Teszt | NYX Soft Matte Lip Cream - Abu Dhabi

6:52 du.
Sajnos az Alveola-nál mínium 4000 Ft értékben kell rendelni és mindenképpen meg akartam kaparintani a NYX Taupe pirosítóját, így egy kis huza-vona után végül az egyik matt szájfényre esett a választásom (van amúgy ezeknek jobb nevük??), ami természetesen a most imádott barnás nude színben pompázik. Nem ez az első ilyen termékem, de mégis meglepetés volt az első használata.



A csomagolása egyszerű, szép és igényes. A tubus a szájkrém (ez így jó név lesz) színével nagyjából majdnem megegyezik, a kupak fekete és matt, az árnyalat fantázia neve alul egy matricán található. Az applikátor picit sok festéket vesz fel, a tubus száján azonban letörölhetjük a felesleget.



A Soft Matt Lip Cream-nek sikerült ámulatba ejtenie ahhoz képest, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy kipróbáltam. De már elfelejtettem, hogy mennyire fantasztikus a textúrája, siklik az ajkakon, precízen felvihető, száradás előtt még akár javítható is. A finise egy álom, igazán matt lesz, emellett nagyon pigmentált és tartós is. Fantasztikusan ki van ez találva :). Ó, és az illata is isteni, mint a vajas-cukros süti. 



Az általam választott szín az Abu Dhabi lett, ami egy nagyon szép rozsdabarna. Elsőre úgy láttam, hogy hasonló, mint a MAC Velvet Teddy, de az enyhén rózsaszínesebb sajna. Persze ettől függetlenül nem rossz alternatíva a NYX darabja helyette. Csak ajánlani tudom a Matte Lip Cream-eket, isteni jók és viszonylag sok szín van belőlük (bár pont az Amsterdam-ot nem találom sehol) és az áruk is baráti.



Pro:

  • fantasztikus textúra
  • teljesen matt finis
  • magas pigmentáció
  • tartós formula
  • pénztárcabarát


Kontra:

  • a finise miatt csak ápolt ajkakon mutat szépen
  • száríthatja az ajkakat



NYX Matte Lip Cream - Abu Dhabi
Elérhetőség: Müller, Alveola Webshop, szepsegcikk.hu
Ár: 2490 Ft

14 megjegyzés:

  1. Hű de szép! *.*
    Én már egy ideje NYX rajongó vagyok, a napi betevő sminktermékeim között is van legalább 3 NYX. :) Nekem a Copenhagen tetszik.
    Sajnos sok szuper terméket nem lehet nálunk kapni. A Matt és a Butter rúzsok például nagyon tetszenek.

    VálaszTörlés
  2. én is sajnálom nagyon, de már az is valami, hogy egyáltalán van és hogy azért szépen lassan hozzák az újdonságokat :)

    VálaszTörlés
  3. Hú, már nagyon régóta ki akarom próbálni a NYX lip cream cuccait, de még nem tudtam magam rászánni a redelésre. :( Pedig annyira szépek és jó kis dolognak tűnnek! :D

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Én is mindig gondolkozom, hogy mi a neve ezeknek a matt szájfényeknek mert tuti nem ez. De olyan hülyén hangzik, hogy matt szájfény. :D Egyébként nagyon szép árnyalat nekem valamiért a téglaszín ugrott be először, pedig nem teljesen olyan.

    VálaszTörlés
  6. Én is mindig gondolkozom, hogy mi a neve ezeknek a matt szájfényeknek mert tuti nem ez. De olyan hülyén hangzik, hogy matt szájfény. :D Egyébként nagyon szép árnyalat nekem valamiért a téglaszín ugrott be először, pedig nem teljesen olyan.

    VálaszTörlés
  7. @Dora&Sophie: akkor most azonnal rendelned kell :D isteni jók, nekem több is van itthon, csak mindig elfelejtem őket használni, mert a fiók mélyén vannak, de most előszedem őket :)

    @Eszti makeup: matt szájkrém, ha fordítjuk, bár ez sem hangzik túl jól :D

    VálaszTörlés
  8. Mivel ennyire dicsérted ezeket a lip cream-eket elkezdtem keresgélni, hogy hol lehet még venni és rábukkantam a makeup plazan. :D És ott kapható az Amsterdam szín is, gondoltam szólok :D

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  9. Taupe pirosito viszont nincs a makeup plazan :)
    Mar regota varom, h a mullerben legyen ez a tipusu pirosito, mert nehanyat mar tervezek regota, de eloben is szeretnem tesztelni es ugy valasztani. Mikor lesz mar??? :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép árnyalatok, kár hogy a szádon nem mutattad meg! És, akit érdekel: bontatlan Nyx pirosítók (Taupe is) a Krémmánián keresztül eladók.

    VálaszTörlés
  11. @Dora&Sophie: köszönöm a tippet :)

    @Mia: jó lenne tudni... lehetne egy kicsit egységesebb a termékkínálat, meg lehetne kicsit bővebb is :D

    VálaszTörlés
  12. @Piros: lesz vele napi smink, megígérem :)

    VálaszTörlés
  13. Én a héten rendeltem ebayen Amerikábók két árnyalatot, Antwerp és Buenos Aires, nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz :)
    Érdekes használom a Velvet teddy rúzst, de nekem nem ilyen rózsaszínes a számon, viszont itt a képen jobban tetszik a Nxy színe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. úúúú az antwerp nagyon széééép :) a számon nekem is jóval barnásabb amúgy a velvet teddy, lehet, hogy azért lett a swatchon ennyire rózsás, mert a bőröm nagyon világos :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.