Újdonság | Yankee Candle 2015 tavasz

Elöljáróban egy kis rossz hír: voltam olyan hülye, hogy pesten hagytam a fényképezőgépemet, pedig most lett volna egy hetem fotózni a szüleimnél. Nyilván mindent bepakoltam, a fél cuccom csak sminkből, meg beauty termékből állt, a gépet meg sikeresen elfelejtettem berakni. Szóval most sajnos csak újdonságos posztok lesznek, pedig rengeteg teszt és érdekesség van már megírva, csak fényképek híján nem tudom őket kirakni. Szóval egy kis türelmet kérek tőletek, addig is nézegessétek a tavaszi kollekciókat :).



Még nem unom ugyan a téli és karácsonyi Yankee illatok, de már nagyon várom ettől függetlenül a tavaszi újdonságokat. Nem nagyon tudtam, hogy mire számítsak, amikor elkezdtem kutakodni az eljövendő kollekciók után, de megint hihetetlenül izgalmas dolgokat fogunk látni a YC-től. Az első csoportban csupa friss, lágy, kellemes igazi tavaszi gyertyákat láthatunk:



  • Aloe Water: azt hiszem már most tudom, hogy ez a vizes-friss kompozíció lesz a legnagyobb kedvencem. Imádok ugyanis mindent, ami aloe vera, bár nem gondoltam volna, hogy egyszer gyertya formájában fogom viszontlátni.
  • She Butter: elképzelésem nincsen róla, hogy ez milyen lehet... Az igazi, szűz shea vajnak ugyanis nincsen valami kellemes illata, konkrétan szalonnára emlékeztet. A leírása alapján azonban egy nagyon friss, krémes, enyhén virágos kreáció. Kíváncsi leszek rá nagyon.
  • Cassis: nyami-nyami finom fekete ribizli. Nem is kell többet mondanom :).




A második csoport gyertyái különleges, egzotikus-keleties aromájúak lesznek, a kollekció a Grand Bazaar nevet kapta:
  • Frankincense: édes-fűszeres-fás fenyőtömjén.
  • Maroccan Argan Oil: tuti, hogy ennek sem argán olaj illata lesz, mert az olyan büdös, mint egy kecskeól (de halál komolyan, egyszer szagoljátok meg a szűz argán olajat). Helyette pacsuli és szantálfa került a gyertyákba.
  • Oud Oasis: sajnos erről az illatról nem sok minden derül ki a leírásából, csak az, hogy tömjén is van benne.




Ti melyik új illatot próbálnátok ki???

6 megjegyzés:

  1. Fúú, ez nagyon szuper, az aloésra én is tuti lecsapok majd, én is imádom! Neki köszönhetem, hogy rendbe jött a bőröm! 😊
    Nemrég indítottam erről egy blogot, ha érdekel, kukkantsd meg! ;)
    egeszsegesszepsegegyszeruen.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Feketeribizli. Ennyi. Végem van :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  3. A fekete ribizli és az aloe vera nagyon kedvemre való lenne :)

    VálaszTörlés
  4. @baboo: én is rajongásig imádom az aloe-t, van is itthon cserépben :D a blogot megnézem, köszönöm, hogy belinkelted :)

    @Reni: biztos fini lesz nagyon, alig várom, hogy kipróbálhassam :)

    @Megaera: dettó :D

    VálaszTörlés
  5. Az aloe water inkább dinnye illatú,a cassis pedig nekem tömény,egyáltalán nem "fincsi" gyümölcsös,pedig ezektől reméltem a legtöbbet.A shea vajas tetszik a legjobban,virágos,kellemes illat.

    VálaszTörlés
  6. @Kitty: óóóó :( bár a dinnyét mondjuk szeretem, de azért jobbat vártam volna... de sebaj, azért kipróbálom őket :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.