Új blogkülső

11:24 de.
Tudom, tudom, most sokan azzal fognak letámadni - vagyis remélem nem lesz igazam - hogy beálltam az egyenblogok táborába. Jelentem nem így van :). Ugyanis az történt, hogy sokat változtam amióta megvan a blog, sokat változtattam a külsején is, mindig egyre kiforrottabb lett, egyre egyszerűbb, letisztultabb és szebb, de mindig megmaradt kicsit cukin gyerekesnek szerintem a kis Lolly rajzocskákkal. Már egy ideje meg akartam szabadulni tőle - félreértés ne essék még mindig imádom a cuki dolgokat és az unikornisokat - , mert úgy érzem, hogy már nem tükrözi hűen az ízlésemet. Felnőttem azt hiszem :). Meg egyébként is ráfért a menüsorra a változás, plusz rettentően utáltam már, hogy nem tudok rendesen válaszolni a kommentekre éééééés van Ő meg Ű betű a posztok nevébeeeeen, yaaaaay. Most végre nagyjából minden olyan, amilyennek szeretném, nem biztos még, hogy ez a végleges verzió, de alakul a dolog. A sablon miatt egy kicsit nehezebben tölt be az oldal, akinek nem túl nagy a sávszélessége annak fel fog tűnni, de egyébként nincsen vele gond.

Ha van bármilyen észrevételetek, ötletetek - mondjuk, hogy a posztok végére a blogleírásnál hogy a fenébe tudom beszúrni a képemet, mert két órát szenvedtem vele, de nem sikerült -, akkor ne habozzatok írjatok bátran. Remélem, hogy Nektek is legalább annyira fog tetszeni az új külső, mint nekem, de nyugi a belső marad ;).

Puszi mindenkinek és imádlak titeket, hogy még mindig vagytok nekem,

Lolly

12 megjegyzés:

  1. Eddig jó a blog, bár ezen a betűtípuson én mindig nagyítok kicsit, úgy kényelmesebb olvasni. (Öregszem.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha rájövök hogy kell, akkor lehet, hogy nagyítok rajta, mert tényleg kicsi, bár nekem pont jó

      Törlés
    2. Miattam nem, kell nyomok egy Ctrl + -t :) Elegáns így.

      Törlés
  2. Damn, nagyon profi lett, és így sem anti-Lolly! És én még azt hittem értek a blogspot kódokhoz... Szép és praktikus :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ne tudd meg mennyit szenvedtem vele, mert nem értek amúgy hozzá :D de köszönöm, örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  3. Mivel a lila a kedvenc színem, nekem tetszik! (-: Mint ahogy fentebb írták elegánsabb is a réginél, és szerintem is ráfért az, hogy lehessen a hozzászólásokra válaszolni, talán így kicsit rendezettebb lesz. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. most éppen lila korszakom van, olyan szép és elegáns, csajos, de nem kislányos :)

      Törlés
  4. Nagyon remélem, hogy senki nem fog letámadni, mert semmi közük hozzá, a Te blogod, azt csinálsz vele, amit akarsz, és egyébként meg szerintem nagyon jól néz ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik :) eddig szerencsére mindenkinek bejött, az egyetlen panasz, hogy kicsit lassú, de ezzel számoltam

      Törlés
  5. En ugyan mobilrol szoktalak olvasni, de igy is latszik a valtozas:) nagyon szep lett!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.