Újdonság | Chanel & Clarins ösz 2015

Jóformán még el sem kezdődött a nyár, de mint tudjuk, ez beauty berkekben nem jelent semmit és már javában szivárogtatják ki a szebbnél szebb őszi kollekciók képeit. Elsőként a Chanel és a Clarins újdonságai láttak napvilágot és meg kell mondjam, én már alig várom hogy ősz legyen! Elképesztően szépek ezek a termékek, minden szín annyira természetes és mégis mély és titokzatos egyszerre, imádom őket. A Chanel Les Automnales kollekció ihletője az őszi természet (aranyos kis levélkék, meg virágok és mohák is be lettek illesztve a promóképekbe), a főszereplője pedig egyértelműen a meseszép ötös paletta, amiben csupa barna és bézs árnyalat található. De persze a többi termék is gyönyörű, a pirosító elég erőteljesen meg is dobogtatta a szívemet, nagyon különleges ez a rozsdás rózsaszín. 



Chanel Entrelacs Palette & Chanel Les 4 Ombres - Tisse D'automne

Chanel Illusion D'Ombre Velvet - Rouge Gorge, Fleur de Pierre & Chanel Joues Contraste Blush - Jinsha

Chanel Stylo Yeux Waterproof - Ardent, Érable, Feuilles & Pomme De Pin

Chanel Levres Scintillantes - Oak, Chanel Rouge Coco Shine - Missing, Courage, Chanel Rouge Allure - Meditation, Lost&Delirious

Chanel Le Vernis - Chataigne, Écorce Sanguine, Vert Obscur


A Clarins Pretty Day & Night Collection egyszerű, természetes nappali sminkhez és vagány, füstös éjszakai makeupokhoz is kínál termékeket. A paletták biztosan nem fognak sokáig csücsülni a polcokon, szerintem pillanatok alatt sold out lesz mind a kettő, hiszen szuperül kihasználható színek vannak bennük és a Clarins szemhéjpúderek minősége csillagos ötös. Az Ombre Matt Eyeshadow-k  és a Rouge Eclat-ok is kiegészülnek két új árnyalattal, de három szemöldökceruza is megtalálható lesz a kollekcióban. Nem akarom elkiabálni, hiszen nem láttam még mindegyik márka őszi újdonságait, de azt hiszem nekem a Clarins lesz a kedvencem :). Ti mit gondoltok a kollekciókról???


Clarins Pretty Day Palette

Clarins Pretty Night Palette

Clarins Ombre Matte Eyeshadow - Heather & Carbon

Clarins Crayon Khol - Carbon Black, True Violet & Clarins Eyebrow Pencil - Dark Brown, Light Brown, Soft Blond

Clarins Be Long Mascara - Intensive Black

Clarins Rouge Eclat - Tawny Pink & Red Paprika

8 megjegyzés:

  1. De gyönyörűek, elfogadnám mindet :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, milyen kis szépek :) Remélem behozzák a Clarinst MO-ra, mert a a karácsonyi kollekció beszerzése sem volt egyszerű :)

    VálaszTörlés
  3. A Chanel ötös paletta nagyon szép. *.* Csodásak egyébként, mind a két kollekció. Csak kéne hozzá egy bank is. XD

    VálaszTörlés
  4. Jaj, én nem is akarok még gondolni sem az őszre. Itt Angliában még mindig kora tavaszi az időjárás, ma reggel azon gondolkodtam, hogy befűtök. :( De egyébként szépek ezek a kollekciók, bár nekem semmi különös egyik sem.

    VálaszTörlés
  5. Csodaszép kollekciók! Az ősz a kedvencem a beauty-időszakban, annyira gyönyörűek ezek a barnás-vöröses-sötétkékes-mélybordós csodák *-*

    VálaszTörlés
  6. Hála istennek, hogy nem nude, hanem élettel teli színek kerültek bele az iccakás Clarins palettába! KELL!!! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  7. @Veronika Krisztina Tóth: az őszi be szokták hozni, a téli és a nyári marad ki nálunk :(((

    @Moon Angel: pont erre gondoltam én is :D

    @Anitacska: én cserélnék veled, rühellem a nyarat :D

    @Ada: nekem is egyértelműen ez a kedvenc időszakom, gyönyörűek ezek a mélyebb színek és istenien állnak a fehér bőr+kék szem kombóval hála a jó égnek :)

    @Nyjothestyle Reni: ugyeeee???? csodás az a paletta, nem tudom, hogy fogok tudni ellenállni neki...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.