Top3 kedvenc beauty vlogger

3:27 du.
Tartozok egy vallomással... Az az igazság, hogy míg a beauty blogok nagy részét - magyarokat és külföldieket egyaránt - napi rendszerességgel olvasom/átnézem, addig beauty témájú videókat egészen pár hónappal ezelőttig nagyon ritkán néztem... Szinte soha konkrétan, pár számomra érdekesebb vagy nevetségesebb kivételével. De az elmúlt időszakban volt jócskán időm belevetni magam a YouTube világába és találnom pár szépség gurut akiknek a stílusát és személyiségét közelinek érzem magamhoz. A legtöbb körberajongott 'sztár vlogger' számomra rettentően mű, beképzelt és émelyítően picsás, lehet, hogy én látom rosszul, de szerinte, nagyon el vannak maguktól szállva, de szerencsére vannak kivételek, akiket tényleg szívesen nézek és ki nem hagynám egyetlenegy videójukat sem.

GlamLifeGuru - Tati

Tudom, hogy Tati első blikkre egy tipikus otthonülő milliomosfeleségnek tűnik, akinek nincsen más dolga, csak tökéletesen szépnek kinézni és bazsalyogni, de engem már az első (általam megnézett) videójával meggyőzött az ellenkezőjéről. Nagyon aranyos, közvetlen és a jó értelemben véve dívás, ezek mellett pedig még őszinte is és ráadásul nem csak szponzorált videói vannak, a legtöbb általa bemutatott terméket ő maga veszi meg. De igazság szerint a legjobban azért csípem őt, mert korban közelebb áll az enyémhez, mint bármelyik másik vlogger csaj. Nő. Bocsánat. 




Kathleen Lights

Csudaédes és aranyos ez a csaj, emellett pedig úgy néz ki, mint egy kis tündér, élvezet nézni a kissé habókos videóit. Nagyon szép és egyszerű sminkeket készít, bárki le tudná őket utánozni szerintem, de a legjobban a terméktesztes és a saját kollekcióját bemutató videóit szeretem. Meg az édes kiskutyáit :).




Nikkie Tutorials

Ő egy kicsit kakukktojás abból a szempontból, hogy nála szerintem a legtöbb termék tesztelésre érkezett, a legtöbb videója úgymond szponzorált, de basszus kit érdekel, ha vérprofi és iszonyat látványos sminkeket csinál? Nikkie az egyetlen beauty vlogger, akit évek óta (szerintem amióta elindult a csatornája) követek és igen, én is észrevettem, hogy már ő sem a régi, de számomra ő annyira tehetséges, hogy megbocsátható, ha néha kicsit sokat képzel magáról :D.




Nektek ki a kedvenc beauty gurutok???


25 megjegyzés:

  1. Tatiiii! Ő az egyik abszolút kedvenc, nem szállt el, nem beképzelt, semmi ilyesmi, imádom a hot or not-jait, meg amikor bemutatja az újdonságokat. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, annyira saját maga maradt :) Igazán példát vehetnének mások is róla...

      Törlés
  2. Kathleen-t nagyon szeretem. Nekem Ingrid Nilsen az abszolút kedvencem, kedvelem még Makeupbytiffanyt és Julia Graf-ot is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bevallom én Julia-t annyira nem csípem, de Ingrid videóit még nem láttam :) megyek lecsekkolom őket

      Törlés
  3. Sharon Farrell. Gyönyörű, természetes, sokat lehet tőle tanulni, nagyszerű személyiség! Amiket a posztban írtál, az alapján neked is nagyon tetszene szerintem, lesd majd meg a videóit. :)
    Egyébként rengeteg csajszit követek, de Ő mindenképp kiemelkedő kedvencem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mindenképpen megnézem akkor az ő csatornáját is :)

      Törlés
  4. Velem Michelle Phan szerettette meg a sminkelést, még sok éve mikor ő is csak a fürdőszobában/nappaliban tolta, de ahogy ismertebbé vált és elmaradoztak a smink tutorialok, leiratkoztam róla. Most Kathleen az abszolút kedvenc, az ő stílusával tudok a legjobban azonosulni, imádom :D rajta kívül Madeyewlook a másik kedvenc, bár ő arc/testfestéssel foglalkozik inkább mint sminkkel, de nagyon bírom, néha nézem Nicole Guerrierot (már csak hűségből), meg Jaclyn Hillt (monnyuk nem pont a hangja vagy személyisége miatt de sminkekhez inspirációt gyűjteni jó)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is szerettem nagyon a régi Michelle Phan videókat, de olyanok már sajna régóta nincsenek... :(

      Törlés
  5. Tati és Kathleen nálam is kedvenc. Rajtuk kívül szeretem még Ingridet, Nicole Guerriero-t, Mr. Kate- et, Jaclyn Hillt.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon sok vloggert/beauty gurut követek Youtube-on, legtöbbjüket szórakozásból nézem, nem azért, hogy bármit is hasznosítsak a videóikból. A kedvenceim változnak, már jó ideje Tess Christine-t szeretem a legjobban, ő inkább divat-styling témában mozog, szuperek a videói és kedves lánynak tűnik. =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is abszolút szórakoztató célból nézem őket, bár lehet hogy nikkie-től ellestem azért pár trükköt :D

      Törlés
  7. Én Tatit annyira nem csípem...lehet azért, amit az első mondatodban írtál (olyan tipikus otthon ülő milliomosfeleségnek tűnik...) Nálam Essie Button a kedvenc, imádom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez jön le róla, de valójában nem olyan szerencsére, nagyon aranyos :)

      Törlés
  8. Kathleenre és Nikkie-re én is fel vagyok iratkozva, meg még jó pár műnőre is, hogy némi smink ötletet lopjak tőlük. :)) Bár már egy kisit unom őket....néha viszont annyi új terméket, és színt bemutatnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jajj, ne is mondd, néha én is elcsípek egy-egy ilyen videót és csak csorgatom a nyálam rajtuk :D

      Törlés
  9. Shaaanxo https://www.youtube.com/user/shaaanxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ismerem az ő videóit is, de nem nézem annyira rendszeresen... lehet hogy kéne???

      Törlés
    2. Nem akartam mondani...mert ő is kicsit műnő kategória...nekem viszont nagyon tetszik. :D Rengeteg újdonságot utat be, még koreai sminktermékeket is. Egyes rúzsokat még színenként is... most néztem, lassan 2 millió lesz a feliratkozója... meg hát a jó kis sminkjei!

      Törlés
    3. igen, azokat a videóit szoktam nézni, amikor swatchol, azok szuperek :)

      Törlés
  10. Nálam egyértelműen Zoella a kedvenc, kicsit elfogult is vagyok vele kapcsolatban...:D Ingrid Nielsen-t már évek óta nézem, rajtuk kívül még Sarah Hawkinson és MissRosieBea van a TOP-ban :) Ja, és Lauren Curtis meg Fleur de Force! Jézusom, rengeteg külföldi videóst nézek, ahogy most belegondoltam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. közülük senkit nem ismerek... tudatlan és tájékozatlan vagyok nagyon :D

      Törlés
  11. Az én kedvencem kétségkívül Kathleen, egy videóját sem hagynám ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én sem, soha, annyira kis édes és olyan klassz videói vannak :)

      Törlés
  12. Én a külföldiek közül Zoellát, Shaaanxo videóit illetve Michelle Phant követem. Az utóbbi kettő a két kedvenc de Zoella videóit is szívesen nézegetem. A másik akire most rákaptam az Nikkie főleg mióta megnéztem a power of makeup videóját. Az valami fantasztikus lett!:0

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.