Újdonság | Catrice Velvet Finish (+Facebook nyereményjáték)

Rengeteg sok blogon olvashattatok már a fantasztikus Catrice sajtóeseményről, ahol leleplezésre került a márka nagyobb, 2 méteres állványa sok-sok új termékkel megpakolva. (A Müllerekben fogjátok őket megtalálni, egyelőre ebben a négyben: Köki, Europeum, Kaposvár és Sopron.) Én nem fogok beszámolót írni a találkozóról, már csak azért sem, mert nem voltam jelen személyesen, csak képviselő által, de cserébe megmutatom nektek az újdonságokat. Kezdem is a sort a Velvet Finish termékcsaláddal, ami három tagot számlál: egy alapozót, egy korrektort és egy púdert. Mindegyiküknek a különlegessége, hogy hialuronsavat tartalmaznak, ami a vízmegkötő tulajdonságának hála, hidratálja és 'feltölti' a bőrt.



Az alapozónak bársonyos-matt a finise és rengeteg ápoló összetevőt tartalmaz a már említett hialuronsav mellett, mint például B5 és E-viamint, allantoint, valamint van benne SPF30-as fényvédő is. Négy árnyalatban kapható és 2589 Ft-ba kerül. A korrektor is hasonló formulával rendelkezik, de csak SPF6 van benne, három árnyalata van és 1399 Ft az ára. A púder - micsoda meglepetés - szintén tartalmazza a fent említett ápoló összetevőket, pluszban pedig fényvisszaverő pigmenteket és egész napra szép matt finist biztosít. Az alapozóhoz illően négy árnyalata elérhető és 1549 Ft-ot kérnek érte. 




Az apropó pedig, hogy ezekről a termékekről külön posztban írtam az, hogy a blog Facebook oldalán meg lehet nyerni mind a hármat (az alábbi árnyalatokban: 010-es alapozó, 010-es korrektor és 020-as púder)! Csak kövessétek az ott található utasításokat és sok szerencsét! (Jobb oldalon katt a fészbúkos kis ikonra és odavisz titeket!)


3 megjegyzés:

  1. Jelentkeztem! :) Szuper termékek, köszi a lehetőséget. :)
    Az új fejléc pedig übercuki. *.*

    VálaszTörlés
  2. Köszi a játékot.
    Az új fejléc pedig nagyon jó lett .

    VálaszTörlés
  3. köszi :))) remélem, hogy nektek is tetszeni fog :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.