TESZT | MAC Mineralize Multi-Effect Lash

Régen vettem már MAC szempillaspirált, szóval éppen itt volt az ideje, hogy kipróbáljak egy számomra új darabot. Ezúttal a mineralize család tagjára esett a választás, ami a maga normál és kicsi keféjével nagyon szimpatikusnak tűnt. A MAC ígérete szerint a 77 ásványi complexszel és shea vajjal is dúsított spirál a pillákat ápolja, puhán tartja, külön választja, soha nem csomósodik és soha nem tapasztja össze őket.




A megjelenése kicsit eltér a márka szokásos csomagolásától, hiszen a papírdobozka nem teljesen matt, a fele fényes és ugyanez a koncepció jelenik meg magán a tubuson is, hiszen a kupak matt a többi rész fényes fekete műanyag diszkrét MAC felirattal. A forma fura, én nem vagyok teljesen kibékülve az új mineralize termékek külsejével, ez a kicsit elvékonyodó-kiszélesedő dizájn valahogy nem tudta belopni magát a szívembe, bár fogásra kényelmes, dolgozni jó vele.



A Mineralize Multi-Effect Lash keféje teljesen átlagos és normális, hagyományos kialakítású, méretre kisebb, mint az átlag. Festékből pont megfelelő mennyiséget vesz fel, ezzel is biztosítva az összetapadásmentes pillákat. Nekem a festék kicsit hígnak tűnik, még nehezen is szárad, bár az idő szerintem ezt a problémát orvosolni fogja. A formula tartós, nagyon szépen bírja a nap végéig anélkül, hogy elvándorolna és lefolyna. És akkor jöjjön a lényeg, vagyis a hatása. Be kell vallanom, hogy elsőre nem voltam elragadtatva tőle, úgy éreztem, hogy nem elég látványosak a pilláim, bár az is tény, hogy sz@rból nem lehet várat építeni. Nekem túl természetes a hatása valahogy. 



Aztán megláttam a képeket a kifestett szempillámról és magamban csak annyit mondtam, hogy wow, ez igazán szép. Nem drámai ugyan, de csodálatosan szép a végeredmény, hiszen három réteg után sem tapadnak össze a pillák és valahogy egyszerűen olyan... szépek. Inkább volument növel, hosszabbítani kevésbé tud, de igazából csak ismételni tudom magam a váras dologgal. Szóval ez most szerelem volt második látásra. Tudom, hogy sokan inkább a természetességet részesítitek előnyben és ez a spirál egyszerűen tökéletes ehhez a hatáshoz.



Pro:
  • nem tapasztja össze több rétegben sem a pillákat
  • mesésen természetes hatás
  • tartós formula
  • kézre eső kialakítás

Kontra:
  • nem túl drámai a hatás
  • kicsit 'folyós' a festék
  • az ára



MAC Mineralize Lash - Charged Black
Elérhetőség: MAC üzletek
Ár: 6500 Ft

6 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szép és nincsenek összetapadva a pilláid. Szerintem majdnem olyan mint a műszempilla. :)
    Bár rajtad valahogy minden spirál tök jól néz ki... :P

    VálaszTörlés
  2. képen nagyon mutatós, csak amúgy annyira nem, mert kicsik a szemeim :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek lettek a szempilláid! Szép és tényleg nem túl drámai de egy szép ívet ad a szemednek. :)

    selfspa.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  4. jajj, köszönöm, bár azt hiszem ez a spirál érdeme :)

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Van kedvenc szempillaspirálod? És olyan, amire azt mondanád, hogy a várt drámai hatást el tudod érni?
    Válaszod előre is köszönöm:
    Ani

    VálaszTörlés
  6. Szia Ani! Nekem eddig a legdrámaibb hatású spirálom a MUFE Smoky Lash volt, a legjobb spirál a világon, csak kb lehetetlen hozzájutni :(

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.