Újdonság | Essence Fun Fair trendkiadás

Tudom, tudom, láttunk már legalább 3 vagy 4 alkalommal nagyon hasonló trendkiadást a márkától, de nem tudom Ti hogy vagytok vele, én egyszerűen nem tudom megunni a pasztell cukorkaszíneket, na meg persze a vattacukrot sem. A július közepétől (bár inkább augusztustól) kis hazánkban is kapható Fun Fair kollekció annyira édes, hogy már szinte abba belefájdul a fogam, ha ránézek a termékekre :). Az alapszín a rózsaszín, de megjelenik a menta, a barack és a lila is. A legizgalmasabbnak a szatén matt cukorka illatú körömlakkok ígérkeznek (mindegyiknek más-más aromája lesz: candy apple, popcorn, vattacukor és nyalóka), de a fura vattacukor szerű körömdíszítő fogalmam sincsen, hogy micsodákat is szívesen szemügyre venném közelebbről (egyébként csillám és por/szálacskák keveréke). De nagyon szépek a pirosítók és a rúzsok is. Ti mit szóltok ehhez a sok édességhez???



Fun Fair Eyeshadow - You're Mnt-Blowing

Fun Fair Eyeshadow - Be My Marshfellow!

Fun Fair Eyeshadow - Plump It Up!

Fun Fair Blush - Sweetheart's Sweet Tooth

Fun Fair Blush - Ring Around The Rosy

Fun Fair Shimmer Pearls - Keep Sweet And Sparkle On!

Fun Fair Shimmer Pearls - Keep Sweet And Sparkle On!

Fun Fair Lipstick - Sweetheart's Sweet Tooth & Ring Around The Rosy

Fun Fair Satin Matt Nail Polish - You're Mint-Blowing & Sweetheart's Sweet Tooth

Fun Fair Satin Matt Nail Polish - Ring Around The Rosy & Be My Marshfellow!

Fun Fair Cotton Candy Nails - Candylicious & Sugar For My Honey!

Fun Fair Lolly Hair Ties - The Bright Ride Of Life

9 megjegyzés:

  1. Nekem ezek annyira nem állnak jól sminkben, de az a zöld lakk nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Pont azt szólom, amit te is leírtál az elején: láttuk már. És sajnos nem egyszer, vagy kétszer, hanem jóval többször, ugyanezeket a színeket, más csomagolásban, más névvel. Szerintem ezek a trendkiadások egyre gyengébbek, az elmúlt időben nem találtam olyan terméket, hogy "annyira kell, hogy 100 üzletet végigjárok miatta". :/

    VálaszTörlés
  3. LLolly belinkelnéd légyszi az ask fmedet ide? Mióta újraraktam a gépemet nincs elmentve én pedig kérdezni akarok mindig! :D köszi :)

    VálaszTörlés
  4. Volt már, de azért a szaténos lakkokat megnézném közelebbről :)

    VálaszTörlés
  5. @Audrey80: jajj ne is mondd, az a zöld lakk eszméletlen jópofa, ráadásul nyalóka illatú *-*

    @N.: hát úgy tűnik már nehéz újat kitalálni :(

    @Névtelen: kérdezz :D ask.fm/Lolly05tmua

    @Elíz: nem vagy egyedül ;)

    VálaszTörlés
  6. Kellett nekem ezt a bejegyzést megnéznem... pedig olyan jó kislány voltam az elmúlt hónapokban, alig vettem sminket... az összes szatén matt lakkot megnézem majd közelebbről, az egyik kedvenc körömlakk-finisem (kérdés, hogy a való életben mennyire térnek majd el a kollekcióm hasonló tagjaitól...). A Plump It Up! szemfestéket is megnézem majd közelebbről, képen csodás. Ring Around The Rosyból meg a rúzst és a pirosítót is lecsekkolom majd (főleg a pirosítót).

    VálaszTörlés
  7. Csak az illatosított lakkokkal tudnának megfogni, de ha nem botlok beléjük véletlenül, hát kutatni nem fogom. Uncsi-uncsi, pedig 2 éve még olyna jópofa kis kiadások voltak.. .:(

    VálaszTörlés
  8. Mivel kedvelem a nem mindennapi manikűröket, így az a vattacukor díszítés nagyon izgatja a fantáziámat. :D A lakkok közül pedig a világosabbik rózsaszín, az illat miatt is, lehet le vagyok maradva, de egy ilyen illatosított lakkom sincs. :D Csak amilyen szerencsém van nálunk nem lesz kapható..

    VálaszTörlés
  9. @Myrkky: itthon elméletileg lesz :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.