VálaszTörlés
  6. sejtettem, hogy hamar le fogják rabolni....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.