The Body Shop Virgin Mojito = frissítő koktél a bőrnek

Hadd ragadjam meg a lehetőséget, hogy elmondjam, mennyire rühellem, hogy a posztcímnek választott betűtípussal nem lehet ő meg ű betűt írni, és hogy komolyan tök gáz, hogy engem néznek miatta hülyének... Bár remélem nem... Na mindegy, csak úgy most nagyon elegem lett... Evezzünk inkább vidámabb, lime-os, mentás vizekre a The Body Shop-pal! Ebben a posztban már beszámoltam nektek e legújabb limitált illatcsaládról, a Virgin Mojito-ról és múlt pénteken több bloggerina társammal egyetemben voltunk olyan szerencsések, hogy kipróbálhattuk a termékeket. Bevallom kicsit tartottam ettől az illattól, azt hittem hogy picit talán túl édes lesz (valamiért arra gondoltam, hogy túlzásba vitték benne a cukorszirupot...), de legnagyobb megkönnyebbülésemre nagyon kellemes, frissítő citrusos-mentás (egyik sincsen túlsúlyban, jól összehangolták őket), tökéletes a meleg hónapokra. A legkülönlegesebb és a nekem legjobban tetsző darab egyébként a Body Splash, ami egy vízszerű, hidratáló hatású folyadék (picit olajos szerű a bőrön, de nem az, nehéz elmagyarázni, szerintem a legjobb, ha kipróbáljátok valamelyik üzletben ;)). 





Tesztelésre a nagyon cuki Cool Cube dobozkát kaptam, amiben egy mini tusfürdő, egy mini testvaj és egy zöld fürdőrózsa található (ITT tudjátok megrendelni), az ára pedig 2990 Ft. A tusfürdő nálam semmi extra, elvagyok a TBS tusi géljeivel, de igazából nem a kedvenceim, az én bőrömet sajnos hajlamosak szárítani (inkább a krémes verziókat szeretem használni, nyami Brazil Nut). Az illatáért viszont rajongok, nagyon erőteljes és frissítő, plusz finom krémes a habja. 



A Virgin Mojito Body Butter állaga könnyedebb és gyorsabban felszívódó, mint a márka többi darabjáé, leginkább a Fuji Green Tea-hez tudom hasonlítani, mindenesetre sokkal, de sokkal jobb nyárra, mint a gazdagabb textúrájú testvajak. Nagyon könnyen kenhető, pikk-pakk beissza a bőr, az illatát pedig sokáig lehet érezni. A hidratáló hatása tökéletes erre az időszakra, de akinek ilyenkor is extra száraz a bőre, annak lehet, hogy kevés lesz. 




Összességében nagyon jól sikerült lett a Virgin Mojito kollekció, a TBS nagyon ért még mindig a dolgához :). Ha szeretitek a márkát és a frissítő, fanyarabb illatokat, akkor mindenképpen csekkoljátok le a termékeket. Én leginkább a Body Splash-t és a Body Sorbet-et ajánlom kipróbálásra, de vannak nagyon szuper szettek is (az egyik egy shakerben, a másik pedig egy jégvödörben van). 

The Body Shop Virgin Mojito Cool Cube
Elérhetőség: The Body Shop üzletek és webáruház
Ár: 2990 Ft

4 megjegyzés:

  1. Ez a Body Splash olyan, mint egy testpermet? Mert ha jól láttam, az most nincsen és esetleg nem lehet, hogy ez egy alternatíva?

    VálaszTörlés
  2. @Ada: hasonló, csak ezt öntögetni kell és hidratál is :)

    VálaszTörlés
  3. Jól hangzik ez a téma is! :) Átérzem a betűtípus problémát, bár szerintem senki nem néz hülyének, nyilvánvaló, hogy a betűtípus nem bírja el az ő/ű-t, és nem pedig te vagy egy-egy cím erejéig analfabéta :D

    VálaszTörlés
  4. :DDD tudom, tudom, csak annyira bosszant néha....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.