Tenger-party smink feat. The Cake Factory

12:41 de.
Esztivel, a The Cupcake Factory írójával és nem mellesleg hobby cukrászmesterrel ismét közösködtünk: míg ő egy incsi-fincsi nyári+tengerparti+medencés buli inspirálta pina colada cupcake-et csinált (amit bárcsak megkóstolhatnék...), addig én egy nyári+tengerparti+medencés buli inspirálta sminket csináltam. Nekem, ha nyár, akkor sminkben jöhet a ragyogás, rengeteg fényes arany/homok/bronz árnyalattal és természetesen vízszínekkel. Szerintem ilyenkor bátran elővehetünk egy erősebb kék, türkiz vagy akár zöld árnyalatot, egy nyári buliban simán megállja a helyét egy kicsit erőteljesebb, színesebb vidám smink, persze vigyázzunk, hogy ne dobjon bele minket senki a medencébe :D.




A hangsúlyt ennek megfelelően én is a szemre helyeztem, a főszerepben a MAC mesés Surf USA szemhéjpúderével (élénk türkiz enyhe arany fénnyel), ezt egészítettem ki az Urban Decay Blitz és Midnight 15 színeivel, illetve mélyítettem el egy matt feketével. Az alsó kontúrra csak egy kis fényes bronzt tettem, így finomabb lett az összhatás. A számra pasztell korall került (Nars Bolero és MAC Ever Hip), míg az arcomra egy ezzel harmonizáló pír illetve egy arany highlighter, amit a képen nem lehet nyilván látni (MAC Cream Soda és Duble Definition). A hajamat pedig beach hullámosra igyekeztem megcsinálni.






A vicces egyébként, hogy eredetileg teljesen más sminket gondoltam ki, egy picit erősebbet, csupa matt kék árnyalattal, amolyan sellő inspirálta dolgot, ám végül inkább a hordható party makeup jobban tűnt., meg egyébként is gáz műszempillát választottam hozzá... De azért itt van ő is, csak úgy mutiba :D.



10 megjegyzés:

  1. Szép lett a smink! Nem tervezel videót csinálni a smink pontos készítéséről?

    VálaszTörlés
  2. Szép lett a smink! Tudom ,hogy nem kapcsolódik ehhez a bejegyzéshez,de már a Catrice kifutó termékes leárazás elkezdődött,gondoltam szólok hátha érdekel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) és a tippet is köszönöm, lesz is poszt a kifutó termékekről holnap ;)

      Törlés
  3. Atya ég! *.* Egyik mesésebb, mint a másik! Színvilágban talán az első áll közelebb hozzám, de ez a második, hát wow és wow! Fantasztikusan bánsz az ecsettel :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett mindkettő, illenek a vörös hajadhoz. :) A második sminkben a rúzsod nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Kettő keveréke a rúzs, de nekem is nagyon bejött, szerintem párszor még használni fogom együtt őket :)

      Törlés
  5. Nagyon szép lett mindkettő, a 2. azért jobban tetszik a kék színek miatt, csodás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szemsmink nekem is jobban tetszik, csak a pillát nem szeretem hozzá.... :D

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.