Teszt | The Body Shop Fuji Green Tea illatcsalád

A TBS nagyon betalált ezzel a friss illatú, zöld teás vonallal, nálam simán benne van a top 3 kedvencben (a Brazil Nut és a Honeymania után), így egyértelmű volt, hogy a exfoliáló szappan mellé (teszt ITT) még szeretnék pár dolgot a termékcsaládból. Szerencsére meg is kaptam a könnyed, nyári testápolót/body sorbet egy kis testvajjal egyetemben, plusz a parfümöt is (szuper szülinap volt, köszönöm mindenkinek :)). 





Azt hiszem ez eddig a legkönnyedebb állagú testvaj a márkától, nagyon lágy, finom, könnyen eloszlatható és megfelelően hidratál ebben az időszakban. Őszre és télre biztosan egy kicsit gazdagabbat használnék, de most nagyon szeretem, csak egyet sajnálok, vagyis kettőt, hogy az illata nem túl tartós és hogy csak a mini méretű van meg :). A három termék közül - az én legnagyobb meglepetésemre, mert azt hittem, hogy a kölni lesz az - ő lett az első számú kedvencem, ha elfogy, akkor biztosan pótolva lesz.





Nagyon kíváncsi voltam erre a különleges testápolóra, mert még nem próbáltam a márka body sorbet-it. A textúra furi, nehéz bármihez is hasonlítani, tényleg olyan, mintha jégkristály vagy sorbet lenne. Elég kevés kell belőle, nagyon könnyen eloszlatható, bár a megszáradásáig fura tapintású a bőrön (a tenyérre ragadt adag miatt szerintem, én meg is mostam utána inkább a kezemet), de aztán pillanatok alatt beszívódik és konkrétan olyan hatása van, mint egy primernek, ugyanis matt és bársonyos lesz a végeredmény.



A hidratáló képessége oké, nem olyan erőteljes nyilván, mint egy testvajé, de a meleg hónapokban inkább erre a könnyedségre van szükség szerintem, bár az én bőröm száraz területei többet igényelnek ennél. Pozitívuma, hogy az illata hihetetlenül tartós, ha este bekenem magam vele, akkor reggel még teljes mértékben lehet érezni, ha pedig reggel használjuk, akkor egész nap körbeleng minket ez a finom, friss tiszta aroma. Extra tipp: kánikulában tartsuk a hűtőben!





Amióta csak megvan ez az illatpermet (parfümnek nem nevezném, mindjárt írom miért), azóta esküszöm már vagy hatszor körbefújtam vele a lakásomat, hogy mindenhol érezzem, Egyszerűen tökéletes ez az illat, nem tudok vele betelni, annyira tiszta, zöld és friss, plusz engem meg is nyugtat. Egyetlen gondom van vele, hogy bőrön szerintem nem túl tartós, így inkább a hajamra, vagy a ruhámra fújok belőle egy kicsit, így nem illan el olyan hamar. Viszont a body sorbet-vel kombinálva egész nap lehet érezni :). 


6 megjegyzés:

  1. Nekem a testvaj és a tusfürdő van meg, mindkettőt imádom. :) Szerintem évek óta a legizgalmasabb TBS illat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. teljesen igazad van, szerintem is :) remélem a többi is lesz ilyen jó idén ;)

      Törlés
  2. Imádom a TBS termékeit, főleg a testvajakat. Nagyon jónak tűnik ez a család is.:) Legközelebb tuti veszek belőle valamit!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem is mindenképpen érdemes valamit kipróbálni belőle, szokatlanul jó és más ez az illat, mint a többi tbs :)

      Törlés
  3. Eddig nem szerettem annyira a TBS testvajait, mert megöregedtem mire beszívódtak. Na, de most, hogy kihozták a hamar beszívódó, isteni zöld teásat, mindenképp beszerzek egyet. :)) A szappan nem szárít? Mennyire radíroz a body scrub-okhoz képest?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, ez a testvaj teljesen más :) erőteljesebben radíroz, kicsit durva és karcos, de szerintem jó :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.