Újdonság | SpaRitual Magyarországon

Aki otthonosan mozog a külföldi szépségblogok körében, annak biztosan ismerős lehet a SpaRitual, ha másról nem is, akkor a csodás körömlakkjairól. De annak, aki nem ismeri a márkát röviden ennyi a történet: mesés, luxus kozmetikumok vegán, bio és fair trade összetevőkből. A legerősebb vonaluk egyértelműen a köröm- és kézápolás, de testápolási termékek és szójagyertyák (OMG, OMG gyertyáááááák) is megtalálhatóak a kínálatukban.


A SpaRitual-nak ha jól számoltam, akkor közel 200 különböző színű körömlakkja van, bár igazság szerint elég hamar elakadtam, mert a matek soha nem volt az erősségem... A természetes, kifinomultaktól kezdve, a metálosakon keresztül, a csillámosokon át, az extravagáns darabokig mindenféle árnyalattal találkozhatunk a kínálatban és szezononként limitált kollekcióval is jelentkeznek. A lakkok mindegyike 5free (DBP, toulén, kámfor, formaldehid és formaldehid gyanta mentesek) és a kupakjuk speciális gumiborítású, hogy minél könnyebb legyen kinyitni az üveget és fogni az ecsetet. A körömápolási termékek között pedig megtalálható a körömágybőr eltávolító, körömolaj és különböző krémek.

Labyrinth & Fire (3795 Ft)


Spellbound & Hot Blooded (3795 Ft)

Infinite & Flutte (3795 Ft)

Loving In Pink & Whirlwind Romance (3795 Ft)

Golden Rule & Gold Digger (3795 Ft)

Solitude & It's Raining Men (3795 Ft)

Crystal Eyes & Delight (3795 Ft)

Truebond Manicure System - 7177 Ft

Cuti-Cocktail Nail&Cuticle Oil - 5326 Ft

Handprint Hand Serum (13888 Ft) & Handprint Hand Salve (6266 Ft)


Természetesen a többi termék is nagyon jónak tűnik. Nekem különösen megtetszett az Instinctual vonal, aminek minden tagja finom, energetizáló gyömbéres illatú. De mellette van még két különböző illatú termékcsalád a kínálatban, a Close Your Eyes (egyiptomi rózsamuskátli) és az Infinitely Loving (kínai jázmin).

Close Your Eyes Body Oil - 11696 Ft

Close Your Eyes Soy Candle - 13784 Ft

Instinctual Body Oil - 11696 Ft
Instinctual Soy Candel - 13784 Ft


Infinitely Loving Body Oil - 11696 Ft

Infinitely Loving Soy Candle - 13784 Ft

Moisture Balm Multi-Purpose Care - 7832 Ft


A termékeket a www.sparitual.hu oldalon tudjátok megrendelni, ha pedig a LOLLYSR kódot használjátok, akkor 20% kedvezmény jár nektek :). Hamarosan jövök egy kis körömlakk bemutató poszttal is ;).


2 megjegyzés:

  1. A gumis kupak kár, hogy nem alap :)
    Sosem hallottam még erről a márkáról.

    VálaszTörlés
  2. annak kéne lennie :) magyarországon még ismeretlen egy kicsit, de külföldön nagy a rajongótábora, főleg a körömlakkoknak :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.