Hajnapló | Kevin Murphy & Paul Mitchell

Hihetetlenül sznob tudok lenni, ha hajápolásról van szó és mindig a drága termékek közül válogatok, legyen szó samponról, balzsamról vagy éppen olajról. Legutóbbi két szerzeményem egy Kevin Murphy Angel.Rinse balzsam és egy Paul Mitchell Forever Blonde sampon, amihez járt egy kis spray balzsam is, erről természetesen elfelejtettem képet csinálni. Mind a két márka igencsak high-end minőséget (és árat) képvisel, így természetesen nagy elvárásaim voltak velük szemben. 



Paul Mitchell Forever Blonde Shampoo

Kis ismertető a termékről: szulfátmentes sampon speciális igénybe vett és sérült szőke és melírozott hajra Kerakctive proteinnel és sáfrányolajjal. 



A csomagolást rettentően megutáltam, hiába szép ezüst, meg dizájnos meg minden, de olyan nehéz belőle néha kinyomni a sampont, hogy ááá... fejjel lefelé kell tartani és jó erősen nyomni. Bár igazából, ennyi negatívum belefér ;). A sampon állaga sűrű és krémes, kicsit ezüstös-lilás színű (a szőke hajra való samponok gyakran szoktak ilyenek lenni, ez segít megakadályozni a sárgulást és noha én vörös vagyok, ami inkább szőkés vörös, de ez nem okozott semmi problémát, nem fakította ki vagy tompította a színt) és nagyon-nagyon finom illata van. 



Egy pici is elég belőle, rendkívül jól habzik és jól tisztít, a hajat pedig eszméletlenül puhává teszi, igaz erre várnom kellett a második használatig. Elsőre ugyanis nagyon fura, kócos, vizesen is száraznak tűnő lett a sörényem, be is voltam rezelve, hogy na tessék kidobtam 5000 Ft-ot a semmire. Aztán a második alkalommal teljesen levett a lábamról és elvarázsolt. Balzsamozás nélkül is hihetetlenül finom, puha, selymes és azonnal fésülhető lesz a hajam tőle, egyszerűen imádom! Mellette lelkesen fújogatom a balzsam spray-t is, amit nem kell kimosni és úgy vettem észre, hogy kevésbé szálkás és száraz a hajam, amióta őket használom. Csillagos ötös mind a kettőjüknek, ajánlom őket kipróbálásra!

Paul Mitchell Forever Blonde Shampoo és Forever Blonde Dramatic Repair
Elérhetőség: Klier fodrászatok és beautydepo.hu
Ár: 4900 Ft és 5900 Ft



Kevin Murphy Angel.Rinse

Kis ismertető a termékről: szulfát és parabénmentes balzsam, vékonyszálú, festett hajra, nagy koncentrációjú természetes összetevőkkel, sejtszinten regenerálja a hajszálakat.



A Kevin Murphy termékeknek imádnivaló csomagolásuk van, nagyon dizájnosak, jól néznek és praktikusak is. A balzsamnak lágy, krémes a textúrája, könnyű kinyomni a tubusból, könnyen eloszlatható és ennek is nagyon finom - citromos süti - illata van. Bevallom, elég nagy hercehurca árán jutottam hozzá, mert csak szalonokban lehet megvásárolni, ráadásul szinte csak a belvárosban és alig tudtam elszabadulni munkából, hogy elmenjek érte stb, ráadásul a honlapon feltüntetett árnál jóval drágábban jutottam hozzá, így érthető, hogy igencsak sokat vártam tőle. 



Ehhez képest nem nyűgözött le annyira a sokadik használat után sem. Nem éreztem különösebben nagy változást, puha és selymes lesz ugyan a hajam tőle, de nem tűnt tápláltabbnak és kevésbé száraznak, ráadásul szerintem a színét sem nagyon védte, ugyanúgy kopott. Csalódott vagyok sajnos :(. Ettől függetlenül nem ment el a kedvem a márkától, lehet, hogy csak nem ez a nekem való termék a kínálatból.

Kevin Murphy Angel.Rinse
Elérhetőség: kevinmurphy.hu
Ár: 5899 Ft-tól (szalononként változik)


3 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy butaság (sőt, biztos), hogy én ezúttal a külső alapján ítélek, de engem teljesen levett a lábamról ezeknek a termékeknek már a csomagolása is: nőiesek, lágyak, csillognak, rózsaszínek... hmmmm.... teljesen elolvadtam! ;-)

    VálaszTörlés
  2. Vá nekem is a csomagolása keltette fel az érdeklődésem, de még nyüstölöm magam hogy szükségem van e rá :D

    VálaszTörlés
  3. Igen, már a külsejük is elég meggyözö :D

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.