TESZT | Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look

Nagyon-nagyon régen nem próbáltam már Miss Sporty termékeket, így izgatottam vágtam bele a kis csomagom tesztelésébe, amiben két The Miaoww Look is lapult. A Studio Lash The Miaoow Look szempillaspirál a leírás alapján extrém volument és hosszt ígér, a különleges kefével pedig elérhetjük elméletileg a legkisebb szálakat is, míg a filces tusról nem sok infót tett közzé a márka, így csak még jobban felkeltette az érdeklődésemet, hogy mit tud. Olyannyira ráadásul, hogy még éles használatban - vagyis a szemem is lefotóztam, pedig tudjátok már szerintem, hogy rühellem a tusos sminkeket magamon, látszik is, mert annyira remegett a kezem rajzolgatás közben, hogy nem tudtam egy tisztességet vonalat húzni... 




Kezdjük is akkor a tus tesztjével, ha már róla van szó :). A csomagolás aranyos, nekem kifejezetten tetszik a sima fekete 'tubus' az ezüst díszekkel, köztük cuki kis cicafejekkel és mancsokkal. A filces megoldás pedig még jobban tetszik, nekem ez a kedvencem, ha tusokról van szó, mert szerintem nagyon szépen és precízen lehet velük dolgozni és egészen vékony vonalat is tudunk rajzolni vele. A pigmentációja rendben van, szép fekete és picit fényesre szárad. A tartóssága átlagos, bugyirohasztó melegben a nap végére már picit elkezdett kopni, de nem látványosan. Ár-érték arányban szerintem abszolút szuper választás ez tus, érdemes egy próbát tenni vele. (Sajnos a pontos árát nem tudom, de tippre 899 Ft.)




A spiráltól bevallom elég sokat vártam a különleges keféje miatt, de sajnos - lelövöm az elején a poént - nekem egy kicsit csalódást okozott így elsőre. Igazából elég könnyű a használata, jópofa ez a különleges kefe és azt pedig egyenesen imádom, hogy szupertartós a formula (iszonyatos melegben, szinte olvadtam, nem is izzadtam és a spirál meg sem mozdult), de a kicsit sok a festék a fejen, túl sokat visz fel a pillákra és olyan kicsit összevissza lesz a végeredmény, de az tény, hogy a volument növeli. Nagyon remélem, hogy idővel besűrűsödik majd kissé és szebb hatást lehet vele elérni, de még ki fogom próbálni kombinálva is más spirálokkal, mert nem adom fel :).



A képeken több rétegben vittem fel, de egyébként, akiknek gyárilag szép, hosszú pillái vannak, azoknak sokkal jobban be fog válni, már akár egy rétegben is, mint az én kis csökött szálaimra. Összességében nem rossz darab, de nem fog mindenkinek beválni szerintem. (Az árat ismét nem tudom, de kb 1000 Ft körül lehet.)


6 megjegyzés:

  1. A spirál keféje nagyon hasonlít ( ha nem pont olyan, mint) a Rimel scandal eyes x-treme (pink) spirálja. Vagy csak nekem tűnik úgy? Azzal is az a bajom nekem. Eleinte rengeteg festéket vett fel, összeragadtak tőle a pilláim. Most már pár hét használat után nem is annyira rossz.

    VálaszTörlés
  2. A spirál nem tetszik...vagyis a keféje igen, de a végeredmény nem...viszont az a tus jónak néz ki...:D (meg tetszik a sminked)

    VálaszTörlés
  3. Szia! Korabban olvastam nalad hogy minden hajfestesnel ugyanabbol a festekbol befested a szemoldokod is! Valo ra a hajfestek? Nekem fekete a hajam kiprobalnam de kicsit tartok tole!:D koszi a valaszt

    VálaszTörlés
  4. @bokorbogi93: na azt még nem is láttam... nagyon remélem, hogy ez is kicsit besűrűsödik és szebben lehet majd használni :)

    @Black fairy: köszönöm :)

    @Névtelen: én csak amiatt festettem be, mert anno az eredeti szemöldökömet túl sötétnek találtam a vörös hajhoz, de mivel olyan színnel meg nem tudom megrajzolni/kitölteni utána, már leszoktam róla. Szerintem egyébként feketére nem érdemes, az nagyon sötét és durva, inkább rajzold át a szemöldököd egy sötétbarnával, az finomítja a vonásokat :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem nagyon tetszik a spirál :) Hosszú pilláim vannak, de elég kevés, szóval mindig keresem a tökéletes dúsítót. Most Astort használok, az olyan erős közepes, régen is használtam már, de ennek a spirálnak a hatása sokkal tetszetősebb számomra :)

    VálaszTörlés
  6. @Megaera: akkor lehet, hogy neked tökéletes lenne :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.