TESZT | NYX Powder Blush - Taupe

10:00 de.
Aki ismerős a beauty blogok és youtuberek világában annak már nem kell bemutatnom a NYX ikonikusnak számító pírját. Aki pedig még nem hallott róla esetleg, annak csak annyit mondok, hogy állítólag ez a lehető legjobb kontúr a nagyon világos bőrűek számára. Ezek után természetesen alig vártam már, hogy megjelenjen végre itthon is és letesztelhessem. Kerestem a Müllerben és a Pink Beauty-ban is, végül az Alveola webshopból rendeltem meg, eddig egyedül itt találtam belőle. Érthető módon nagyon kíváncsi voltam rá és nagyok voltak az elvárásaim is. Lássuk megfelelt-e nekik a Taupe.





A csomagolás egyszerű, minimalista, egy fekete, fényes műanyag kompakt nagy ablakkal, az alján minden lényeges információval, átlátszó fóliával körbezárva. Semmi extra, de elég strapabírónak tűnik és csinos is. A púdernek jópofa gyémánt mintázata van, ez a NYX pirosítók egyedi megjelenése.



A pír textúrája elsőre keménynek tűnt és nem eléggé pigmentáltnak, amikor ujjal belemászkáltam. Aztán kipróbáltam természetes szőrű ecsettel is és mégis nagyszerű minőségűnek bizonyult. Nem porzik, könnyen elsatírozható és szépen építhető a formula és elég tartósnak is bizonyult. És nem állít a sok beauty guru valótlan, amikor a tökéletes kontúrként emlegetik. Ugyanis a Taupe a maga különleges hideg tónusú, enyhén rózsaszínes, szürkésbarna színével és finom enyhén szatén fényével tényleg ideális a nagyon világos bőrűeknek nem csak 'arcformázási' célra, de pírként is. 



Nagyon természetesen és finoman lehet vele árnyékolni, nem csodálkoznék, ha egyszer csak azt venném észre, hogy mindennap használom. Pluszjént pedig nagyon jól működik szemhéjpúderként is. Igazi must have darab, csak ajánlani tudom.



Pro:

  • nagyon kellemes textúra
  • jó pigmentáció
  • multifunkciós használat
  • pénztárcabarát ár

Kontra:

  • nehezen beszerezhető



NYX Powder Blush - Taupe
Elérhetőség: Alveola webshop
Ár: 2690 Ft

13 megjegyzés:

  1. Köszi a tesztet. :)
    Én is meg akartam venni, de karácsonyra kaptam egy Lancome Blush Subtil palettát és abban nagyon hasonló a kontúr szín, így egyenlőre letettem róla. Egyenlőre. :D Egyébként imádom a NYX pirosítóit, annyira szépen satírozhatóak.

    VálaszTörlés
  2. Ha nem tul hofeherke vagyok, akkor is jo lehet szted? Szembol nincs foto(bar tudom, h a foton nem mindig elethuek a szinek), nem latom a szinet a panben, csak oldalrol.

    VálaszTörlés
  3. Moon Angel, egyelore? ;)

    Lolly, megvettem a MAC ED Bronzing Powdert Aphrodite's shell szinben, de nyaron szinte semmi sem latszott belole. A sotetebb szine lett volna jo, de ez utolag derult ki. Sajnos ilyen az, amikor telefonon beszelem meg a MAC-es lannyal, hogy melyik szint valasszam es utana a Douglas rendeli nekem Debrecenbe :) De sajna itt nincs uzlet :( Maskepp nem megy:(

    VálaszTörlés
  4. @Moon Angel: nagyon szívesen ;) nekem ez az első, de nem az utolsó, nagyon szuper a minősége :)

    @Mia: szerintem akkor is jó lesz :) igazából oldalról jobban látszódott a színe, meg az első képen is elég élethű, de teljesen más a pan-ben, mint a swatchon, inkább azt érdemes figyelembe venni, az nem csalóka egyáltalán

    VálaszTörlés
  5. @Mia: óóóó, de sajnálom... sajna tényleg nagyon világos, ha barnul az ember lánya, akkor már nem biztos, hogy elég :) de ha ez vigasztal, akkor télre tökéletes és a mostani nyári kollekcióban is lesznek szuper bronzosítók ;)

    VálaszTörlés
  6. Hát úgy lenne az igazi, ha arcon, élesben látnánk, mit alkot ez a kis csoda. Készítesz vele sminket valamikor? Esetleg két opcióval: kontúr és pír funkcióban hogy néz ki. :)

    VálaszTörlés
  7. @FJ: csináltam ám vele sminket :) http://lollymakeupandbeauty.blogspot.hu/2015/01/napi-smink-naked-honey-nyx.html

    VálaszTörlés
  8. Ha azt mondod, h jo lehet ez a kis szepseg, akkor en is begyujtom :) Mar regota tervezem egyebkent is, de itt a mulkerben ez a tipusu pirosito nincs. Kozbe jott a MAC, de nem banom, h megvettem, mert gyonyoru. Meg 1 honap es hasznalni is tudom :)
    Mar varom a nyari MAC ujdonsagokat, mindenkepp szeretnek egy sotetebb szint is beszerezni a bronzositobol :)

    VálaszTörlés
  9. @Mia: http://www.spencesbeautydepot.com/uploads/3/9/0/4/39041847/8811847_orig.jpg ;)

    VálaszTörlés
  10. Ó, ez nálam már egy éve kívánságlistás, megvettem ebayről a tonymoly darabját ami állítólag jó, de nekem nagyon nagyon nem bejövős, és már bánom utólag, hogy nem a Taupe-ot vettem meg. :(

    VálaszTörlés
  11. Hhhmmhhmm, azt hiszem megvan a következő dolog a kívánságlistámra. :D Köszi!

    VálaszTörlés
  12. @Mea: inkább én is megvártam, hogy lehessen itthon kapni, nem mertem alternatívát keresni, mert ennek nem igazán van tökéletes dupe-ja sajnos...

    @B: szívesen ;)

    VálaszTörlés
  13. Eladó példányok: http://kremmania.hu/kremek/nyx-powder-pirosito

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.