TESZT | Chanel Vitalumiére Loose Powder Foundation

9:01 du.
Szerintem nem nagyon volt mèg Chanel teszt a blogon, mondjuk nincs is túl sok cuccom tőlük, csak egy paletta, meg egy spirál (ja, de arról írtam), plusz most már ez az alapozó. Töredelmesen bevallom, hogy ennek az az oka, hogy én egyáltalán nem vagyok odáig a Chanel-ért, ritkán hoz igazán lázba egy-egy termékük. Persze szépek meg minden, de számomra nem túl érdekesek és különlegesek. Pár kivétellel. Mint mondjuk az alábbi tesztalanyom.




Kezdem azzal, hogy mit mond a márka a Vitalumiére Loose Powder Foundation-ről:

  • ragyogó, egyenletes és sima bőrfelszínt biztosít
  • por állagú, de a finise és az érzete akár egy fluid alapozóé
  • második bőr hatású, nagyon természetes szatén-matt finis
  • új generációs HD fénypigmentek, melyek optikailag javítják a bőrt
  • repceolaj tartalma biztosítja a bőr számára a komfortérzetet
  • SPF15-ös fényvédő, 5 árnyalat, plusz kis kabuki ecset

A csomagolás 100% luxus, ebben mindig is otthon volt a márka. Az alapozónk és a kis ecset egy szép, fekete papírdobozban érkezik, ezen is vannak információk, de egy füzetecskét is mellékeltek (magyarul nincsen benne semmi) a használati útmutatóval. A tégely tejüveg szerű, nagyon minőségi műanyagból készült, fekete ujjlenyomat gyűjtő, csavaros tetővel, ezen természetes ott figyel a dupla C logó. A kis kabuki valami eszméletlen cuki, méretéhez képest van rendesen súlya (az alja fém) és piszok jó a minősége, pedig még egy high end bármihez csomagolt applikátor vagy ecset is általában gagyi szokott lenni, de ez abszolút nem az. Nyilván nem véletlenül kerül ilyen sokba ez a termék...



A használata roppant kényelmes és egyszerű, csak letekerjük a tetejét, gyengéden végighúzzuk a hálós adagoló tetején a kis ecsetünket és felvisszük az alapozót. Minimális a porolás, tisztán végezhető vele a sminkelés. És akkor most nem is tudom, hol kezdjem a továbbiakat... Kezdem mondjuk azzal, hogy a fenéért kell már egy por állagú alapozóba is illatanyagot tenni (piszok erős illata van amúgy)???? Miééééért??? Ha nem lenne benne, akkor maga lenne a tökély. Egyszerűen bámulatos, hogy mit tud ez a termèk, na de nyilván el is várjuk ezt a Chanel-től (ennyi pénzért).



Féltem kicsit, hogy nagyon púderes hatású, száraz érzetű lesz a bőrön, de egyáltalán nem az. Selymes, csodás, ragyogó a finis és hatás, gyönyörűen mutat a bőrön, olyan az arcom tőle, mintha fotóboltoltak volna egy jó ideigl és hosszú, hosszú órákon át ilyen is marad. Nem gondoltam volna, hogy ilyen tartós lesz és hogy nem kell egyáltalán igazítani a nap folyamán, mert még csak nem is fényesedett át.
A fedése alacsony és közepesig lehet építeni, nagyobb hibákhoz (főleg pirossághoz) kell egy korrektor, de ezt mindenképpen alá használjuk. Szerencsére úgy vettem észre, hogy noha tényleg durván parfümözött, mégsem irritálja a bőrömet, nagyon kellemes viselet, bár felvitel után is sokáig érezni lehet az illatát, ez engem kicsit zavart. Száraz bőrűek mindenképpen erősen hidratáljanak alá, mert ezt az alapozót inkább kombinált, normál bőrre találták ki.



A Chanel kellemesen meglepett ezzel a termékkel, igazán jól sikerült lett a Vitalumiére Loose Powder Foundation, nem csodálnám, ha hamar sokak kedvence lenne és mindenhol az ajnározó posztokat olvasnánk róla. Ó, és el ne felejtsem megemlíteni a kis kabukit! A mérete ellenére nagyon jó vele dolgozni, mással nem is lehet ilyen szépen felvinni (amúgy de :D), de hát nyilván nem véletlenül csomagolták mellé. Aki nem sajnál egy kisebb vagyont kiadni egy szuper minőségű alapozóra, az tegyen egy próbát vele :).



Chanel Vitalumiére Loose Powder Foundation With Mini Kabuki Brush SPF15
Elérhetőség: parfümériák, Müller
Mennyiség: 10g
Ár: 21350 Ft

8 megjegyzés:

  1. Én pont egy árnyalattal kaptam sötétebbet - így max bronzosítani tudok vele, ami miatt sírdogálok itt magamban rendesen - de azért jó tudni, hogy működik, tényleg nagyon szép a végeredmény!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Netti: neeeeeee :(( melyiket kaptad? Szerintem cseréltesd ki!

      Törlés
  2. Jeeezusom meseszep!! Bar te amugy is az vagy de nyilvan mindent lehet fokozni. Es erre kell is sminkelesnel mindig apellalni hehe ;-)
    En meg pont ugy vagyok vele h imadok mindent ami chanel. Joo okeee sznob vagyok. Van par chanrl cuccom alapozo pudet szajfeny lakk... es bar nem vagyok penzes lany, nem birom megbanni. Es persze nem csak chanelekröl van szo hanem a többi horror aru markarol is.
    Jo ejt. Evi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. @Évi: jajj nagyon aranyos vagy, köszönöm :$ Én megértem, hogy nem tudsz ellenállni, én sem :D csak én a mac-el vagyok így

      Törlés
  3. Oh, de szep..... Imadnek egy ilyet en is :) Barcsak kaphatnek en is egyet :)

    VálaszTörlés
  4. 030-as árnyalat. Már kinyitottam és kipróbáltam (az ecsetet még nem) így nem tudom kicseréltetni, ez, hogy sötét akkor derült ki utána. Szerencsére nem viselt meg annyira, inkább csak bosszant, mert én sem kötődöm érzelmileg a márkához. Semleges, mondhatni. :)

    VálaszTörlés
  5. pedig a 020-as pont tökéletes világos bőrre :( de sajnálom

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.